Prijava

Ima tu do ugla slikanja, uopšte nije toliko primjetno kao na fotografiji :D
Da bi dobio ono kao na fotki moraš baš približiti faci i postaviti ga pod ugao da vidiš toliiko. Ovako izdaleka izgleda kao neka gravura ali ništa previše upadljivo.

Sad baš gledaam fotke i gledam ga iz ruke,, niđe veze, gledaću kasnije da opalim bez blica.

E upravo tako. Nema onog odsjaja, on je samo kada ga baš postaviš u specifičan ugao koji sam ja očito pogodio na fotki :D

Za recenziju pet plus, nadjebao si i Cabrila i Veinovica iz Sveta Kompjutera, uzmi uvali se negde da to radis za pare. Nedostaje samo kvalitet zvuka pri razgovoru, sto svi nekako uzimaju zdravo za gotovo da je u redu, a cesto nije.

Hvala, Skočimišu, jebao si mu kevu sa recenzijom, imaš od mene kod Ćuće tet životinje po izboru 10 x 10 cm i ćevape peticu u veliku lepinju. ;o)

Sta da kupim sa budzetom od 300e?

To jest minus 50e neka bude 250e...

Međeda istetovirat na sisi... Uh, ne, to već imam... More sad panda! :D

Ljepi, sa kog si sajta naručivao - http://www.elephone.cc ili http://www.elephonestore.com?

Meni dobar ovaj S2, skoro definitivno uzimam taj.

elephonestore.com

Odgovaraju na mailove i ažurni su skroz.

-50e 200e da zaokružim... valjda ima nešto dobro za 200e? a može i od 150e a da je solidan i onako samo telefoniram sa njim i ponekad gledam pornjavu u wc... mali mi ekran na mom tako da tražim sa velikim ekranom...

Naravno da ima, posalji mi pare pa ti se javljam za 2 mjeseca.

Ima li neko alternativu za G2 a da je slične cene i specifikacija?

Najbolje bi bilo nešto od 50e do 100e ali ne verujem da je to bolje od onog što sad imam!
a platio sam ga 120e pre godinu i nešto dana...

U stvari jebeš mobilne mogu da drkam i pred velikim ekranom to jest monitorom u HD a za te pare ću da platim masažu neku!

Za one koje interesuje još malo Elephon:

hlađenje je dobro, ne zagrijava se previše, dosta manje od G3, koji je nakon sat vremena Fife 16 buvalno kao pegla, Elephone bez problema održava optimalnu temperaturu na maks osvjetljenju. Pretpostavljam da je to zbog dosta više metala u sebi.

Kvalitet zvuka je identičan sa mojim LG G3, što znači čist zvuk, bez ehoa i čuda, ton je jasan, glasan, toliko da je potrebno ponekad i stišati da ostali ljudi u okolini ne čuju vaš razgovor.

Zaboravio sam pomenuti da je baterija od 4000mAh i ekstra brzo se puni, a ekstra sporo se prazni ali moramo uzeti u obzir da skoro i nema aplikacija na sebi.

Čuj, drka bez mobilnog. Sila flegšipa je slaba u tebi!!!!

Rezime:

Koristio bih Elephone bez problema.

Za tu cijenu i više nego što sam očekivao.

True kvalitet, robusna izrada, kvalitetni materijali. Ne škripi, ne uvija se kao što sam očekivao od Kineza.

Octacore radi svoj posao i u kombinaciji sa 3GB rama je i više nego dovoljno za sve što jedan smartphone može i mora u ovom momentu.

Ne bih ga mijenjao za LG G3 samo zbog kamere i laserskog fokusa (inače ne bih mijenjao LG ni za nešto jače i ekskluzivnije što je trenutno na tržištu tako da i nisam neki reper) ali sve ostalo je u rangu i čak i bolje.

Ocjena: 7.9/10

Ја нисам имао појма да лумије немају лед диодицу негде за обавештења, које срање брт. И рече ми путинка да немају ни галаксије, него само елџијеви и сонији. То ми је баш невероватно ако је тачно и за остале. Ту је минус к'о кућа, нисам веров'о да праве телефоне без тога.

И да, дифолт плејер на лумијама је говно, не можеш рендом да моташ где хоћеш, него мораш по стрелицама, или 30 секунди унапред, или 5 уназад. И сад, упалиш порнић, седнеш да гледаш, решиш да премоташ увод (ок, ово само у изузетним ситуацијама, кад си у журби, јер ко би гледао порњаву без увода, то је као да гледаш терминатора од тренутка кад каже "ајл би бек") кад оно курчина пола метра боктенејеб'о очи да истера, испрепада ме.

Камера танка, али за те паре и пристојна јбг, нема шта. Мада је камера на лг л7 II са својих 8мп вероватно боља од сваке лумијине, али шта сад, није смак света.

Виндовс 8.1 коректан, добар систем, имам утисак да би га и жајк без проблема користио.
Смара што нема предвиђање бројева кад куцаш по тастатури, али није то неки проблем.
Имам утисак да је још некако штуро и сирово одрађено, да фали подоста тога, али надокнадиће то ваљда убудуће.
Од апликација, одличан је УЦ браузер, бољи од опере и од ИЕ-а. И имају неки "дрим лиг сокер", одлична игра брт. Вибер је онако одрађен, али зато скајп пребија квалитетом, што је и логично. Покриће и те апликације ваљда ускоро, бар што се јутјуба тиче и осталих.

Све у свему, закључак је следећи:
Батум=Виндовз, Наваро=Андроид
https://usatthebiglead.files.wordpress.com/2012/08/nic-batum.gif

И срдачан поздрав за Шомија купинара
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201502/157539/mahanje.gif

Lol kako nemaju led za obaveštenja, prejadno baš. Ja sam mislila da to svugde stavljaju. Ne znam za galaksije, nisam se odavno zamlaćivala njima, ali S3 je sigurno imao, moj bivši Alcatel idol je imao, moj sadašnji Lenovo Vibe X ima, i to u raznim bojicama, simpa vrlo