Prijava

Ја сам у животу 3-4 пута само повраћао од алкохола. Не знам тачан број, јер се тих пар пута не сећам да ли јесам или нисам.

Што се тиче Зајечарског, ја сам својевремено виђао талог од квасца на дну флаша Зајечарског. :) ТО је спавачко пиво! Трве квлт.

Френки је излечени алкос ?

Nije, alkoholizam se maltene ne može izlečiti u kućnim uslovima. On je najteže lečiva bolest zavisnosti. Daleko sam bio od toga, bar 2-3 godine.

Samo problem sa pićem, iščupo sam se. Nikad više te količine.

После 3 литре доброг пива почињем да се трзам и да лупетам глупости. Али све зависи од стања у стомаку и тренутне алко-форме. Једном сам две литре шљивовице на једвите јаде унео у себе, са све поврћањем. Никад више. Немојте толико да покушавате, ишо сам на испирање стомака и нисам осећао тело тело следећих месец дана. А тад сам био у форми, да не причамо шта би било да нисам био.

Ја бих највише волио да ме клепа лименка-двије пива, јеби га, економично је. Увијек ме различито клепа алкохол, некад сам себи кажем да сам пичкица, а некад шетам к'о Краљ Никола колико ми муда нарасту од поноса што сам попио масу.

Најчешће пијем тамно никшићко, и оно 4-5 лименки од 0.5 ме увијек такну, а онда попијем још 2-3 пива у локалу. То је оно кад изађем, па да нешто држи расположење.

У периоду између осмог и првог средње сам се први пут развалио, а то је био можда други-трећи пут пијем озбиљно, подијелио са другом литар домаће лозе, гасили зидарима. Славио сам упис у гимназију, лозу од тад мрзим. За матурско сам попио 18 Ник Голдова, значи 6 литара, али оно, од 21-22 до 3-4 ујутру сам пио. Стигао кући са пратиљом и одрадио као да сам најтријезнији на свијету (је ли курчење или није?). Претпрошлу Нову смо другарица, два друга и ја попили боцу Бекеровке, боцу жуте текиле и боцу ТуФингрс текиле и остали скроз ок, пјани к'о гузице, али ок. Прошле Нове сам пио комбинацију вотка-фанта-гуарана а онда прешао на Јегер, литарска боца, који сам скоро сам попио, и тад сам имао прве рупе у сјећању. Периода од 00.10 до 1.10 се слабо сјећам. Ову Нову годину, друго вече, са другом попио пола литра вињака, а онда сам пио нешто мало бијелог вина, спавао 3 сата. Следећег дана сам имао трипове најјаче на свијету. Четвртог дана Нове сам први пут пио бијело вино да се напијем од њега, иначе га не подносим. Попили нас 4орица 5 боца бијелог Сковина од 1.5л. До 3 ујутро смо стајали испред телевизора, пуштали Панџаби еМ сИ, Продиџи и Аца Лукаса који су нам били синхронизација за Тараса Буљбу. Филм траје 3 сата, исто толико смо се ми овом синхронизацијом забављали. Онда сам опет спавао 3 сата, и имао најјаче трипове следећа 2 дана.

Држи се кладионице, Френк :)

Ја сам у животу 3-4 пута само повраћао од алкохола.

Ја се сећам три пута. Први пут: Неискуство, први мај, пеглао траву на Бубњу у Нишу.

Друга два пута су била на ову фору, сам одем, вратим се. Мрзим да се шетају око мене у фазону: "Јел ти добро?"

Ja se, u proseku, odvalim jednom ili dva puta godišnje. Ali to baš izbegavam i trudim se da stanem kad mogu(nemoj u me, životinjo, lololo). Nego jebiga, nekad mi se desi da preteram.

Ali to baš mrzim, uvek se izglupiram. A najveća mi je blamčina kad me neko sutra zove i smeje mi se preko telefona:
-Hahahha, brate, hahahaha, jebote... Ajde što si lizao flašu, ali kad si zvao Ekstra Nenu da joj čestitaš slavu, hahahahaha

Mrš bre u pičku materinu...

Пеки, кад ће пијемо? :)

Лето, да се бацим под тренинге неке. :) Већ имам заказане неке мегдане са неким члановима сајта. :)

Ајде раније. Ће дођем у Ниш на пролеће, па да се изорганизујемо.

Poslednjih nekoliko meseci kombinacije je tamno Niksicko i pelinkovac. 3 litra tamnog i pola litra pelinkovca je taman.
Jer sam shvatio da od obicnog piva nema vise vajde. Tako sam svojevremeno popio oko 15 (bar tako kazu) krigli piva za celo popodne, u pivnici, bez prethodnog dorucka, i onda sam povracao ispred pozorista :-). A ljudi cekali da pocne predstava!

Може и тад, но фркс. Мојне да буде као прошли пут: "ће дођем, па ништа..." :Р

Ja ič ne pijem alkohol.

Ма, ја био, али нисам имао време.
Сад кад планирам да до'ем, јављам унапред, па ће се испланирамо. :)

Sad doš sa slave, razvalio se od rakije! Ne znam koliko sam popio jer su mi dolivali kad nisam gledao... očigledno nedovoljno jer sam trezan još uvek ;) Aj laku noć!

laku noć zezator. Nego kakvo se to pijančenje organizuje, a mene ne zovete?

Први симптом код мене је, да сам пијан, то што почнем да ОБЈАШЊАВАМ. Ладно сам риби некој причао о трафостаници сат времена док није сама укапирала на крају да је ја, ипак, нећу јебати те ноћи. Рекла ми она кад ми дала корпу у поруци.
Од тада, НИКАД не пијем кад излазим с потенцијалном футролицом за мој пенсил.
А и не пијем много, од како уписах факс. У средњој је било крваво.

Ja ne pijem, zato što mi se od alkohola:
1. Spava
2. Sere
3. Pričaju gluposti
4. Bije sa prvim likom koji se kurči u mojoj blizini
5. Ne diže kurac

Ja ne pijem, zato što mi se od alkohola:
1. Spava

Не ваља кад ти се спава, а у исто време

5. Ne diže kurac