Prijava

kakvu to kiu voziš

lažeš prodosi se masonima

Bohore, đe si u Njemačkama?

Pre par godina moj najbolji drug, ko brat rođeni mi, zgazi dete kamionom a da nije kriv jbg. Neću oko toga mnogo izbedačim se jako. I sad, oženio se u međuvremenu dobio dete i sve al ga kopka to jbg da mu se ne vrati. Sujeverje ili šta ga ja znam. Čuo da ima neki ''Paja'' u Bjeljini, musliman lik koji skida magije i to i napeo da ga vozim, neće da ide sam. Ja reko ajd to nam 2 sata fazon. Odemi mi tamo, lutali po Bjeljini više nego što smo putovali nemoš kuću da nađemo. Lik nema telefon i kad naiđeš na vrata pogleda te u oči i kaže samo nisi ti za kod mene i ti jbg moraš gajbi nema tu šta. Pitamo nekog čikicu. čak ga i povezemo do tamo, pokaže nam kuću i ode. Ispred vrata stoji žena sa detetom, dete ima oko 15, 16 godina kao da je nema. Mi dobar dan, prođemo i pravo u kabinet taj neki. Kad nas video reko au deco, ulaste. 7 sati smo mi sedeli kod njega tu i pričali. Lik ispriča drugu ovom život od kad se rodio dok nismo došli do vrata, neke stvari što ni ja znao nisam a sve znam. Ludi Čakovi neće verovati u ovo al jbg to sam znao i kad sam počeo da pišem a i nije poenta ovo. Poenta sledi.
Posle 10 sati fazon pitam ja šta je sa onom ženom i detetom napolju, sneg neki vrca i kiša jebem je, zima, a ona ne odustaje jbt. Još je ja vidim kroz prozor. Kaže Paja ona treba da stoji tu 7 godina koliko je zaslužila. Pitam ja neće da je primite, kaže neću, ma u stvari hoću sedite tu pa će sami da vidite. Zovne je on, tj njegova žena i uđe ona i dalje ćuti. Pita je lola ''i ženo, što si to uradila ako Boga znaš''? Ona i dalje jebeno ćuti a ja gledam i polako mi stvari postaju jasnije. Sin i majka su u pitanju. Ona je imala nekog švalera koji je hteo da je ostavi, ona ode kod neke vračare vlaške da l jebem je, čini mi se da jeste da joj smuti neka govna da ovaj pojede i bude lud za njom. U neki med. Ispostavi se da taj med pojede taj mali jbt, njen sin i od tad joj je život u pakao pretvoren. Mali se zaljubi u majku jebeno. Ljudi ja toliko požudu u nečijim očima nikad nisam video. Ali nikad. Način na koji mali gleda majku je neverovatan. Kao da bi joj svakog trenutka rastrgao odeću i otkinuo je od kurca na onoj garnituri. Neverovatna stvar. Kao neki prezaljubljeni par da su. Tj on samo, ova žena ne zna gde bije. Nije rekla ali mislim da je mali silovao u više navrata tj da mu je dobrovoljno davala jer nije mogla da izdrži i da ga se otrese. Tuga jebena. Evo sad se ježim dok pišem ovo. Paja je kinjijo nju tu jedno sat vremena dok mi nismo krenuli da je mene bilo žao iako je ova rospija zasrala.
Kiza me iscimao malo pre na četu, nešto smo pričali i ja reko ajd da napišem ovo. Vrv nisam trebao jbg

Praštajte ako šta nije bilo jasno, nisam gledao dal sam negde grešio i to.

Ja sam jednom uradio korekciju orbite telekomunikacionom satelitu, ali nikad nisam bio toliko zajeban da skidam crne magije k'o Paja.

Jbg brate, da li stvarno verujes u magije i cudesa jebemu pritku?

хаххахаха до јаја причица

дај рецепт за мед, треба ми око четри киле тога

ko zna šta je žena tvog ortaka smutila dok je on išao do bijeljine

još ako imaju sina...

koliku lik priču sastavi da skrene priču sa toga je li ker ili mačka...

Ja pito đe je ova slika u Švabiji, on ništa. Bohore, Bohore....

Jbg brate, da li stvarno verujes u magije i cudesa jebemu pritku?

Vidi brate. Kad nam lik koji živi 500 km od nas kaže da će sledećeg mladog meseca (od tad za nekih 20 dana) da zateknemo od ovog druga strinu golu na toj i toj raskrsnici i ona stvarno bude gola ujutru oko 03 i 45, do duše imala je maramu zapitam se jbg ko je lud tu...

Brate, ja se vodim logikom da za sve postoji savrseno razumno i racionalno objasnjenje. I ta logika me do sada nije izneverila.

хахахаха који курац брате