Prijava

mickey993
A ti si mi crnjak, mrziš krajišnike tamo 'vamo i onda na Puji čestitaš rođendan Vojvodi Đujiću.

ЧЕК... ЧЕСТИТАО У КОМЕНТАРИМА, ИЛИ ЈЕ ОН ПУЈОВ ВЛАСНИК?

Na Puji se svakako radi šta Mylyca kaže sve je slušaju slepo ko ćurići ha, ha, ha

Brt, ja sam načuo da je on admin tamo.

mickey993
Brt, ja sam načuo da je on admin tamo.

ХАХА ЈЕБЕШ МЕ?

Mikiju u stvari smeta samo sto mu.keva i cale nemaju vece plate

I smatra da su svi dodjosi govna osim krajisnika(nevezano sto je on krajisnik). Cestitam miki upravo si na 0,43 tilma

Ma nidje veze jbg
Miki ne laže i netroluje prebedno. Je l to mala razlika?

Ne mislim na to nego sto se ljudskih kvaliteta tice

Kosovac zauzeto
Mikiju u stvari smeta samo sto mu.keva i cale nemaju vece plate

I smatra da su svi dodjosi govna osim krajisnika(nevezano sto je on krajisnik). Cestitam miki upravo si na 0,43 tilma

Nema ni veze sa parama toliko, koliko sa opštim kvalitetom i mog i njihovih života da su ostali tamo (zapravo i ima veze sa parama zbog standarda opšteg, ne treba meni da mi roditelji daju pare). Keva nema ni posao, a ni penziju ovde, ćale ima penziju 27 000. Navukli su na grbaču i kredit za stan koji će da traje još godinu - dve. Navukli su se bolesti zagađenjem i lošim lečenjem itd.

A opet ovako, da sam tamo odrastao imao bih bolje obrazovanje (kontam da su im elektrotehničke škole bolje i imaju više prakse), imao bih papire i samim tim veće šanse za posao, sa tim i za bolju platu. Imam 24 godine, radim za 25 - 30 000, nemam staž, nemam zdravstveno, treba da zasnivam porodicu, a sa tim parama teško ide to, još po najviše, ne želim da moje dete odrasta u ovom zagađenju i sa ovim pančevačkim umobolnicima.

Nemam ja sa dođošima nikakav problem, tj sa normalnima. Mene nerviraju oni politički, koji se odmah iz neke prcojebine dovuku da budu direktori, ministri, gradonačelnici itd.

Miki prestani da kucaš kilometarske postove zaklaću te ko pile

Bohor nek' ne čita moj post jer je kao nov, utegnut na trapu, na ime kupca i ima samo 138 000 km.

Nisam siguran da ti smeta sto neko dodje da bude direktor, pre bih rekao da ti smeta sto je on direktor a ne ti. Zbog te zavisti sam ti rekao da si na 0,43 tilma.

Sirotinja ti ne smeta jer se solidarises sa njima, osecas pripadnost grupi ali oni koji nisu u toj grupi oni su crni djavo. Moji su dosli ko najveca sirotinja jos 72/3 ali sta znam meni ne smeta sto neko dodje da bude direktor(mislim smeta mi al ne smeta mi sto je dosao nego jer postavljaju direktore tek tako smetalo bi mi i da je osmo koleno ovde nebitno mi je to)

Kosovac zauzeto
Nisam siguran da ti smeta sto neko dodje da bude direktor, pre bih rekao da ti smeta sto je on direktor a ne ti. Zbog te zavisti sam ti rekao da si na 0,43 tilma.

Nisam zavidan, niti imam kvalifikacije za direktora niti bih znao da pravilno rukovodim, ono što ne znam da radim, ne mešam se u to. To što je došao je deo samo jedan. Ali gledaj, dovuku za direktora Petrohemije lika iz 3 kurca, bez škole, samo zato što je ''koristan'' i pogodan član vladajuće stranke. Posle njega firma je za doboš, nemaju para za remont i za ponovno pokretanje proizvodnje. Isti takvi su i direktori sve i jednog državnog preduzeća u Pančevu. Pola njih ima samo 4 razreda osnovne i diplomu ''Ogzvord'' univerziteta iz Slankamena.

A ja kada tražim posao i ovde i u inostranstvu traže mi da znam tečno 3 jezika, da znam da popravim sve koje god da je vrste kvar, od punjača na mobilnom do trafo stanice, da znam da programiram u c++, c# i u javi, da znam da burgijam međuspratnu na 5.5 metara visine sa klimavih drvenih merdevina visine 3 m. Da znam na svim tim jezicima da pričam slatkorečivo i ne znam kako sve ne da uvalim njihovu bofl robu. Da lažem mušterije jer idiot mora na 4 mesta da iznajmi isti kopir aparat, jer mu je malo da na nešto što smo polovno uvezli za 1500 evra (nov i ispravan je 7000, ali ga mi iskrpimo pa bude dobar) uzme 3600 evra godišnje za rentu i to mu bude malo pa mora da ujebe ljude i još da krivicu svali na mene iako je on potpisao ugovore sa njima i on je potpisao meni radni nalog da dostavim aparat gde sam ga i dostavio. I sve to kao elektrotehničar elektronike. A direktori po onim firmama drkaju kurac za 2-3 soma evra mesečno.

Mislim meni i ovi domaći smetaju kada su tako postavljeni, ali ovi uvezeni direktori su mi još gori jer uzmu pa seru kako im Srbija nije dovoljno dala.

Vidis sada kada lepo postavis stvari kako si u stvari nezadovoljan sobom a ne srbijom, srbima i dodjosima.

Ti ako stvarno znaš da radiš sve ovo što si nabrojao i opet ne možeš da budeš svoj gazda i zarađuješ lepo, bilo u Pančevu, bilo van njega, onda si top budala.

Miki vozi Bugati Vejrona brt. To sve govori kakav je status.

Ne znam sve to, to je onaj deo gde sam spomenuo određenu krivicu svojih roditelja - živeo bih negde drugde, završio verovatno bolju elektrotehničku školu i verovatno bih onda bio konkurentniji na tržištu rada. Nemam EU pasoš, uhvatili se svi za to, ja jesam solidno zarađivao onih godinu dana dok sam u Švedskoj bio, dok nisu počeli ovi da dolaze, pa da šveđani uvode kvote neke. Otežali su to, neće niko da se zeza sa tim da sredi papire. Po ovim drugim zemljama ista priča.

A Srbijom i Srbima sam nezadovoljan iz prostog razloga što ne može da se nađe normalan posao, normalno plaćen, da sam prijavljen, mislim bar ne u mojoj struci. I što sa našim srednjim školama nismo konkurentni na tržištu rada, praksu koju sam imao i stručne predmete sam sa odličnim završavao, opšti uspeh sam kvario na gluposti tipa socijologije, ekonomike, ustava i prava građana, srpski itd gde sam imao četvorke.

Ne volim to neko ponašanje da pričaju da su najbolji, najdivniji, sve naj, a da ništa ne funkcioniše. Nema više ni fabrika, servise mogu da drže samo oni koji su ili u talu ili u srodstvu sa ovima na vlasti. Čak i dobrih servisa po Bg što su bili, dok sam ja u školu išao, pozatvarali su dok sam ja završio. Nema, nestaje sve, samo žderačnice i strane banke, na svakom koraku.

Što mi moj pasoš ne vredi ni za kurac. Šta su kao ovi ustaše ili bugari bolji, isti kurac sva balkanska žgadija, a ovi ispadnu poštovaniji i oni kao bez frke mogu i da rade tamo, a mi ne. Ko je kriv za to? Vlast i ljudi koji šalju lošu sliku o nama u svetu. Diplomate, debelo plaćene koje boli kurac i za lobiranje i za njihov posao. Pa nam nakarikaju kojekakvih govana na vrat.

A svakako i jesam nezadovoljan sobom samim. Ali opet, ako ja kao odličan završim školu, imam pasoš Srbije, ne mogu da nađem normalan posao ovde, a ne mogu ni na zapadu.

Tuzna spika brt :(

Miki zato glasaj za Aleksandra Vucica BRZE JACE BOLJE ulazimo u eu, zajednicko trziste, do trsta po farmerke ko u vreme tita, nebo je granica

Oće kurac. Taj će sjebati i prodati i ovo malo što je ostalo.