Prijava

A karticu nikad nisam dobio xD al nije mi ni trebala kad sam digao pare pa me boleo kurac

Pa ista ta priča mlatoni, ne treba ni meni ništa sem te transakcije, nego znam da će da mi uvaljuju ta sranja pa ću naglasiti ako je moguće da me ne smaraju s tim nego samo račun da otvore, ako je moguće istog dana. Ako nije, telenor je odmah tu pored unicredit banke pa ću da pređem, kapiram da su oni brži svakako. Još ako je i kod njih džabe - neću ni da se jebavam sa unicredit-om.

Alo bre, KAKVO CEKANJE pa zavrsili smo valjda sa SDK (Uuu to mladji ne pamte, doduse kasnije je to bio ZOP), majmuni ja vam ostavljam PARE, Telenor banka nema salterusu, zamenjena je neverovatno prostim softverom. I jos da ne pricam (a pricao sam) kad su mi Cacansku Banku kupili turci i pretvorili u Hatalala banky. Tad sam se osecao ko Damir Dokic kad ja saznao da mu cerku jebe hrvat. Banke gowna

а и они за овај стартер рачун не узимају ништа за одржавање и отварање, ал' наплате 500 динара картицу како видим а без картице капирам да код њих не може да функционише никако. но добро, није ни то лоше ако ме буду јебали овамо, свакако ће ми требати рачун у банци, па није ни то лоше решење. хвала вам, углавном.

Tora znaci rokas pare na svoj racun u kesu bez salter price i podizes naravno? Odrzavanje jel postoji uopste i ti kurci?

Uplacujes donacije za stranku aleksandre vidim..
Nadam se samo da je prava stranka u pitanju

Nista brt, das 500 kinti za karticu i 25 naplacuju po transakciji i to je to. Automat ranis parama ili uzimas pare kako ti volja, skoro too good to be true.

Е то сам само хтео да питам, како се уплаћује кеш после. Дакле к'о кафе апарат јебемти. Добра ствар.

Kud ne rece dan pre, juce sam se u onoj erste smorio kao kerina, ima da odem da pogasim sve sto sam pootvarao i u telenor da predjem au kurac

Jel ima neko prevode onih polja sa APR-a kad se uđe na neku firmu, znači, poslovno ime, matični broj, pravna forma, zakonski zastupnici, nadzorni odbor, itd. Treba informacije o firmi da pošaljem na engleskom, a mrzi me da se jebem sa iskopavanjem odgovarajućih prevoda.

Ili makar neku brošuru sa prevodima čestih pravničkih termina

ima apr na engleskom.ako sam te dobro razumeo.

Ima, dok ne uđeš u pretragu, kad izbaci rezultate, opet vraća na srpski :/

nisi pravilno postavio pitanje xdddd

Cekaj bre brate, gledam ovaj obrazac sa obaveznim podacima i nije mi jasno sta tacno me mozes da prevedes ako mi verujes da nisam iz prve ni izvalio sta ti treba?

Pa nemam pojma, nisam preterano ni čitao šta sve ima, al ima sigurno harem dvadesetak termina koje ne znam napamet da prevedem, pa reko ako neko vec ima preveden šablon, da se ne cimam

Al iscimacu se, nema druge

Skauz, jesi video kako se postavlja pitanje, tačno znam sta mi treba i šta tražim od was ;D

Pa.ako se vec cimas baci neki termin ovde pa cu mozda znati a mozda nalete i ovi profesori engleskog pa ustedis trud. Mada stvarno ne znam neki strucan termin makar u onim obaveznim podacima

odlično govorim engleski, daj šta treba