Prijava

100% се слажем са Хејзом у свим његовим постовима.
А оне ДНК анализе, то је нешто што ме може боље насмејати од било чега другог.
Што се босанаца тиче, ништа ме није насмејало ко ово: http://www.youtube.com/watch?v=EU9rq7-yrTs&playnext=1&list=PLFF63BB562E4B1C66

У западним српским земљама ми данас имамо велики број житеља припадника Католичке Цркве. Хрвати их присвајају и не правећи разлике између њих и Хрвата. Ту они укључују и Дубровник, у коме никада није било Хрвата, нити је тај град икада припадао
Хрватима или некој Хрватској држави. То исто чине са католицима Далмације, коју су Хрвати махом напустили у време турске најезде и у којој су данашњи католици у огромној већини етнички Срби. Исто тако поступају и са западном Херцеговином, где се на подручју старог српског племена Неретвљана проширила Католичка Црква. Врло добро је познато да на томе подручју Неретвљана није никада било Хрвата.
Добар број католика у наведеним покрајинама се и не осећају Хрватима, па и поред упорне и насилне пропаганде која се над њима спроводи. А како би се и могли осећати Хрватима они Срби које су усташе насилно превеле у католичку веру? Сви ти Срби који су у разним временима променили веру нису могли променити њихово порекло, они су етнички Срби. Ако неко тврди супротно од тога, он тиме каже да су Срби који су прешли на католичку веру дезертери из Српске Нације. Ако се они требају сматрати дезертерима, откуда неко може да потражује неке територије на основу тих дезертера? Да ли су игде дезертери могли однети земљу на опанцима? Земља је увек припадала онима који су је бранили и за њу се борили а не онима који су из ње побегли. Нека ово посебно имају у виду Хрвати када је реч о Далмацији.
Никада и нигде вера није обележје националности нити то може да буде. У Америци има данас више од 250 разних вера. Када би неко рекао да у Америци има преко 250 разних националности, толико колико и вера, цео свет би га сматрао лудим. Постојање католика међу Србима није ништа ненормално, нити је то неки феномен, нити је то настало у овим временима. Од времена успоставе Хришћанске Цркве један део Срба је био под надлештвом Рима, а други део под надлештвом Константинопоља. И када се Црква раздвојила на Источну и Западну, велики број Срба је остао под Западном Црквом. Зато су и настале две упоредне црквене хијерархије код Срба. И зато ми Срби не можемо више дозвољавати да нам неко присваја делове наше Српске Нације. У свима будућим решавањима политичких односа са Хрватама има се постављати питање Срба католика. Исто то
питање се мора постављати на дневни ред и при свим будућим разговорима са Светом Столицом, све док се то питање коначно реши.

Видиш, велика већина овог је потпуно тачна.

ja sam mozda poremecen al sam bio za nezavisnost CG i nisam nikad bio za DPS, osim toga 90-ih je ovaj covjek http://gdb.rferl.org/344E0D68-34A6-42F8-895D-48FC00D8328B_mw800_mh600_s.jpg prvi pomenuo nezavisnost i sl i zbog toga bio konstantno pod pritiscima istih onih koji su odlucili da se zaloze za odvajanje 10-ak godina kasnije.... oni koji najvise pominju prekrajanje istorije nekako uvjek pomenu CG i spornih zadnjih 20 godina, kao da prije toga nije postojala i nije se moglo desiti da neko petlja sa spisima.....

Па чекај, мајку му, за шта су себе сматрали тадашњи Црногорци (пре 1918) и сви Петровић-Његоши?

Bas tako Hatakaran, a tih 10% Crnogoraca su u manjini, a posto je Srbija demokratska zemlja oni bi morali da se sloze sa vecinom od 90%, ako bi poceli da delaju suprotno interesima drzave bili bi uhapseni i zatvoreni.
Razumem da Hitlera smatras ludakom, ali sto se Kaligule i Nerona tice ne postoji previse podataka koji realno opisuju njegovu vladavinu sem dela Svetonija i ostalih modernijih istoricara, normalno da su ljudi prikazani kao ludaci jer su ogranicavali moc senata, a kako su posle i jedan i drugi ubijeni morala su se naci opravdanja za takav cin.
Postoje npr. podatak da je Neron kada je veliki pozar zahvatio Rim 64 godine otvorio svoje vrtove i pustio ljude da se sklone u iste, a ona cuvena slika o Neronu kako peva o Troji dok gleda zapaljeni Rim nije delo njegovog savremenika pa stoga i nije nuzno autenticna.
Sto se tice progona Hriscana i jedan i drugi su to cinili, pogotovo Neron, ali moramo razumeti da je Hriscanstvo tada predstavljalo jednu sektu Jevrejskoga naroda koji je zudeo za izbavljenjem od Rimljana, a cija se tradicija nadovezivala na Sibilina prorocanstva o kraju Rimske hegemonije na Sredozemlju.
Na kraju krajeva zar nije ta ista katolicka crkva bezbroj puta prekrajala istoriju u svoju korist, zar nije moguce da su onda oni preuvelicali stradanja Hriscana u Rimskom carstvu kako bi dobili veci kredibilitet u tadasnjem vremenu.

Bas tako Hatakaran, a tih 10% Crnogoraca su u manjini, a posto je Srbija demokratska zemlja oni bi morali da se sloze sa vecinom od 90%, ako bi poceli

Koliko se god razumiješ u svoje viđenje istorije, toliko su ti strani osnovni principi demokratije. A hatakarane, srpstvo kao odraz pravoslavlja. No aj.
A momci, šta vam je toliko privlačno u miješanju u istoriju i trenutnu vladu druge države?
Ne trebaju Crnoj Gori pomagači/ prisvajači. Ne treba Crnoj Gori da bude 27. pokrajina. Ne treba Crnoj Gori anuliranje i poništavanje njene istorije. I ne treba o ovome pričat na sajtu za pošalice, dosjetke, šale, persiflaže, doskočice, sleng. Odoh da definišem.

A hatakarane, srpstvo kao odraz pravoslavlja. No aj.

Ја то не подржавам, јер ја на првом месту нисам православац. Као друго, то се прво поменуло око 1200. године, тако да можда и има неке истине у томе.

Ne trebaju Crnoj Gori pomagači/ prisvajači.

Неће их ни имати у Србији. Такви људи нама не требају, који за другу кожну ципелу мењају порекло и убеђење.

Ne treba Crnoj Gori anuliranje i poništavanje njene istorije.

http://vukajlija.com/forum/teme/20465?strana=2#post_1002648

Deretić legenda. Najjači komičar ikada.

Српска раса се открива око 2.000. године п.н.е. као главни историјски чинилац и као незауставни талас прекрива све земље и народе од Дунава до Инда и од Арала до Нила.

Који цар, леба ти јебем.

Deretićevi preci su šarmirali amebe.

Деретић бачје!

Шалу на страну, негде сам чуо тврдњу да је словенско порекло, заправо, комунистичка пропаганда из доба вел'ке Југославије. Још не долазим до одговора колико је та тврдња тачна.

Избриши тај пост горе, не требају нам препуцавња на овој теми.

Od kako se pojavio YT saznala sam mnogo o svojoj isotriji :P
http://www.youtube.com/watch?v=0X_8cauvILM a ono znala sam da imam komplekse ali ovaj mi je lik objasnio zašto i sad sam srećna.

Aurora, ovo ladno treba u transfer blama. Poučno je, da se ne lažemo.

Ma čekaj ti samo da ja nađem od nekog Đarme, šta je taj nalupetao tamo...Ali ne mogu se setiti kako ide naslov slabo divanim madŽarski...
A ova gore teorija zavere o zastavi me baš nasmejano obradovala :)
Jerbo je bosanska dizajn kutije za petarde ili kornfleks, još se lome koplja oko tog.

Meni se muda crvene još od onog videa što Hatakaran postavi.