Prijava

Kad su Sloveni došli u ove krajeve mešali su se sa raznim kurcima i palcima, uključujući i Ilire naravno. Čitao sam da srpski genetski materijal ima veoma malo onog slovenskog, a mnogo više starosedelačkog (ilirskog, keltskog), što znači da su nam Albanci braća, što negde objašnjava zašto se toliko mrzimo jer smo oduvek voleli više neke daleke nacije tipa Ruse i Indijance nego one bliske kao što su Crnogorci, Bosanci i Hrvati, ali i same Srbe. Tako ako u Šumadiju dođe Srbin s Kosova kome je porodica stradala od Albanaca, Šumadinci će reći: Vidi ovog Šiptara, prodao tamo sve, sad došao pun para da se kurči! Ili ako dođe Srbin iz Sandžaka: Što mrzim ove Turke, nek se vrate na svoju planinu; da ne pričamo šta kažu za Srbe iz Vojvodine: Pih ovi Čankovci kakvi su, mamicu im izdajničku! Kad su 90-ih došli Bosanci, bilo je komentara tipa: Došli sa onim odvratnim naglaskom ovde da nam oduzimaju radna mesta, mršte! Mrzimo i srpske Cigane, tj. one koji imaju već stotinama godina srpsko ime, prezime, slave slavu, ali ih ne podnosimo jer imaju tamnu kožu. Ne prihvatamo svoje, a kamoli one koji bi da nam se pridruže. Da se vratimo na Albance, postoje muslimani, katolici i pravoslavci (koji imaju albanska a ne srpska imena jer ih je Enver Hodža primoravao na to). Kod njih vera nije toliko izražena zbog pomenutog diktatora koji je želeo (kao i Tito) da to potisne u stranu i tako lakše vlada. Albanci su ovde odavno i trebalo je da prihvatimo tu činjenicu a ne da kao sad u Sandžaku Tadić kaže: Nek oni sami srede stanje, nek se sami dogovore. Pa ne može tako, ne može se na problem zatvarati oči već se mora rešiti. Koje je bilo zvanje cara Dušana? Car Srba, Grka i Arbanasa, tako mu se i carstvo zvalo, a ne samo carevina Srba. On ih je priznao kao konstitutivan narod jer ne možeš da kažeš: smeta mi taj narod, aj da ih sve pobijem! Mislim možeš, ali najebaćeš ti u Hagu i najebaće ti zemlja.

Čitao sam da srpski genetski materijal ima veoma malo onog slovenskog, a mnogo više starosedelačkog (ilirskog, keltskog)

Да си још мало читао, видео би колико су поуздане те генетске анализе.

On ih je priznao kao konstitutivan narod jer ne možeš da kažeš: smeta mi taj narod, aj da ih sve pobijem! Mislim možeš, ali najebaćeš ti u Hagu i najebaće ti zemlja.

Не знам какве везе има цар Душан са Хагом, с обзиром да је он владао од 1331. до 1355, а Међународни суд за кривично гоњење лица одговорних за тешка кршења међународног хуманитарног права на територији бивше Југославије после 1991. године.

Da se vratimo na Albance, postoje muslimani, katolici i pravoslavci

Си чуо за Арнауте? Е, то су ти људи који су мешавина Срба и Албанаца. На територији Албаније данас има потомака заосталих (не ментално, већ се нису на време иселили) Византинаца и Италијана.
А да су Албанци стварно потомци Илира, не би имали потребу да 2010. године изграде 5 храмова из 6. века п.н.е.

Dok sam ziv samo jednu zelju imam
da Srbija bude do Skadra na Bojani kako je red.

Па ако ћемо по реду, Србија би требала да буде од Тамишке жупаније до Вараждина и од Охрида па скоро до Будима...
Е толико су "редови" нереални.

Ja sam skroman dosta mi je do Skadra
a to da su albanci Iliri ti samo moze da se vesa macku o rep
kolko sam ja informisan oni su Otomanski najamnici koji su dosli da osvajaju.

Albanci su mešavina Ilira, Tračana, Turaka, i boga pitaj čega još. Religija im je neki islamski sufizam, uvek su bili plaćenici a angažovani kao stratiote, i to u Prvom svetskom ratu da drže zonu Srbija-Grčka!

Hm, ja sam negde čuo da smo mi potomci vanzemaljaca, i kao dokaz je uzeta naša jedinstvena DNK, i planina Rtanj. Fejspalmovao sam se toliko da me zabolela ruka.

Fejspalmovao sam se toliko da me zabolela ruka.

Богуми, ја сам поломио подлактицу.

Богуми, ја сам поломио подлактицу.

Jes i ti čuo za to?

И то, а и за босанске пирамиде. Видиш, они су били напредни, имају чак 3...

A evo i malo blaže verzije priče o nama i vanzemaljcima, naime mi smo odabrani za prvi kontakt sa njima. http://www.svedok.rs/index.asp?show=68112
Ololololo

Е сад сам сабивен до краја. Успели су да надјебу Деретића.

Емир Имамовић ПИРКЕ :О
Мора да је неки др мр.