Prijava

Zna li neko posle koliko godina je Juve ponovo u polufinalu? Da ne guglam.

negde pročitah 12 god

Ja se kladio sa ortakom da juve sledecih 20 godina nece osvojiti LS. Kako mrzim taj klub, majku im jebem.

Barsa, Bajern i Real imaju podjednake sanse za osvajanje. 33 posto, a Juve 1 posto.

Od pocetka LS, imali su najlaksu grupu, i najlakse protivnike do polufinala. Najvise sansi imaju protiv Reala, lezi im, kad god sam gledao uvek su mucili ili dobijali Real.

Real i Bajern moji favoriti, Barsu prezirem, ali cu pre za njih navijati nego za odvratne zabare.

JEBAĆE ŽABARI ŠPANSKE CIGANE

Zna li neko posle koliko godina je Juve ponovo u polufinalu? Da ne guglam.

negde pročitah 12 god

Da, Bufon je posle meča valjda rekao da nije verovao da će Juventusu trebati čak 12 godina da ponovo dođe do polufinala LŠ.

A što se tiče bvdlginog, tu se i slažem i ne slažem. Evo lično od ova 4 kluba najviše bih voleo da osvoji Juve, ali se slažem da su definitivno najslabiji od četvorke.

Samo se nadam da finale neće biti između šiptara iz Minhena i folirantske Barselone. Mada ako se i to desi pre bih navijao za Barselonu nego za ove šiptarčine švapske.

Od pocetka LS, imali su najlaksu grupu, i najlakse protivnike do polufinala. Najvise sansi imaju protiv Reala, lezi im, kad god sam gledao uvek su mucili ili dobijali Real.

Po čemu su Atletiko, Olimpijakos i Malme slabiji od Liveprula, Bazela i Ludogoreca? Ili po čemu je lakši protivnik Dortmund ili Monako (koji je izbacio Arsenal) od Šalkea ili opet onog slabog Atletika koji je bio u najlakšoj grupi. Ili pak kad se uporedi sa Barselonom koja je izbacila Siti i PSG. Najbolje je prošao Bajern jer realno Šahtjor je u govnima, Porto je dobro odigrao prvu i u drugoj su mentalno pukli (kao i naši timovi). Iskreno, iako mi nisu dragi, voleo bih da Juve osvoji za promenu malo.

nema tu juve velike sanse,al su mi od ta 4 tima nekako najmanje ogavni.ima da ih guze k'o najgore kurvetine ako budu igrali tu njihovu igru.

mislim da će ih uefa pogurati kao kompenzaciju za one 2 titule i 400 miliona eura što juve oće da ih tuži lolo

Po čemu su Atletiko, Olimpijakos i Malme slabiji od Liveprula, Bazela i Ludogoreca?

U najgorem slucaju su jednaki. Real bi grupu prosao verovatno i da je igrao u bilo kojoj drugoj, a Juveu je visio plasman i u takvoj grupi, gde su imali realno 6 bodova od samog starta, ako gledas Malme.

Borusija ove sezone nije Borusija, a Monaku svaka cast kako je odigrao, ali je daleko najslabiji tim po imenu, a mozda i po igracima u osmini finala...

Za razliku od Juventusa, Bajern je pokazao silu protiv tih timova, gde im je kod kuce dao 11 golova. Juve je Monako prosao iz penala van kaznenog.

Ja sam daleko od objektivnog kada je Juventus u pitanju, jer ceo zivot ne mogu da ih smislim. Krivo mi je sto nisu naisli oni na Atletiko, ili SIti, ili nekog tako, siguran sam da bi zavrsili takmicenje pre polufinala. Nisu me ubedili igrom da su zasluzili polufinale, eto neka bude da tako razmisljam, i smatram da postoje mnogo kvalitetniji klubovi od njih.

Bilo ko da im je protivnik, navijam protiv Juvea. ALi jebace Real opet sve, jednostavno je tako. Mora biti kraljevski klub taj koji ce prvi odbraniti trofej LS, jednostavno je tako, poklopice se kockice. :)

Jbg, umeju oni da unovče povremeno žabarski bunker lolo

A kontam da ili će Juve da prođe uz pomoć sudija (vidim da idu u krug kad ko osvaja, a italijani nisu već 5 godina osvojili) ili će da bude finale Real - Barsa, mnogo je Bajernu još jedno finale da igra xD

Barsa je mnogo jaka, poigrali su se sa PSŽ-om koji je naidigrao jedan Čelzi..oni su po meni jedini sig finalisti

Највеће шансе дајем Барселони, јер ми се чини да ће Меси и Суарез да јебу мајку свима. А Бајерн ако освоји, Ћаби Алонсо ће се придружити Седорфу и бити тек други играч који је узео ЛШ са три различита клуба. А Реал и Јувентус никад нисам готивио, тако да навијам за лудог Уругвајца и Ћабија и не бих волео да се састану у полуфиналу.

Barsa osvaja ovo opušteno. Bolje bi im bilo da se sastanu sa Realom odma, jer ako budu u finalu može nešto desiti, ciganisanje špansko drž ne daj pane crveni, tuča i ostalo što krasi španska govna.

U svakom slučaju kuću, decu i Ilinku na Barsu.

Jebo te Suarez. Debilčina.

na kraju juve osvaja.
najmanje sanse imaju,vec su ih otpisali.to znaci da osvajaju.

Или да губе у финалу 6. пут...

i njih prokleo onaj madjar.

počinje žreb na eurosportu

Dulence somajedan napiši odma parove kad izvuku