Prijava

Добро је, за сад нема интернет хулигана

U našem taboru ja očekujem dobro odigran Derbi od strane onih ljudi koji su provereni Grobari a i uvek dobro odigraju.
Šta god mislili o Raći Petroviću ja mislim da ponekad zaboravite činjenicu da dečko ima 21 godinu i naravno da ima padove. Uvek igra dobro Derbi jer je pravi Grobar. Sale Ilić takođe. Od Miljkovića očekujem da odigra dobro jer je takođe naše dete a ova polusezona mu je polusezona koja mu može definisati dalju karijeru. Otvoreno mu je mesto denog beka i sada treba da se pokaže. Tu je i Krsta naravno. Dokazan, iskusan igrač koji voli Partizan i veoma je značajan u odbrani.
Za Tejga ne znam. Videćemo još. Idealna prilika i za njega da pokaže šta zna a i da uđe u srce navijača.
Zvezda gledano sa moje Grobarske strane ima Koromana. On nikad loše ne odigra Derbi, izuzetno je napaljen protiv nas i meni je on uvek najopasniji. Za ova nova dva Zvezdina pojačanja iz Južne Amerike važi isto kao i za Tejga kod nas. Golman im je standardan. Onako normalno brani tako da je ok. To što Ninkov odlazi puno u napad može otvoriti mesto Ilievu za neki dobar centaršut, mada centaršutevi nama nikada nisu išli od noge. Mi hoćemo nešto uvek kroz sredinu. Ako igra Adi dobri su nazad jer ovaj mali Ćosić je talenat i uz nekog dobrog igrača može da igra odlično. Plus navija za Zvezdu pa će se sigurno napaliti.
Ove dve utakmice su jako bitne Zvezdi jer dugo nas nije pobedila i novi poraz je vraća na jesenju letargiju.
Što se nas tiče, poraz može da nam poljulja samopouzdanje ali ne toliko koliko i Zvezdi.

Ćosić

Неће играти, сад сам читао негде. На крају крајева, после текме ће да буде као и увек. Исеравање у уста ономе ко је изгубио и то тако 3 дана, док се не заборави и док се људи не врате пословима, букснама и пиву.

pristrasno cenim da partizan uzima kup,kao i prvenstvo!!

док се не заборави и док се људи не врате пословима, букснама и пиву.

Pa tako nešto, uglavnom lepo je imati veliki, gradski Derbi, sa ogromnim rivalitetom.

Bice gusto bice 0:2 :)

Овога сам се плашио

Чега Јанко, постерџија на пријатној теми?

Jedva čekam da odere Partizan Robijevu momčad samo da bi polivao drugare, velike delije.Jesmo mi dobri drugari i sve to ali posle derbija dobijem materijal za tovar do sledećeg derbija.

Oće biti prenos na TV-u?

Фурам Опанке и камиказа2.
Што морате да гушите тему, кад већ сви нормално спикамо?

Сматрам да ће ово бити једна од најбољих утакмица у последњих 5 година. Постоји одлична атмосфера, нема толико негативне тензије и мислим да ће бити доста голова(у односу на просек). 3+ што се тиче кладионице.
Звезда је кренула добро у наставку сезоне и одавно није било овако добре атмосфере у тиму. Што се тиче самих играча, мислим да Звезда највише шкрипи на месту левог бека, али мислим да ће Микић бити добар. Ади и Вилотић ће највероватније бити у средини, а Нинков стандарно на десној страни. Иако Вилотић није довољно спреман, он има огроман мотив да се покаже. Као задњи везни би могао да почне Мијаиловић, али ни Исах није лоше решење. У средини ће играти сигурно још Евандро и највероватније Каду, мада бих ја волео да видим малог Лазовића. У нападу играју Борха, Короман и највероватније Јевтић. Короман увек игра добро на дербију, а сада ће играти вероватно Јевтић, јер Калућер није баш у најбољој форми. Мада мислим да ће он ући као замена и могао би да буде одличан џокер.
Што се тиче Партизана, мислим да је најбољи део тима тренер Станојевић. Иако је млад, већ се види да је добар тренер и мислим да ће он у будућности вероватно бити и селектор. Што се тиче играча, најискуснији је ту Крстајић, али и њега полако године стижу. Тејго није лош играч, мада се мени чини да је Адија чак бољи од њега.
Биће то одлична утакмица и вероватно још узбудљивији реванш.

Mikić igra na štoperu ili desnom beku,levi bek je Tošić ili Reljić....

Још једна ствар, волео би да овај дерби коначно прође без навијачких обрачуна. Надам се да неће дати повода Б92 и осталим европејцима да опет пљују по навијачима без повода.

Mikić igra na štoperu ili desnom beku,levi bek je Tošić ili Reljić....

Мени се чини да је јуче против Јагодине играо левог бека. Тошић ме нервира, а Рељић није лош.

Добро је, за сад нема интернет хулиганаА

Е сад ће то да се промени..... :))

Па јебем вам ма............... :))

Шалу на страну.Можда и идем да гледам дерби.Партизан је објективно боља екипа.Ја Илијева не би стављао у напад , делује ми много спор и непокретан и све је некако туњав , не знам како је дао 10 голова до сад , на искуство ваљда.Негде сам чуо да Матеја треба да дође на позајмицу....

samo da bi polivao drugare, Oće biti prenos na TV-u?

Ако волиш да зајебаваш другаре, онда је фора да идеш, бодриш свој тим, па онда са још већом жељом и чари их зајебаваш, ако твој тим победи.

Буксну за прешједника за леп говор мира!!!

леп говор мира!!!

Мислиш, фегетски? :)

Још једна ствар, волео би да овај дерби коначно прође без навијачких обрачуна.

Neće biti. Pao dogovor neki. Mislim da je situacija zrela da se desi Derbi bez ikakvih gluposti.

Иако Вилотић није довољно спреман

Pa pazi Vilotić je rekao da će se na podršci Zvezdinim navijačima odužiti svojim igrama ali je rekao da bi se odužio i nama zbog podrške i onog transparenta - Vilota Pobedi - tako da eto mu idealne prilike prvo nama da se oduži :D

tako da eto mu idealne prilike prvo nama da se oduži

Није ваљда Славољуб мајка му стара. :)