Prijava

Čim sam video ovu temu odmah sam se setio ovog legendarnog napušavanja i evo još se cepam.. http://vukajlija.com/forum/teme/15299

lolo, eto ga i DOKAZ da se svako sranje u životu ili na webu može prevazići razumom i normalnim pre svega, ljudskim i dobronamernim stavom!

lolo, eto ga i DOKAZ da se svako sranje u životu ili na webu može prevazići razumom i normalnim pre svega, ljudskim i dobronamernim stavom!

Свака част Царо, шта да ти кажем, толико колико си ме некад нервирао, толико си ми сад кул лик. Ја сам сигуран да договор између два нормална човека увек може да се постигне, а нас двојица и наш договор су ту један од доказа.

Ko na ovoj temi piše,
Na sajtu ga, možda,
Neće biti više.

Reči mora da bira,
Jer Pekija može,
Lako diznervira.

Svako mora da se pazi,
Jer vrlo lako može,
Ddžem da ga zgazi.

Пеки, могао би мало да се опустиш. Поступаш као неки робот, све по правилима, као на сајту НБС. А кад ти човек скрене на шаљив начин пажњу на то, надрндаш се како те, ето неко, без потребе прозива. Никад није без потребе.

hahahahhahaahahahah

Meni je mnogo jadno to što Mara Munja ne propušta priliku da spomene Džimija u što gorem kontekstu, iako čovek nije tu, niti joj se nešto zamerio. Nemam pojma, ja to ne razumem. Nekako mi govnarski, ako me razumete.

Znas ti Gaambi sta je govnarski. Muvo jedna mala

Od toga se susi kicma, kovrdza se kosa i deca popustaju u skoli!

Katija nije red to što sugerišeš Pekiju samo zbog tebe i tebi sličnima, a sve kako bi opravdala nekorektan i ishitren napad na Pekija od strane autorke maramunje. Znamo da ste dobri ovako ali vaš lični odnos nema nikakve veza sa tim kako Peki obavlja svoj posao!

Царо, то шти ти сад тролујеш и ложиш Пекија да сте ортаци је друга ствар. И не сикћи на панданку, курво!!!! :П

lololo, nemam ja šta Pekija da ložim, on je sam izneo stav sa kojim sam se ja u potpunosti složio!

Немам шта да кажем на ПВТ, све може овде! Једноставно глумиш КГБ проклети! Или Гестапо исти курац! Идеш около и опомињеш за један ред спема, након трећег већ банујеш... Много се ложиш и упадаш у ватре... Нико од нас не ломи тастатуре док пише пост! То једноставно ти закључиш из узвичник, тј капслока! Информација за тебе, ЧОВЕК МОЖЕ И ПОТПУНО СТАЛОЖЕН ДА СТИСНЕ КАПС ЛОК И ПОТОМ ДА ГА ПОНОВО СТИСНЕ да пише овако малим словима, ако ме разумеш.. Е сад, да не свиђа ми се како модеришеш, много си ми био готивнији док ниси био мод ал си се истриповао гадно од кад си мод, тако да те то изменило из корена, а самим тим и моју слику о теби... Не кажем да си био готиван тад само си ми био готивнији пре модерисања, ако ме и ово разумеш... Итд Итд...

fbmanijače ponovio si jednu misao jedno deset puta, samo u različitim rečenicam...

dobar je peki, al' đimi što je bio moderator... e to se više neće moći ponoviti... snizite malo krierije ljudi lololo

Има ли ово икаквог смисла? Зашто се препирете? Чему то све води? Све је бесмислено...
Елем, Фаца је заслужио бан, и добио га је. Чак сам прилично сигуран да га је заправо и хтео. Реално, ја који се дружим приватно са њим, бих га бановао без размишљања (мада, на дан-два). Зато ми и смешан онај ледоломачки пост на првој страни :)
Који га курац уопште спомињеш? Сад избила фрка око Фаце а човек једва дочекао бан да се на миру посвети писању рада. Немаш паметнија посла, па то? Или само искориштаваш прилику да пљунеш Пекија, а ситуација дошла к'о кец на десетку?
Људи, јебите се. Зашто односи не могу бити идилични? Што се свађате? Што мене увлачите у све то :(

П.С - Истина оно што Пеки рече, да је рекао да ће га одбановати колико сутра.

Sa jedne strane razumem šta Fejz oće da kaže, al' sa druge strane opet nemam pojma kakav je Peki bio pre nego što je postao mod, jer nisam zalazio ni na forum ni išao po četu nego sam čitao defke. Par puta me je iznervirao Peki, mada sam tad bio još novajlija i delovalo mi je da je malo oštrije reagovao i tako, al' sada sam u kul sa njim, i čovek mi stalno izađe u susret. Isto tako smatram da Peki makar nešto radi na ovom sajtu i na kakavg god način on to radio, makar se trudi. E sad opet, kažem imao sam par puta konflikte sa njim, mada davno to beše i ko ga jebe, imao sam još više konflikata sa najboljim ortakom pa mi je i dalje najbolji ortak, tako da to ništa ne znači. Jednostavno čovek nije ništa uzeo za zlo.

E da, razmišljam da prijavim Fejza i Pekija u "Sve za ljubav" pa ko se slaže nek mi pošalje PVT. Lolololo.

Fejze, kad ćemo na neku pivčugu Sunce ti tvoje?

Људи, јебите се.

Сад бих ја тебе бановао... и да кад сам видео да си ти постовао знао сам да је нека одбрана Пекија у питању или целе те ситуације кој курац! Е то је поента, ви га волите и браните га, ми га мање волимо и нападамо га... једноставно, ја бих волео кад он не би више био мод, и то је то.... моје искрено мишљење...

ФЕЈС ОБЈАШЊАВА