Prijava

Ma nije neki ožiljak veliki. Malo samo kao udubljenje. Ne primjeti se dok ne zineš lololol

убо сам сам себе ножем са једно 10 година, витлао њим док сам га носио ћалету, забо га у бутину једно четир' сантима, ушао лагано к'о курац у расходовану пичку.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSJfyh6FFCjkBZBPA_qlHBB87lBCfMi4WaLADTX_P2tTl1BAQCj9g

Radmilo, sad me podseti. Sa može se reći istim nožem sam sekao hleb i skoro isekao ceo prst, ožiljak se ne primećuje dobro zbog onih recki na prstima ali tu je...

Da pocnemo:
-Iza desnog uveta tj. bila rascepotina koja je zarasla; Bila u skoli rampa za invalide (nedovrsena) i posle duze rasprave dal moze da se skoci bajsom sa te rapme odlucio sam da probam i do zadnjeg trenutka razum je govorio nemoj ali onda je drug rekao nesmes i ostalo je istorija, da nije bilo neke srece da postavim ruku mogao sam vrat da slomim.
-Leva saka prst broj 4 tj domali; Na praksi (automehanicarskoj) ubacivao rezervni tocak na stojadina i trebalo malo da se iskosi i ja ga zaglavim i dodje majstor i gurne ga i meni prst naleti na neki metal i rasece mi prst po duzini nekih 2cm i u sirinu malo vise.
-Desna noga ispod kolena rez od dobrih 5cm; Zaradio na bazenu kad sam se otkliznuo i zakacio nogom ivicu bazena.
-Desno koleno ima udubljenje; od udarca o stepenik u skoli.

Јутрос приметим две линије на десној подлактици и покушавам да се сетим одакле ми. Сетим се да сам узео мачку да гађам буразера кад ме изнервирао и она ме ноктима изгребала мајку јој јебем, сад остали ожиљци.

узео мачку да гађам буразера

Svestan sam da bi ovo trebalo da me makar začudi ali sam šokiran činjenicom da mi zvuči potpuno normalno i logično...

Ухватио сам бившу на гомили са још пар бивших.
То ми је оставило ожиљак на срцу.

Мачка ми била при руци.

Imam ožiljak preko obrve.
Čuvo me đed kad sam imao neke 4 godine, ja bio na nekoj prikolici i pao na glavu ko kreten

Upravo pročitah Džonijev post, dobro je da je čovek živ. :)
Imam po prstima dosta manjih, dva velika na laktovima, jedan manji ispod oka, to je to za sada.

U sedmom razredu, sam lepio neku igračku super-lepkom i zalepim košulju za ruku. Kako sam trgnuo košulju tako sam i svukao 5cm kože zajedno sa njom.

Jednom sam igrao fudbal kod druga u dvorištu i kako sam pao, odrao sam podlakticu o travu. Gore nego da sam pao na beton, ogroman ožiljak a nije me čak ni bolelo.

Jednom sam na Savi zgazio na grlić od pivske flaše, takođe me nije bolelo, mislio sam da sam zgazio na grančicu, kad ono...

Da dodam i jedan između srednjih prstiju na desnoj nozi, kacam nosio pivo u kesi koja je tanka k'o dlaka i naravski da je pukla i meni staklo ode među prste (bio sam u papučama).

E ovako:
Kao mali svi smo lupali kolena, grebali se, sekli, lupali glavom od radijator, ali ne ja nisam, mene je jednostavno udario vagon! ( Imam svedoke za to :D) Oziljak se ne vidi na faci vec u glavi! ;)

... Inace bio sam strasan piroma, volim vatru i dan danas. Jednom sam zapalio neko sranje, ni sam nzm sta je to bilo, uglavnom od plastike, i slucajno prislonim uz lice ispod levog oka, A oziljak mi je i dan danas u obliku suze.

... I imam grafit od olovke na sred celendre, ostao mi od prvog razreda osnovne. drug mi bzv zabo olovku u glavu!

jedan na levoj butini, sestra me jurila da me bode nožem pa me malko ranila (mislite šta god hoćete o ovome, meni zvuči čak relativno normalno lololo). dugačak je jedno 4 santima. mislim ožiljak.

jedan mali na srednjem prstu leve ruke, sekao hleb pa malo isekao i od mesa lololo.

jedan na tintari - ima neko dečje igralište u mom starom kraju, pa su bili postavljeni neki koševi baš za klince, visina obruča recimo metar osamdeset, tako nešto. pre par godina mi konji od 17-18 godina uzeli da igramo basket tamo, i ja se ne znam ni ja kako zaletim i udarim glavom u ćošak od table. kroz sekundu mi se stopedes litra krvi slivalo niz glavu i vrat, imao sam ranu u obliku znaka za mercedes, po jedno dva santima u sve tri strane. bukvalno se rascvetalo, bio sam zreo za ušivanje, al mi je keva lekar pa je to sve sredila nekako. da se pohvalim, izvidala me stara, alal joj vera! sad je tu taj poveći ožiljak i ne raste mi kosa više.

imam na oba lakta i kolena one dečje ožiljke, to bi bilo to (:

Na leđima.
Ostade mi ožiljak.
Od tepiha.

Mozda , mozda moje boljke, ne zabole nikad vise, al' oziljke, al' oziljke, nista nece
da izbrise.

vesnam
Na leđima.
Ostade mi ožiljak.
Od tepiha.

Misionar...

SokOdZove
Mozda , mozda moje boljke, ne zabole nikad vise, al' oziljke, al' oziljke, nista nece
da izbrise.

Haha koliko jebe ova pesma

Imam ožiljak od 15cm na potkolenici, jednom sam spomenuo da imam, da sam operisan tu i od tad me marko zajebava da sam ćopav... :/

A nijesam. :'((((

I imam pun kurac sitnih, zaboravim za njih dok ih ne vidim.