Prijava

Округли на десној потколеници, онако, величине к'о чеп.
Испод неки дугачки, спојен са овим округлим, па изгледа к'о лизалица нека.
Скоро преко целог десног гуза, пад збајса.
И десна страна главе, нешто мало, ал види се. Мајку му.

имам неки на кити, тек сам некидан сконто, ваљда сам се закачио шлицeм, сећам се пре пар месеци пијан повукао шлиц а заборавио киту да вратим у гаће, замало курац да откинем, боктејебо. није требо ћале да ме удара по глави

Imam jedan na ledjim kad me je ortak pukao snowbordom kad sam bio na Zlatiboru. Imam jos jedan pored oka koji sam zaradio kao klinac. Stavio sam dusek na pod i skakao sam sa kreveta na sprat. Promasio sam dusek i pogodio ivicu od stola lolololololololo

Imam jedan na članku, kada mi se zabila noga u lanac od bicikla, pa su mi to vadili, mislim da sam imala četiri-pet godina, bila sam na onom sedištu sa decu iza ćaleta, pa se nešto razbucalo tu. Imam jedan ožiljak od one testere na tehničkom, ja se zapričala, pa nisam primetila da sam isekla drvo i prešla na prst, ja režem, režem... Imam ožiljak od poslednje vakcinacije koji je mnogo veći nego normalni (baš je bilo gadno dok je bilo upaljeno).

5 komada dobijenih od boginja. Na nozi imam 2-3 cm dugačak, bicikla usrana. A pre 4 meseca ja i ortak bili u šumi i on poneo sataru, a bio mrak.. I kako je hteo da u drvo zabode, on meni na preklopu ruke zabode ladno. Sreća bilo je površinski.. Još nikom iz porodice nisam rekao :) Inače, imam još minimum 10-ak ožiljaka da ni ne znam gde se nalaze .

Pun kurac, svuda. Od noža, padova sa bajsa, fudbala, ronjenja, ujeda psa..

na čelu jedna veća posjekotina koja je izblijedila i sada se teško vidi. od cigare na desnoj strani prsa, ta je novija. iznad kite veliki ožiljak od 6 cm. na lijevoj ruci par manjih po 2-3 cm. na ledjima dva po 3cm kada su preventivno uklonili neke mladeže zbog sumnje na rak kože. i još hiljade sitnih za koje se i ne sjećam kako su nastali. takođe imam i slomljen nos zahvaljujući nekoj raspravi na fudbalu o tome da li je lopta bila u autu ili ne.

leva obrva isecena 2 cm
cvoruga na celu s desne strane sa oziljkom mal vise od 1cm
teme glave isto 2cm
palac desne ruke po duzini 5cm

mislim da je to to...

Имам на лакту... Док сам играо фудбал, спотак'о ме један лик и откинуо ми месо са лакта тако да ми је коска вирила. Ја држим онаку руку несвесан шта ми се десило и тражим парче меса на бетону ал' га нигде нема. Долазим кући и "Кево, дај једну крпу да обришем руку, пао сам." Она ми даје крпу и замало жена не паде у несвест кад видела шта се десило. И дана данас имам ожиљак на руци од тога. :)

ЕДИТ: Кад сам био мањи, ударио сам се са сестром главом у главу и обоје имамо ожиљке на истом месту и сличне димензије.

Имам ожиљак на срцу због оног пенала против Бордоа.

Imam nekoliko manjih ožiljkova!

Imam dva komada na prstima
Jedan na desnom dlanu kad sam se napio, trčao sprint i pao lastu na asfalt
Na koljenu četrri manja od operacije
Na čelenki od vodenih ospica imam rupu
Na glavi, neđe u kosi, od polupane fasadne cigle
Na laktovima ponešto
Na obrvama ponešto
Na podlaktici imam više sjenu od kad sam se nalonio na vrelu ringlu od šporeta
Na desnoj potkoljenici imam marker od kad sam prosuo kipuću vodu pa koža ostala na trenerci
Na vratu kad sam pijan upo na šporet smederevac pa se opržio

YeahBatch
Имам ожиљак на срцу због оног пенала против Бордоа.

Ја од овога имам и на челу кад сам "отворио" врата после тога, а и на руци кад сам рокнуо у зид док сам отварао врата.

ja mislio fora oziljci na dusi...u kafani uz muziku i vino lecim rane,a ostaju oziljci...

Веверице, ја умало онда да зарадим ожиљак и на глави. Залетим да ногом ударим у врата, али се поклизам на ламинату и паднем. За мало промашио дрвени наслон фотеље. Прсла би ми глава.

Ја немам ниједан, ладно.
ЕДИТ: лажем, имам на руци од БСЖ-а, и имам један од хемијске што сам се пошарао и огребао у исто време па ми остало плаво.

Na glavi(sa strane), kad sam onomad bio klinjo i pikao fudbal sa drugarima mojim, neko šutno loptu a na mene bio red da idem po nju. I pošto sam veliki ljubitelj fudbala nisam išao normalno po nju nego trčao nizbrdo a i utakmica je bila baš dobra.
I tako ja trčim a mrak već pao i padnem na neki kamen i razvalim glavu. Kad su krenuli da me ušivaju shvatili su da mi je ostalo par sitnih kamenčića u glavi pa su i to morali da vade. Onda imam jedan ispod oka kad sam se zakucao u kočnicu od bicikla, tad sam baš bio klinja sobzirom na to da sam bio u visini bajsa.
Imam i jedan kad sam pijan išao negde i tu bio neki mali zidic(otprilike metar visine) uglavnom ja zakoračio u prazno i skroz rasekao ledja mada se sad ne vidi baš dobro taj ožiljak...

Na glavi: Imam ožiljak na tjemenu jer sam izvučen na vakum kad mi se majka porađala.

Na rukama: Nemam ožiljke od vakcina ali zato su mi šake nagrđene jer mi se par puta kucko otrgnuo prebrzo sa ogrlice dok sam pokušavao da ga skinem sa zategnutog lanca pa me je dobrih 5-6 puta zamalo osakatio za prst.

Na torzu: Na leđima neki manji ožiljak jer sam skidao neko masno tkivo

Na kurcu: Imao sam neku bubuljicu na korijenu polnog uda sa dorzalne strane (nekad se nijesam znao fino ošišati a da se ne posječem jebi ga lololo) i pukao sam je i onda mi ostao dugo vremena krater na kurčini al' sad samo malo slabije pigmentisana povšina veličine tačkice (".") Imam isto i na glaviću od boginja jedan omanji krater.

Jebote, ladno imas na glavicu oziljak hahaahahahahahahahaaa