Prijava

Чекај Костићу, јел си ти свестан да би нам Американци бацили атомску бомбу по сред Београђанке да спичи све од Суботице до Врања, кад би пробали да нападнемо Шиптаре?

pojede mi post jebeni studentski net!

ko da ratuje?! za koga?!

Prvi koji NECE ici su kosovari(ovi sto su zbegli sa Kosova i rasprodali dedovinu, cast retkim primerima koji to nisu uradili), pa da oni ostaju da pumpaju nase kurvestine po BG-u i mojoj SUmadiji, ocu boli me KURAC da ratujem za njih, nek oni idu da ginu ionako su picke, da su imali muda ne bi nicega od ovog bilo, meni da neko zapreti da ce me oterati sa dedovine samo me manjak municije u mojoj pusci moze spreciti da odem, OSTAJEM OVDE da pravim decu a "SRBENDE" nek se jebavaju po Kosovu.

ako ti se ratuje osvajaj ponovo da nam granica bude Virovitica-Karlovac-Karlobag. ;)

Ma pusti ga, troluje.

Ali takvo trolovanje po meni je neukusno, remeti diskusiju, sjebava koncepciju.

Misliš da bi smeli da bace atomku u Evropu?

Možda i bi, ako budu razmišljali kao što su do sada, ali bi završili tim potezom.

Значи да се јебемо ми са њима у круг? Све док ми њима то нећемо да дозволимо, Косово ће бити у овом статусу. Људи, схватите да не можемо цело Косово да узмемо.

Peki rekao sam da sam protiv toga da se Kosovo odvoji I PRIPOJI ALBANIJI.
A što se tiče podele to je druga stvar, jedno je to što ja želim a drugo šta je realnost. Samo nam preostaje da se borimo i što više izvučemo iz te priče.

Čak i kada bi bilo moguće i politički opravdano ratom zauzimati Kosovo i Albaniju, protiv sam iz čisto moralnih razloga. Ne valja ubijati ljude.

Костићу, ако тролујеш, најеб'о си.

Мислио сам на метафоричку атомску. Наравно да је не би бацили. Послали би нам толико војске да би уништили све јужно од Суботице. Уједињене нације имају више активних војника него Србија становника. И ти стварно мислиш да би нама Грци и Македонци стали у одбрану?

Ne valja ubijati ljude.

Albanci nisu ljudi.

Kosovo kad se jednom definitivno otcjepi i od sviju bude priznato, oni mogu raditi šta hoće, niko im ne može zabraniti da se pripoje Albaniji.

Misliš da bi smeli da bace atomku u Evropu?

Možda i bi, ako budu razmišljali kao što su do sada, ali bi završili tim potezom.

Vratiće se Vojvoda, pa ćemo da jebemo keve!

Albanci nisu ljudi.

Trololololo...

kako koje Jovicicu, kako koje. ;) Znas odavno nije bilo cistki(velikih ratova npr.), a sve vise naroda na planeti, valja malo to procistiti, nema dovoljno hrane za sve. Ja sam makijavelista jbg.

Јовичић

Čak i kada bi bilo moguće i politički opravdano ratom zauzimati Kosovo i Albaniju.

А како су га они нама одузели? Само немојте оне празне приче да смо имали лошу политику. Курац. Нисмо имали Америку на нашој страни, као што су они имали.

Kostitju ne trolaj DECHKO!!! Dobro sad, ne bi smeli bombu ali bi mogli komotno da vojno intervenišu. Što kaže Raspućin Kosovari prvi ne bi otišli i ove patriJote. Još nije takva situacija da mi imamo bilo kakve šanse i da razmišljamo o podeli Kosova, nema od toga ništa! Ko nas jebe bre, je l' smo hteli Jugoslaviju, šta se bunimo sada. Razmišljanje o ratu na Kosovu u ovoj situaciji je ravno ludilu. Jedino što sada možemo da uradimo je da pomognemo maksimalno onim našim nesretnicima dole.

Костићу, ако тролујеш, најеб'о си.

Jebeno ne trolujem.

Sešćemo nekad, popićemo nešto, videćeš da je to moje mišljenje.

И ти стварно мислиш да би нама Грци и Македонци тали у одбрану?

Da, mislim. Jes' da bi Grci verovatno malo skrenuli, pa napali i Makedoniju usput, al' jbg, rizik posla.

Послали би нам толико војске да би уништили све јужно од Суботице. Уједињене нације имају више активних војника него Србија становника.

Nas i Rusa 300 miliona.

Nisam se dobro izrazio, nije nemoralno ratom zauzeti neku teritoriju, pod uslovom da se poštuje i ne zlostavlja stanovništvo na toj teritoriji.
EDIT: (I pod uslovom da se može naći neka istorijska osnova po kojoj bi ta teritorija trebala pripadati državi agresoru) - Čisto osvajački ratovi, čak i kad se vrše bez ratnih zločina, nemoralni su.

Ali ono što Kostić predlaže, istrebljenje Albanaca, to ne treba ni komentarisati, nemoralno je, i čovjek se malo previše uživio u podjebavanju.

Само немојте оне празне приче да смо имали лошу политику. Курац. Нисмо имали Америку на нашој страни, као што су они имали.

Pa nismo je imali na našoj strani zahvaljujući lošoj politici.

Ma ko bi nama stao u odbranu...

Nisam se dobro izrazio, nije nemoralno ratom zauzeti neku teritoriju, pod uslovom da se poštuje i ne zlostavlja stanovništvo na toj teritoriji.

Vi kako ste krenuli, dovešćete Rističevića na vlast, on je hteo da bude drugi "Car Lazar" (ne znam zašto je Lazar preimenovan u cara) i da povede napad na Kosovo.