Prijava

to je najbizarnije u celom snu :D

Svi mene sanjate, samo se ne sjećate.

Upo na okupljanje i aktivirao bombu. Svi smo izginuli

Уф, морам и ја да поделим сан овде. Малопре сам се пробудио због њега.

Ово сад такмичење што траје фазон, долази Циклон са нов- новцијатим опелом и као пита испред мог дворишта а ја једем грожђе, као "си ти јамајка".. Ја реко да, он каже па ја сам циклон јеоте! Ја га уведем унутра и кренемо неку причу како ће да ме размести из моје групе у неку слабију да бих дошао до трећег места ваљда(лололо). И сањао сам да је дисквалификовао Ненина, не знам ни ја зашто..

Иначе замислио сам га као неког полумафијаша, кратка коса, ожиљак на образу, црне очи, увучена вилица, средње мршав, у црној мајици и црним панталонама са црним ципелама, док на руци носи кожни брао сат.

У ауту су га чекали жена и обезбеђење лололо

Сањао сам Соса синоћ са неким мојим другарима из средње. Њега видео само на минут, запамтио сам да је имао кратку косу.

Сањао сам да је Вук21 у дресу Минесоте (Гарнет је 21, случајност???) гузио Јебача испред цементаре у Косјерићу и касније му купио бурек. Јебач појео бурек и после тражио суљпа, а Вук попиздео и бацио му цемент у фацу. Пошто Јебачу било влажно лице, цемент је постао бетон и Јебач је сад званично човек од бетона. Може се рећи и да није сад само човек са улице, већ човек улица.

Sanjala sam noćas da me Lemaja fenira. To je vrlo čudno s obzirom da ja nemam toliko kose da bi mogla da se obmota oko četke.

:тумач снова:
Натнат, Ролаћете неку дрогу ускоро.

Ma šta kažeš Bolte, baš ti sanjao Ciklona i to baš za vreme takmičenja na Vukajliji. Juče?

Sanjala sam da je Ciklon nešto pričao, pričao, pričao, pričao a nisam razumela šta.
Sanjala sam da sam polila Bačja betonom i da se on pretvorio u statuu pa su ga posle obletali golubovi onda došla milicija i celo obezbeđenje i uklonila ga odatle jer je kršio svojim prisustvom neki zakon i odvela na neko nepoznato mesto.

:тумач снова:
Натнат, Ролаћете неку дрогу ускоро.

Vrlo verovatno.

Sanjala sam da sam polila Bačja betonom i da se on pretvorio u statuu pa su ga posle obletali golubovi onda došla milicija i celo obezbeđenje i uklonila ga odatle jer je kršio svojim prisustvom neki zakon i odvela na neko nepoznato mesto.

Jel to bilo na Kosovu?

Među autorima ima i profi likova koji se bave TUMAČENJEM SNOVA JUNGOVOM ANALIZOM....

U nekim sam ličnim problemima, pa spavam ovih dana kao na straži i da umesto to malo sna iskoristim da se organizam povrati, ja sanjam noćas

DA MI JOKE OKE ŠALJE PORUKU DA DOĐEM BRZO JER URRADU NIJE DOBRO!

Dijagnoza?

Урад ће думре

Daleko bilo, pupupu

на ти, па бирај

BOLESNIK
Posjetiti ga: ispuniće ti se želja, dobitak, nagrada; da te posjete bolesnog: dobićeš veliku nagradu ili priznanje; njegovati ga: sreća i radost; bdjeti kraj njega: trud će ti biti nagrađen; ležati u bolnici: nevolje,troškovi,dugovi
BOLESTAN BITI
Lakše: ne podliježi prolaznim brigama; teže: zapašćeš u dugove, nevolja
BOLESTAN BITI PA OZDRAVITI
Veselje, radost

JOKEOKE
Kontaktira te: Dobićeš buve.

Pa vidiš, sve je dobro kad sanjaš da je neko bolestan, jedino me sad te buve brinu :)
Hvala!