Prijava

pesma sa špice za Razgibavanje na b92?? Neki ska fazon je u pitanju, mislim da pominje reč "idiot" u refrenu, al nikako ne mogu naći.

Juce sam na tvu video neki spot, prvo sam pomislio da je neki animirani film, jer je tv bio smanjen, a bas je gotivno izgledalo, ali se na kraju ispostavilo da je bio spot za pesmu i zaboravio sam ko je izvodjac.
Dakle, mislim da je u pitanju domaci izvodjac, spot je skroz crno-beli-animirani (sa izuzetkom crvene boje glavne likuse), pojavljuje se neka crvenokosa devojka kroz ceo spot i poprilicno brzo se smenjuju scene u kojima je prikazan njen zivot... zapravo mislim da je u pitanju jedan obican dan njenog zivota.

The song which was used in the commercial ad of Smart Fortwo is Original soundtrack performed by Eardrum Music.this song is a song that is specially customized for the commercial ad of Smart Fortwo.

http://tvcommercialssongs.com/smart-fortwo-off-road-commercial-song-original-soundtrack-performed-by-eardrum-music/
Biće da nema "cele pesme", ovaj lik je isto traži.

http://www.eardrum.de/

Evo i ja to nađoh na Gugl. E u pičku materinu.

Ne znam, al' sam doživeo težak hoćeš-nećeš transfer blama. Kakav debilizam...

Ko ovaj rebus reši kurac mu poljubim. Dakle, puštaju po klubovima, ali kao nema na netu da se nadje. http://www.youtube.com/watch?v=mH5asvTwV7E ova pesma ide u pozadini u ubacili bootleg http://www.youtube.com/watch?v=iDwbf4-5dG8 Ljudi moji kako to gruva

https://www.youtube.com/watch?v=QCyIY10KBnk
део од 01:40 ми је много познат
сигуран да су тај део украли, па ако зна неко како се зове песма из које је узето..

Ahahaha rakun baca fleš AHAHAHAHAHA

не спемујте, трипујем све да знате која је песма

koja je fora s rakunom?

brate rakun baca fleš hahahah zamisli

Ajde ako iko zna kako se zove pjesma jebenog Šahta ( Šaht punk bend iz bg-a, ne šaht za kanalizaciju ovo pišem da se vejv rajder i slični ne zalete , NEMA ŽELJEZA MOMCI ) , dakle dio teksta ide ovako : Srbija izvozi prašak beli , navući ćemo Zagreb celi la la la , ako neko zna koja je stvar u pitanju neka mi šibne link ovde zamoljavam.

Neki tehno kurac palac piči tuc tuc gmgmgmgm i kae aj bek from d... tako nekako?
Znal ko?

nije to jbt pogledaj kako ide dio teksta

Neki tehno kurac palac piči tuc tuc gmgmgmgm i kae aj bek from d... tako nekako?

Možda ovo?
http://www.youtube.com/watch?v=JIVsuwD5KfU