Prijava

E BOG-u, razradili smo sistem za takve slucajeve. Bilo je ranije Kurcoglavih Gradjana koji slecu na njive po Vojvodini, pa mi morali postaviti putokaze ka' sto ima u BGu. Da se snadju jadni, a i da i mi ne punimo rubrike Blica, sto kazes. :)

Pošto sam obišla celu Crnu Goru i uzduž i popreko mogu slobodno da kažem da je najlepša plaža Veliki pesak i Mogren.Tu je i Sveti Stefan.Sutomore je ok što se tiče plaže ali je nesnošljiva gužva, Igalo je užas, Budva onako.Ali su cene paprene katastrofa da nikom ne bih preporučila pogotovo ne ove godine jer je sada svuda jeftinije nego inače (valjda zbog sv.krize) i dobra prilika da se za manje pare obiđu neke dalje destinacije.

NE BIH...."Ja ne bih" "Ti ne BI" ...

Ne BIH voleo da covek nadje u neprijatnoj situaciji da ga pokupi avion..

casovi srpskog , alo

Grcka je preskupa, ako se ponasas upola kao u Crnoj Gori. Treba porediti srodna mesta jer u suprotnom mozemo reci i da je Beograd skuplji od Crne Gore (ako psomatramo neko manje mesto).
@ ivaNA - Nikad u Grckoj nece biti prijatniji nego sto su bili do sad, a ja mislim da je to sasvim dovoljno zato sto ne mozes da kazes da nisu prijatni. A Egejsko more me odusevilo... HC slano, po mom ukusu. :)

u mojoj recenici nisam govorio u neovo ime, vec u svoje..ja ne bih voleo da se slucajno nadje u toj situaciji...ako ti je ovaj koncept recenice jasniji

Boze, necu se naci u takvoj situaciji jer smatram da nisi dovoljno glup da vozas avion iznad Vojvodine kad imas svoj precious BG. :)

Volim Vojvodinu i vase salase ne brini. Ima tu dosta dosta gospode.

Pise se "Vojvodinu". Velikim slovom. :)

Obi, upravo zbog slane vode i mislim da je Jadransko lepše, slanije. I čistije, čini mi se. A u Grčkoj se, doduše, bolje održavaju plaže.
Grci su gostoljubiviji od Crnogoraca, ali ipak tvrdim, ne dovoljno.

Kako su bRezobrazni ovi Vojvođani, čuo sam da će Srbija da traži da se odvoji od njih. :)

Tesko, mnogo volimo Vojvodinu i panonske sose.

Ahahhahahahhahahh! :)))))

Najslanije koje sam ja probao :)
http://z.about.com/d/goeurope/1/0/y/t/1/cyclades-map.png

Pored preterano slanog mora, na Kikladskim ostrvima konstantno duva vetar. Zbog toga se ne oseca koliko je sunce jako pa koza brzo presusi. Savetujem svima da ponesu dva pakovanja mleka za telo. :)

Bože zdravlja, planiram da sa porodicom na leto idem u CG na odmor. Dosadila mi Grčka realno.

E sad, ne treba mi savet, nego da l neko ima povoljno apartmane i to.

U Budvu planiram da idem, to nisam napomenuo.

Ako je neko bio skoro, a zadovoljan je snestajem, moze da ostavi br ovde ili nek mi pusti u poruci.