Prijava

Ja imam ocekivanja. Jos dublji kanal.

Ne može dublji. Jer je recimo izbacivanje iz lige u zonu ili gašenje kluba kraj svim mukama. Eutanazija. To samo po sebi nije kanal.

ma to samo ovo vreme utice na vas pa ste malo pesimisticni

Tako je. Izbacivanje u trecu ligu i igranje sa omladincima deluje kao utopija. Ne bih propustio ni jedno gostovanje a ne na rajku. Ali ne...nece nas da ugase, taman posla, davace nam po malo cisto da budemo tu i da imaju odakle da kradu i peru pare, dug ce da raste a tim ce biti jos gori sa sve losijim inostranim i najneperspektivnijim domacim igracima a kada iz skole koja ce postati amaterska ako vec nije izadje po neki klinac koji ume da primi loptu al da stvarno ostane kod njega bice prodat 4god unapred za ol inkluziv letovanje necije svalerke. Zivi bili pa videli.

Janpi niko te nije pitao za mišljenje. Jedini put kada tebe iko pita za mišljenje je kada te keva pita koje boje portiklu da ti veže oko vrata. Eventualno da li hoćeš da ti naruči tortu sa grbom Partizana ili omiljenim likom iz Digimona za godišnjicu od kada su počeli da te kljukaju fenobarbitonom.

Sledeće godine Orlando prvi špic. Vrlo verovatno dolazi neki kreten tipa Ožegović ili Krunić. Tu je Luković. I to je to. Mučenje baš. Ni ovi nisu bolji, nude 200k na pet rata za igrača.

JEL OVO JEBACH KORISTI SVOJE MODERATORSKE SPOSOBNOSTI DA VAM HAKUJE AKAUNTOVE BUSHIDO I PSETO DECHKO

Rakic je za orlanda batistuta.

Kahriman-petkovic(on je za nas vrh igrac)-jovanovic(ako ga ne zavaljaju)-lukovic-andjelkovic-aca tenk-krunic-grujic-random budala-onaj crnogorac sto potpisao vec-orlando

Pa ti vidi

Mislim da će Tenk i Vukašin da se prodaju. Pre sega Vukašin zbog ovog svetskog, ako odigra dobro ode on. Nemam pojma, znam samo da svi pametni izbegavaju da dovedu igrače kod nas. Najbolja tri igrača u ligi ti sigurno neće doći. Dovoljno.

Aca tenk je već prodat, šta misliš što je igrao prvih 15 kola svaku, posle "imao povredu", i od tad nijednu u startnoj?

Mada možda i nije, al vrv jeste.

Ko ce hteti tenka?

Vukasin ima potencijala zato sam i napisao AKO jer mislim da cak ninovi nece prodati bas sve stopere koje imamo. Plus rajkovica, ristica, jovica a mozda i grujica

Ostali koji odu idu dzabe

Edit: dio zato sto je posle dosao bosancic, celavi sasa i sa pozajmice vracen grujic

Ne mislim da je neki gubitak što je on prodat, ili što će biti. nebitno je ko će igrati, već stanje u klubu. Došlo se do toga da legitimno prisiljavaju igrače da potpisuju za nas.

Ma koga bre prisiljavaju dolaze nam samo oni kojima ce to biti najveci klub u karijeri i oni koji se rehabilitiju od povrede ili nigde nisu igrali minimum godinu dana

Pa imaš tri igrača koja vrede kurcu u ligi a da nisu u zv i par. Njih hoće, ali ako može da ne plate.

dolaze oni koji ce igrati za dzabe,eventualno ce koji put dobiti mogucnost da odigraju neki tiket na sigurnu tekmu kako bi nesto zaradili,sem markice za prevoz i polu-rucka.

onaj crnogorac sto potpisao vec

Podseti me koji, pceto

U zv i par nema ni tri. Zajedno.

Gacinovic, frajdej i...?

Imaš Srnića, Gaćinovića i Frajdeja. Na primer.
Gaćinović pripada Faljijevom fondu i ne vidim kako može da završi kod nas. Srnić ne želi i neće doći. Frajdej nema teorije da dođe.