Prijava

Brate, nisam tražio da mi se odabere, nego samo ukazujem na zanimljivu činjenicu koliko su tadašnji moderatori bili klupski obojeni i ostrašćeni, jer je prosto neverovatno da mi je sve ostalo odabrano, a baš taj poster sa stamenim defanzivcem Zvezde na golu nije.
Slučajnost? Ne verujem

НЕ БИХ РЕКО!!!!1

Znaci od manojlovica nema nista...da ga makar posalju na pozajmicu da ne trune klinac

Манојловић је на двојној регистрацији, сад је на позајмици у Бежанији. Следеће године би требало да буде први голман.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/novo-iznenadjenje-na-marakani-sledi-potpis-235971.html
AHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAH

Већ је потписао Супа, ништа од Бајка мађије :'(

Манојловић је на двојној регистрацији, сад је на позајмици у Бежанији. Следеће године би требало да буде први голман.

е до јаја онда

Kako smo ojebali ovaj prelazni rok, jebemo mame. Kad vidim kako su ga Franjevci odradili, dodje mi da vec sampanjac ohladim..

Steta za Bajka...

uzela zvezda poznatih i proverenih igraca.

http://www.mozzartsport.com/vesti/da-li-je-ivanic-bio-dostupan-kolika-je-bila-ponuda-partizana-zasto-je-vosa-odbila-odgovor-iz-novog-sada/114501

“To uopšte nije tačno. Crvena zvezda je mogla da pokvari posao Partizanu jedino da je ponudila više para od crno-belih. To je jedini način na koji su oni mogli da utiču na pregovore. Zvezda nam je tokom EP u Češkoj za mlade nudila 600.000 evra za Ivanića, pa 700.000, pa 800.000, pa 900.000, ali je odgovor bio isti kao Partizanu. Te glasine o mešanju Zvezdinih čelnika u našu transfer-politiku možda puštaju ljudi koji pokušavaju da opravdaju sebe za nešto što nisu uspeli da urade”.

Uglavnom mislim na ovo za 600,700,800,900 hiljada evra. Terzić koliko god da je lopina, đubre i sl. itekako dobro zna da proceni svakog igrača. Da sam npr. bio u njegovoj poziciji i ja bih nudio ovako, čak mislim da je imao podršku prošle sezone, mogao je tad da kupi bar Ivanića, ako ne i Mijata. Al gde ćeš recimo Tončevu objasniti da vredi jebenih milion evra.

Sad sam siguran da je Matosa kupio "u frci", tj. mislio da će poduvati i za Ivanića i za Srnića, i Gaćinovića...

Ali tim je ok, i više nego ok za naše uslove. Možda mi se čini da je trebao neki bolji špic, ali kontam da će ovi ofanzivni izvlačiti max iz špiceva.

Taj tvoj tim ne bi opstao u ''premijer" takmicenju da nije svima dobro poznatih desavanja. Causesku nije tako radio sa njegovom Zvezdom.

Kako cete da budete saranjeni sa sve cmarakanom za ove lopovluke, samo sacekajte da vam vodja rasproda Srbiju pa da ga puste niz vodu.

Izbrisah slucajno komentar, htedoh sliku da stavim , al poenta je da ce Ivanic od januara da sjedi na klupi crveno bilih

Ovi nasi sad treba da mu titraju muda do januara pa tad da potpise da na kraju sezone prelazi kod nas. Ili da se vosi tada da neka crkavica pa da predje odmah

Zdrawo pseto88 da li gledaš Selo gori a baba se češlja druže?

Ne brt imam alergiju na daljinski upravljac pa cekam da neko naidje da mi promeni kanal sta se desava kazi mi pls

Dragojlo ispekao gusku Izoldi.

Auuuuuuu jebem ti alergiju :'(