Prijava

Podržavam da nam svaki put otresete temu spemom kad neko naš izjavi nešto ovako glupo. Ako si mislio na kukanje zbog spemovanja naše teme, što umem da radim.

No, nebitno što sam juče bio govno i dosađivao ovde, ješću i ja vaša govna kad budem nešto ovako glupo tresnuo, zanima me nešto ozbiljno, bez koga sutra partizan ide na jagodinu? Igra li Lazović, i... ne sećam se, još neko je valjda van zbog parnih kartona. Ne znam da l' da gađam iz iksa na vaše slepce ili iz iksa na naše slepce.

Podržavam da nam svaki put otresete temu spemom kad neko naš izjavi nešto ovako glupo

Sami da slobodno tumačimo šta je glupo, svako od nas ponaosob....OK, ali i sam znaš da je polje tumačenja široko. Ipak niste baš u pravu u ovom slučaju jer je to izjavio ovde, na ovoj temi. Pokušavam već duže vreme da vam objasnim da čovek na temi kluba za koji navija može da izjavi šta hoće. Šta sad, treba da merimo reči da vi ne bi došli da spemujete? Nije to napisao kod vas. Čovek može da ima izliv čega god hoće na ovoj temi.
Al' dobro.

Ne igra Lukač, Lazović i Brašanac. Prv dvojica zbog povreda, Brašanac zbog kartona. Lazović bi valjda kao mogao, ali ga čuveju za sledeću tekmu.

мени ово цоино предобро извриштах од сабајле лоло

Ne pričam o kvalitetu fejzaro, nego o tome da može početi da preljeva ponovo....ako ja poludim, dobiće dve godine spemovanja po temi ponovo....s tim što sada ne mogu da me banuju lololo

Čovek može da ima izliv čega god hoće na ovoj temi.

A pa ne moze da ima izliv proliva po temi, i to jos kopanja rupe pune proliva, pa da se samo dublje ukopava - moze da fantazira npr. kako imamo tim za osvajanje LS, ali za ono proseravanje zasluzio je sve simike koje su mu trenutno ubacene u bulju.

moj kraj moja pravila!

Pazi, kod mene u ulici bio jedan cigan. Zna ga Agilni, Ćuk. Nije bilo ni jednog više. Njemu baš bilo bedak detinjstvo. Šta god se desi pobedila Zvezda ili izgubila nas 30 ga zajebava svakako. Šta će kada je jedini. Svi ostali navijali za Partizan. Odselio se iz kraja negde u vreme i ja kada sam otišao. Čuo sam da navija za Rad sada :)

Al su ojebale paokare
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1.0-9/10246589_10154121493050647_6575621329199300941_n.jpg

Bilo bi mi mnogo vise drago da trenutno nismo raspustena banda koja ne moze ni jug da napuni na tekmi

A pa ne moze da ima izliv proliva po temi, i to jos kopanja rupe pune proliva, pa da se samo dublje ukopava - moze da fantazira npr. kako imamo tim za osvajanje LS, ali za ono proseravanje zasluzio je sve simike koje su mu trenutno ubacene u bulju.

+1

Koji bre kurac, da meni dođe neko i "savetuje" mi da ne oblačim detetu dres Partizana jebo bi mu sve po spisku. Štakojkurac bre je l' realan on dečko? Zbog takvih mongoloidnih razmišljanja danas moraš da paziš gde nosiš obeležja kluba za koji navijaš, jedno je da trpaš nekog jer mu smrdi dres a totalno drugo je da ga prebiješ jer nosi isti, prvo je prihvatljivo drugo ne. Inače Coa pokido, ja oplakao lolo

tucani ne oblaci detetu dres partizana

ovima opet sviraju izmišljene penale.

Izvodi OK ekipu. Mislim Vojislav Stanković je tu, ali nema ko drugi u principu. Luka Raketni Romulanac počinje tekmu.

ovima opet sviraju izmišljene penale.

Ne znam, nisam pratio. U principu nama treba pobeda ovde i pobeda u Derbiju tako da me nije puno interesovalo šta će oni da urade.

Nego da ne jurim sada po netu, je l' na kraju odlučuje gol razlika ili međusobni duel?

I inače Majo Vujović nam smira ovu tekmu. To ne valja.

Зајебали сте се за ове црнобеле столице, било је боље пре.

Ja bele ne bih ni stavljao. Samo crne da sam se pitao.

Па да не може да се седи на њима кад упекне сунце.

Taman da ne sede neki :)

Ako neko ima neki normalan strim neka baci