Prijava

Predlog prvi je premješten na kraju posta, jer je najsranje od iznesenih predloga. Sramota me ga.

Predlog drugi: Komentari
Da se, kako da kažem, apdejtuju komentari tvojih komentara. Znači, ti kad uđeš na svoj profil, kad klikneš na komentare definicija/postera ili foruma, da ti izbaci jedno polje s tvojim zadnje bačenim komentarima i komentarisane definicije/postere i teme koje si ti nekad i iz nekog razloga komentarisao, zato što smatram da bi to bila korisna stvar, jer nećeš poć' na neku temu, lupit' post i nikad se ne vratit' više no bi volio da si u toku kad bi i ako bi neko nekad postovao na istoj temi i definiciji/posteru kao ti.

Predlog treći: brisanje komentara s obrisanih postera
Samo dovode do niđe. Znači kad se obriše i poster da sa njim zajedno idu i komentari s njega, ili da se napravi groblje postera.

Predlog četvrti: Ukidanje ktitor podforuma
Zato što je glup i sranje je. Ne znam čemu to izdvajanje. Možda da pitam njih? Čemu to izdvajanje, ktit... snobovi? Kad bi "obični" autori viđeli kakve sve gluposti pišete tamo, većina bi namjerno upaltila tih pišljivih dvesta dinara samo da vam se sprda.

Predlog peti: Skraćivanje foruma
Nepregledan je. Mnogo je nepregledan. Možda bi povećavanje a smanjenje broja tema na jednoj stranici poboljšalo preglednost? ja kad 'oću da tražim neku temu, odustanem ako je ne nađem u prve dvije stranice, ako je tu ne nađem ne tražim dalje jer je jebeno nepregledno.

Predlog prvi: Da se vide sve ikad okačene slike za avatare koje je autor stavljao za svoj avatar. A?

Cek imam i ja predlog. Ugledajte se na mesu i budite smesni kao on, ili ja, svejedno je

Ja sam protiv.
Prvi, zašto?
Drugi, šta?
Treći, radi čega?
Četvrti, ne zbog onih tema za sa Moderatorom i Administratorom.
Peti, aj može, al' meni ne smeta.

Da se vide sve ikad okačene slike za avatare koje je autor stavljao za svoj avatar

Prvi, zašto?

Verovatno jer bi bilo moguće baciti na slajdšou celuokupan opis dominoavatarki.
I nisu ti nešto predlozi. Drugi je dobar.
Meni je npr. zasmetalo što ne mogu da vidim da li je neko nešto odgovorio na sve definicije koje sam komentarisao, nego samo na poslednjih deset. Pročitam autora, bacim petnaestak komentara i ne mogu pregledno da pratim da li me je neko nešto pitao.
Mada, nije me to mnogo pogodilo. Samo sam iskulirao :)

Pročitam autora, bacim petnaestak komentara i ne mogu pregledno da pratim da li me je neko nešto pitao.

Čekaj, šta ?
Kako ne možeš da pratiš da li te je neko nešto pitao ? Pa odeš na tvoj komentar i listaš dole... Nisam siguran da razumem šta hoćete da kažete.

Mogu tako, ali kad sam bacio 15-20 komentara za redom, a sa strane ima ona zgodna lista poslednjih deset definicija koje sam komentarisao i ispod njih čovek koji je poslednji komentarisao. Tako da mi je zgodno preko nje da pratim, jer odmah vidim na koji komentar mi je odgovoreno. Međutim, nevolja je što je lista ograničena samo na poslenjih deset.
Ima više načina da se ovo sredi, a korisno bi bilo prilično. Čak ne bi škodilo ni uvođenje nekog vida notifikacija koje bi mogle da budu isključene ili da stižu samo za odgovore na komentare na defincije autora koje pratiš itd itd.
Uglavnom, i bez toga se snalazimo sasvim lepo, ali bilo bi značajan bust funkcionalnosti komentarisanja.

A znate ono kad je neko slep pa ima psa da ga snalaazi u gradu i tak to, pa reko el moguce da nabavimo ov taku dzukelu da nsa snalazi sa komentarima i definicijama

Prvi predlog: Raniji avatari, opet bezveze predlog. I sam si rekao da je njesra.
Drugi predlog: Glupo. Listanje nije za lenje, ajd što si lenj da ustaneš i uradiš nešto, nego si i lenj da potražiš komentar a osim toga imaš google pa traži. Lepo kaže Veseljak za kuče. :))
Treći predlog: ????
Četvrti predlog: ??????!!!!!! Ej bre! Tamo je najveća zabava i često se smejem kada vidim grupicu kako se u privatnoj trač sekciji zajebavaju. Protiv!
Peti predlog: Ako te mrzi da listaš forum kucaj u guglu temu koju tražiš i obavezno pored teme napiši Vukajlija i voala, nađena tema.
I, jebote, šta si to duvao?!

Predlog četvrti: Ukidanje ktitor podforuma
Zato što je glup i sranje je.

+1

Мени су најјачи цареви који пријављују друге људе преко ктитор подфорума, или тамо пријављују дефиниције за брисање. Да се не види јавно како су их баш они пријавили. :)

Ja bih voleo da na profilu "poslednji postovi na forumu", odvede tačno do tog posta gde je bio, a jok samo da prikaže temu. Želim da se prisetim kad sam bivao car.

Tulume, o tome sam juče razmišljao, šta ti je telepatija.

O tome što sam car? Ček, ne razmišljaš o tome svaki dan?

Džimi, po mom mišljenju ktitor podforum nije sranje. Zašto? Navela sam razlog iznad tvog posta. A prijave za brisanje, pa jedino u ktitor podforumu možeš da prijaviš svoje defke ili postere a ne da cimaš modove na Pvt. ;) Zamisli rulju autora da ti na pvt prijavljuju njihove defke/postere da im obrišeš. A? A to što neki prijavljuju tuđe baš zbog tog razloga da ne vide to je njihova stvar.

KTITOR MOŽE DA PRIJAVI SVOJU DEFKU?

DEFKU U VREME KADA NIJE BIO KTITOR A HTEO BI DA JE NEMA!

Navela sam razlog iznad tvog posta.

Забава? Њах... Једини пут кад сам се насмејао на том ктитор-подфоруму је било кад је Френки писао о томе како је уплаћивао ктитора и службеница га питала за презиме.

Zamisli rulju autora da ti na pvt prijavljuju njihove defke/postere da im obrišeš. А?

Нема шта да замишљам. Само скокнем до свог ПВТ-а.

A to što neki prijavljuju tuđe baš zbog tog razloga da ne vide to je njihova stvar.

Безвезе. Много ми се више свиђа Зиклонов стил. Напише човеку у коментару на дефиницију да му је срање дефиниција, а онда ту дефиницију јавно предложи за брисање. А ови што тајно предлажу преко ктитора и на ПВТ модовима - то је тај тип људи који друка и колеге с посла директору.

Pa meni je ktitor podforum zabava kada nemam druge i kada muž nije pored mene. A sad nije, a ktitor istekao pa sam... ne pitaj me ništa.
Tebi nije problem da skokneš do pvt-a? :)))
Radim isto kao i Ziklon, samo sam ja fina. Ja mu kažem na lep način pa ako vidim da nije obrisao, prijavim na javnoj temi.

Da se ovo

NASLOVNA DEFINICIJE POSTERI KOMENTARI FORUM ČET AUTORI KTITORI POMOĆ KONTAKT PROFIL ODJAVA

prebači u normalan font, ovo kapslokovano upada u oči, to tek sad viđo, ja vidim nešto me pecka u oči.

I ovo "vukajlija" pored logoa, početno malo slovo.