Prijava

Aj prestani da jedes govna labokv. Ova tema je super i cesto je citam, a onda naletim na ovakvu spemcinu i dodje mi da se roknem.

a ovom oblakomatorom verujes?kao on sanjao i na koja ce pitanja ortak da padne pa to je gore nego ovo sa brojevima.

Makar je bolje napisano i zanimljivije je. Tvoje je cista sprdnja a smijesno je 0%, slobodno odmori malo od ove teme.

Lab pati da skečer postane

Ok deco
Axaxaxaxax vidite mene kako sam vas samo ponizio. Klinci ste u odnosu na moju veličinu i ja sam iznad ovoga ne možete da pojmite ovaj svet i moju kuloćo looooooooool

to sto ti sad radis je projekcija. polazis od sebe pa mislis da su svi takvi, da je to normalno ponasanje.ne nego sam rekao ok deco jer je rekao da su mu ovakve price zanimljive i ljuti se sto ja nisam OZBILJAN na ovoj temi

Ne razumeš ti care šta ti se priča

Ja sam preksinoć sanjao da gledam kako mi u baštu pada helikopter. Pogledam posle vesti, stvarno pao neki helikopter u Rusiji. Samo u snu su bila dvojica unutra i oba preživela, samo se malo helikopter zabio u zemlju, nije eksplodirao, a ovamo pukao ko lubenica, jedan preživeo.
A rušenje onih kula u Njujorku sam isto sanjao, pa se sutradan desilo. Ozbiljno.
Al jebi ga, avioni i helikopteri stalno padaju, a ja stalno sanjam kako padaju avioni. Doduše ne helikopteri. Moram početi da vodim evidenciju, možda tu ima nešto.

moguce, to mi se cesto desava

Koje Glive koristiš Valde? Imam nekog komšiju pati se nikako da ubode prave

i ja sam sanjao da se ruse kule, vece pre napda

Evo vam jedno moje licno iskustvo, pa sami prosudite da li ljudski mozak moze tako nesto da izmisli.
Verujem u Boga, ali na price o necistim silama i demonima, nisam pridavao paznju nikada. Uvek kada tako nesto cujem, jednostavo na jedno udje, na drugo izadje. Kurcevit sam i nemam nikakvu fobiju. Ne plasim se nicega, ali posle te veceri, znam samo da mi nije prosao ni jedan dan da se ne setim te veceri.
Prosle godine, nekog Maja, raspremao sam kucu i slucajno nadjem iza sestrine i moje slike, neki smotuljak kose umotan u providnu traku. Nije mi bio prvi put da nalazim takve stvari, ali ovoga puta stvarno popizdim, jer shvatim da je kosa sestrina i jednostano poludim. Panika u kuci, sestra u transu, cale psuje. Ovako cemo, onako cemo, idemo kod neke zene, pa cemo ne znam sta...
kao najpribraniji clan porodice, uzmem to govno i kazem im da sam ja taj koji ce da se resi tog problema, jer sam ja bio na Hilandaru i ja sam taj kome nista lose ne moze da se desi i da ja preuzimam na sebe svu odgovornost. Pokazem im svoj krst oko vrata, koji sam kupio na Svetoj gori i ubedim ih da se ne raspravljamo oko gluposti. Uzgred kazem naglas... "Neka djavo dodje kod mene ako treba, nemate vi nista sa tim."
Zavrsi se sve to, sestra ode svojoj kuci, ja izadjem te veceri, dodjem kuci u zoru i nista.
Medjutim sledece vece, blejim na netu, ne spava mi se, pun mesec napolju, ali ipak osetim neki umor i zaspim oko 12h. Sam u kuci.
Dok sam se borio sa snom i kao ne mogu da zaspim, primetim da mi je brat od tetke usao u sobu i stoji mi iznad glave smejuci se. Pitam ga otkud ti, zar ti nisi danas otisao za BG? Nista on ne odgovara, smeje se svo vreme i polako mi prilazi, kao da me pomazi po glavi. Polako se dizem iz kreveta i ponovo ga pitam koji mu je kurac, sta me tripuje? On i dalje isto se smeska i cuti. Vec naredni sekund je bio u mom krevetu i koliko sam shvatio namerava da me jebe. Pocinjem da se borim sa njim, ali on tek onda progovori... "Sta ima veze, pa mi smo braca" I krenu covek da skida svoj kais. (Inace, burazer je osoba za koju bih sve ucinio i beskrajno mu verujem, ali da me jebes... e pa cekaj prijatelju)
Onaj trenutak kada nemas kud, hoces da pobegnes, a ne mozes. Padas i trenutak pred smrt se probudis.
Naravno sanjao sam sve ovo i probudio sam se.(U nastavku price sam budan i svestan svega) Medutim shativsi da je sve ovo bio samo san i da je vec 3h, cujem da neko protrca ispod prozora. Skocim iz kreveta i pogledam kroz prozor, napolju mesecina, sve se vidi. Cujem da je neko tu ispod prozora, ali jisam siguran da li me neko zajebava ili je neki lopov, ne znam. Komarnik na prozoru, pa kao da ge ne sjebem, umiri se na trenutak i jasno cujem korake ispod prozora, koji kao da nisu ljudski nego zivotinjski. Gledam u pravcu zvuka i ne vidim nista, a na par metara od mene je. Zatim cujem kao neko podsmevanje kroz skrgutanje zuba. tesko mogu da opisem taj zvuk, jer je potpuno neprirodan. Da ne bih iskocio kroz komarnik, izletim napolje kroz vrata na treasi i u tom trenutku shatim da nema nikoga. Tisina potpuna. Nema cak ni mog psa koji je redovno ispred ulaznih vrata.
Ne znam kako, ali u tom trenutku povezujuci san i te zvukove shatim da je jebeni djavo dosao licno da me ubedi da postoji. Nisam se usrao, nego naprotiv, valjda spucan adrenalinom, jos se i proderem rekavsi..."Jel vidis da me nisi zajebao" Sav sludjen se vratim u krevet i zaspim.
Probudio sam se secajuci se svakog sekunda i tek onda me uhvatila panika. Vrata na kuci otkljucana, a zakljucavam redovno. Ni sam ne mogu da objasnim odakle mi hrabrost i sta sve to treba da znaci.
Osecam bol u grudima, ali ne iznutra vec kao da me grudna kost boli, kao da sam se udario gadno. Dignem majicu vidim da me boli bas na mestu gde mi stoji krst oko vrata, kojim sam pretio prethodnog dana. Nekoliko dana sam imao taj bol i od tada sam malo promenuo zivotnu filozofiju.
Jednostavno shvatis da postoji nesto jace od tebe, ma koliko bio jak i da ako stvarno trazis djavola, dobices ga.
Verujte mi da nije prosao dan od te veceri da ne pomislim na taj susret.
Onaj smotuljak sam bacio u reku i od tada nisam imao slicne snove i dogadjaje, ali sam se dosta promenuo i stvarno pazim sta govorim.
I dalje se ne plasim, ali i ne cackam.
Nikome na svetu ne bih zeleo slicno iskustvo i zato ovo pricam.
Mozda sam sve ovo i izmislio, procenite sami.
Laku noc

Bohore, mogu li da ti ukradem sliku, odlična je?
Ova jedna munja kao da je spičila u robnu kuću.

Pazite se!! Bila jednom jedna djevojcica.Poslali su je na ljetovanje jer je imala tetu na moru.Nakon sto je kupila sladoled otišla je plivati.Nakon toga ona se zaklela da ce se osvetiti svakome ko procita ovaj post i ne nalepi ga na 10 komentara.Ako to ne uradis majka ce ti umreti za 4 sata a ona ce ti se u ponedeljak uvece usunjati u sobu i ubijati te svojim nozem.Sad si se uvalio.nije bitno ako nisi procit

qm, sta se ustvari tebi to desilo.sanjao si da brat od tetke hoce da te kara onda si se probudio pa si cuo korake ispod prozora i kao neki smeh pa si onda tako uznemiren odmah zaspao i probudio se sa bolom u grudima bas tamo gde je bio krst.i to je dokaz da djavo postoji..uh koliko sranja na jednom mestu..

Labokv, napornije i iritantnije a providnije i gluplje pokušaje trolovanja nisam video još od... pa, zapravo od kad koristim net.

Jeste labooo, onda sam mu sutradan poslao zahtev na fb i od tad smo drugari. Jbg takav mu posao, plasi narod za male pare. Ima i ovde nalog, postavlja pornografiju, banovan bio, psuje...

Koje Glive koristiš Valde? Imam nekog komšiju pati se nikako da ubode prave

Trenutno samo lisičarke, crne trube, sunčanice, šampinjone. Reci komšiji da se ne zajebava, ostaće mu deca siročad, ili će mu majka zaplakati.

Jeste da nekad i ja spemujem, ali brate skrnavljenje jedne od top 5 tema je nedopustivo.
Ovo je strašno.