Prijava

Zapata pozz kakosi

Pa nije baš sve tako. Nije da ste bez dinara, naravno da nemate milione, iako ste ih ovo leto dobili, ali je presudnija EL. Recimo Dangubiću je 120 000e godišnja plata, Muriću u prvoj godini 150 000 (s godinom raste za po 25 000).

I sam DV je izjavio da sa Dangubićem nisu ni stigli da razgovaraju o novcu, a već ih je odbio. Da ga je samo Partizan hteo, morao bi da da recimo 170, umesto 120 koliko daje Zvezda sada.

Pa i Teodosić je odbio NBA zato što hoće prvo da osvoji EL, a posle možda bude i kasno za NBA, kako je sam rekao.

Crnca tog što budete nahvatali ne verujem da ćete plaćati 120-130 hiljada, već dosta više. Eventualno ako uzmete neku vezaru samo što je crnja, a to nećete. Ja sam kontao da je Bogdanović već potpisao, sad vidim da nije.

Recimo Dangubiću je 120 000e godišnja plata, Muriću u prvoj godini 150 000

To za Murica nisam siguran da je tacno, al i da jeste, Muric je za Dangubica formiran igrac od kog se zna sta moze da se ocekuje + napredak, dok je Danga takodje perspektivan al nije jos uvek za prvu petorku i nosioca igre.

Crnca tog što budete nahvatali ne verujem da ćete plaćati 120-130 hiljada, već dosta više.

Platice se vise jedino ako bude neki ubica, a nece biti. Kao sto sam rekao, mi cemo pokupiti neki otpad koji nece imati gde drugo a takvi i nisu u situaciji da traze velike pare. Svi igraci u KKP su pristali na smanjenje plata, i s obzirom na situaciju sa porezom i dugovanjima prema igracima sigurno niko nece imati vise od 150k.
Kazem, jedino ako taj crnja ne bude neki proveren, sto je stvarno minimalno moguce.

nevezano za potpisivanja igrača da izjavim i ja nešto za dnevnik... godinama naš klub kara straobalno, da se ne lažemo, tako da su neke stvari tokom ovog perioda počele da se prihvataju onako bez kritike, kao da tako mora, šta mora bre top8 svake godine, mora tri trofeja... razmazili smo se, barem ja, ABA ligu nisam ni gledao, osim finala godinama, evroligaške tekme protiv raznih Bamberga sam propustao, kao, to je boranija.

E sad će ova sezona da bude tipa, pobediš MZT tamo, kao da si pobedio Real, i počećemo kao Grobari malo više da cenimo neke stvari. Nek traje to i koju godinu, čisto da stanemo na noge finansijski

http://www.b92.net/news/pics/2014/09/26/472133625425c86d4d078336397386_orig.jpg

GAGATAR DOMINACIJA! :)

Elem, pročitao sam da je Murič bio odličan 29 poena, i da su nas ovi pobedili 20, od toga napravili 15 u poslednjoj četvrtini, a mene zanima da li je neko gledao i kakvi smo bili ovako generalno?

Jao pa ABA liga na sportklubu.. Do jaja!

Arena mož komotno das ugasi jedino im LŠ i JSL ostao lolo

Sutra zreb za grupe za EK, bice prenos na www.eurocupbasketball.com

samo da nam ne zapadnu neki na kraj sveta

Može i Lovernj da nam dođe u goste. Bilo bi lepo. Doček na nivou.

Nego ko će da nam igra :)

Јебаћемо овог групоа.

CIPIRIPIKUP

Klub iz Humske nastupaće u grupi E u Evrokupu zajedno sa litvanskim Lijetuvos Ritasom, Banvitom iz Turske, ruskim Krasnim Oktobrom iz Volgograda, izraelskim Hapoelom iz Jerusalima i rumunskim Asesoftom iz Ploeštija, odlučeno je žrebom u Barseloni.

O SVA JA MO!

ABA LIGOA

Organizacija ABA lige odlučila je da od sledeće sezone u završnici takmičenja koristi plej-of, a ne F4 format kao do sada.

O SVA JA MO!

DOMAĆA LIGOA

O SVA JA MO!

Lolo ne bi me cudilo da puknemo grupu jbt..

Banvit jak ko zemlja, Ritas isto nezgodno gostovanje za nas, Hapoel takodje nije boranija.. Jedino sto ove ruje mozemo da bijemo i zatvorenih ociju i da budemo protiv rumuna na nivou..

Banvit jak ko zemlja, Ritas isto nezgodno gostovanje za nas, Hapoel takodje nije boranija.

a do juče su Unics, Valensija, Nižnji bili evrokupaška boranija :D

Vujoševića boli tuki za evrokup. Ako osvojimo-osvojimo, ako ne bože moj. To je nekako i moje mišljenje. Samo se nadam da će dovesti još nekog pristojnog igrača.
U pravu je zapata, mnogo smo se opustili. Sad lepo ako uđemo u evroligu biće radovanje, a ne "ma da, kul". Jeste sve to lepo što mislite da ćemo osvojiti SVEEEE AAAAAA, ali.. Teško brale. Fala kurcu pa je ustašona odustala od EL,inače bi doveli super igrače. Zvezda je dovela sve što se dovesti može, mater im bemje. Trebali bi mi da dovedemo nekog tebricu od 30 godina, ne može samo klinci da igraju jebemumater.

Jeste, sigurno smo mi govorili da su Uniks i Valensija boranija..
Tu smo mislili na fince, madjare, crnogorce, radnicki kg, cehe, i otpad iz francuske i nemacke lige..

Jbt radnicki igrao sa nekim BIZONIMA

zajebanu ste grupu dobili

Trebali bi mi da dovedemo nekog tebricu od 30 godina, ne može samo klinci da igraju jebemumater.

ne mogu samo klinci da igraju ,al samo klinci mogu da se prodaju. A mi nemamo gazdu legendu koji upumpava kintu u klub.. Jebiga, uprava nam je zasrala prethodnih nekoliko godina (pre svega one dve sa VJ kao trenerom ,usta mu serem), zatim onaj propust kad "smo mogli da udjemo u reprogram,al smo racunali na dobru volju drzave" i slicno.

Ne tripujte se osvajanjem evrokupa. grupu cemo proci a posle ce u zavisnosti od rezutata u ABA ligi dobiti veci ili manji prioritet. A sve u svemu, ne da nismo favoriti za osvajanje, nego mislim da nismo ni u prvih 5,6 ekipa.
Naravno, to sve sa trenutnom situacijom. .Ako se dovedu do jaja kec i cetvorka, to je potpuno nova pesma.

Preteska grupa...mada ocekivano kad uzmemo u obzir rasporedjivanje po sesirima...pazi ovo JBT

Istočna konferencija:

Šešir 1: Himki, Lokomotiva Kuban, Lijetuvos Ritas
Šešir 2: Banvit, Bešiktaš, Pinar Karsijaka
Šešir 3: Budućnost, Zenit, Krasni
Šešir 4: Partizan, Riga, Venstpils
Šešir 5: Hapoel, Olimpija, Stelmet
Šešir 6: PAOK, Asesoft, Solnok

Zapadna konferencija:

Šešir 1: Nimburk, Kantu, Bamberg
Šešir 2: Saragosa, Sevilja, Gran Kanarija
Šešir 3: Ostende, Roma, Ređo Emilija
Šešir 4: Asvel, Šarloa, Strazbur
Šešir 5: Pariz, Nansi, Dižon
Šešir 6: Artland, Oldenburg, Bon

Nimburk 1. sesir hahahaahah, Buducnost i Krasni 3. sesir ahhaahhahahahaa