Prijava

Ovo sad nema toliko veze sa temom. Neka koleginica sa fakult. se udala pre pola godine jer nije mogla, a i njen sadašnji muž, da izdrži da ne spava sa njim, a veoma je pobožna pa nije htela to da uradi van bračne institucije. I izvini to što se udala iz ''nužde'' zaslužuje spasenje gospodnje? Ma daj.

Бог рече да се множимо и да имамо што више деце, а да ми да имам само једну жену. Ако је моја жена нероткиња, смем ли да доведем још једни? И шта да радим?
Људи, ови који мрзе припаднике других вера ни не знају шта је вера, него им досадно.

Ne, preljuba je smrtni greh.:))

Смртни грех би био да му је она дала или у пичку или нормално пре брака, сигурно. :) Ево и Википедија тако каже:
Bludom se također ponekad opisuje seksualni odnos osoba koji nisu predhodno ušli u bračnu zajednicu.
Мени то много бре чудно све и имам 10 питања, ал неће са Вуке нико да да одговоре, зато што су скоро сви екстремни атеисти. :)

Kao fazon je da smo svi mi braća i sestre i onda kad se dvoje venčaju u crkvi pop im očita nešto i razrodi ih, u suprotnom sve pre toga je incest.
Ne vredi krčkaću se u kazanu sve u 16. :)

U stvari ne, imam pokajanje. Kako je kul naša vera, moš se zajebavaš kolko hoćeš i na kraju samo kažeš čarobne reči i miran si.

Зато ја имам односе само са циганкама курвама, она нису православци и нису нам браћа и сестре. Све остало је противзаконито.

Cakana!

U stvari ne, imam pokajanje. Kako je kul naša vera, moš se zajebavaš kolko hoćeš i na kraju samo kažeš čarobne reči i miran si.

Замисли да си католик, па мораш да платиш да би ти се опростили греси. Баш су матерјалисти бре :)

Nije interesantna tema, zašto neko ne otvori 'najomraženija nacija'? Ne gleda se koje je čovek vere nego nacionalnosti.

ona religija koju je izmislio kusturica za marodonu, dijegoizam ili maradonizam, ili pak dijegomaradonizam, je religija koja uopste nema smisla, i koju ja licno najvise mrzim, jer je englezima dao gol rukom, a to je protiv pravila i to je bogohuljenje. jos je nazvao to bozijom rukom, sto je dodantna drskost.

Šta me briga, nakrkam grehova i jednom godišnje platim 200 evra da mi se to poskida. Ma ajde bre, šta fali. Istina mi smo privilegovani pa to možemo za dzabe. :)

Najomrazenija definitivno islam jer su promovisani kao najgori ludaci u celom svetu. Zbog nekih ludaka koji su se primili na dzihad nastao je stereotip o svim muslimanima. Ja iskreno nemam nista protiv njihove vere i ne mogu da kazem da ih mrzim. Mrzim samo one koji mrze moj narod, npr. Srbe poturice, ali ne njih kao narod nego neke majmune ratne huskase i tako te.

Koja vjera ima najviši stepen tolerancije na maltretiranje primata? Čuo sam da neki ljudi pričaju o bacanju majmuna, a neki vjernici im rekli da je to veliki grijeh. Zašto? Gdje bacaju te majmune?

Istina mi smo privilegovani pa to možemo za dzabe. :)

Срби, небески народ...
Кофилде, то је Божја рука зато што су Енглези свашта радили Аргентинцима годинама, због неких острва (ако се добро сећам) су их тепали само тако. И то полуфинале није само обична текма била, ако ме разумеш, па кажу да је та рука и тај гол нешто у чему је Бог учествовао, не би ли било правде и тако то. Као кад смо ми победили Амере 2002. у сред Америке у кошарци. Ако се добро сећам, а тад сам имао -8 година, то се првенство баш у Енглеској одигравало...
ЕДит: У Мексику ипак :)

Бог рече да се множимо и да имамо што више деце, а да ми да имам само једну жену. Ако је моја жена нероткиња, смем ли да доведем још једни? И шта да радим?

Не знам да ли је ово трол питање, али када сте јалови, то је основ за развод по црквеном праву.

nije se bas u engleskoj odigravalo murinjo, bio si mlad sa svojih -8. mogao je da ode da ih bije engleze, a ne da krsi fundamentalna pravila fudbalske igre, jeretik taj podvrste najobicniji. a bog ako je imao nesto sa tim, potpuno me je razocarao.
a ja gotivim te engleze, a bog izgleda ne, sjebao ih i protiv njemaca par puta samo tako, a vratio im onom 1-5 pobjedom na prijateljskom mecu. bog pojma nema o pravdi, ic.

А бре, немој да имаш устављено мишљење, него погледај шта су им Енглези радили :)
Ипак је Марадона најбољи икад, не воле га пошто је контроверзан, ал оно. А знаш и сам какав је други гол постиго...
Хвала на одговору ГЕсрб, нисам знао то.

Нема на чему, Мурињо. Увек. Ако имају људи нека питања за црквено право, слободно питајте.

Brate, ako ti možeš da otvaraš temu gde, nebitno da li je ovo zajebancija illi ne, širiš mržnju na verskoj osnovi i pišeš nebuloze kako je ateizam religija, onda i mi možemo da spemujemo tvoju raspalu temu