Prijava

Зна Мурињо
Бог рече да се множимо и да имамо што више деце, а да ми да имам само једну жену. Ако је моја жена нероткиња, смем ли да доведем још једни? И шта да радим?

predjes u Islam i preselis se u ujedinjene arapske emirate i bole te kurac, imas zenu za svaki dan po jednu.

nego Mormoni su uber retardirani. ne zbog ideologije jer je iskreno ni ne znam, nego jer je likove utripovao neki Amer da je on reinkarnacija Hrista i napiso coek svoju bibliju tvrdeci kako mu se javljaju andjeli

Како се ти Фацо уздржаваш од постовања на оваквим темама , ја се искрено борим , али када видим неке ствари ..... пожелим да нисам ни отварао тему :))

Mene zanima - da li sam baš mnogo gršna ako psujem, po nekad poželim zlo nekome, ponašam se nadmeno (jbg učim u Užičkom fakultetu), a u suštini sam jedna dobra duša i krstim se svaki put kad zvone zvona... Želim da kažem da mislim da sam u suštini dobra, al po nekad ispadnem iz koloseka. Pa me zanima da li imam neka šanse za raj ili ipak padam u rupu?

nego Mormoni su uber retardirani. ne zbog ideologije jer je iskreno ni ne znam, nego jer je likove utripovao neki Amer da je on reinkarnacija Hrista i napiso coek svoju bibliju tvrdeci kako mu se javljaju andjeli

Саут парк? :Д

Увек има шансе за тебе Цакана. Што се мене тиче, падаш у рупу. А како се зове онај филозоф који је написао 100 разлога зашто Бог постоји и 100 зашто не постоји? А исти су. Само је питање у шта желиш да верујеш.

Саут парк? :Д

SAUT PARK OBRAZUJE!!!! lolo

sto je najgore, nisu karikirali ni malo, sve je ustvari isto onako kako su oni opisali.....

Pročitaj još jednom ovo

u suštini sam jedna dobra duša

Sad? :))

jok more, djaba ti je.
rupa i nema druge.
nego ti se bolje odaj bludu od sad, ionako ti spasa nema, nista ne gubis.....

I to što kažeš. Nemam šta da izgubim. :))

Па и ја сам у суштини добар, сви смо у суштини добри према онима који су према нама добри. Ал фора која православље говори је да према свима мораш да будеш душа. Да је завист смртна грех (а ти рече да ти се то кад-тад дешава) и тако то. Имаш оне књиге Николаја које су врх и које невероватно нахране човеком дух, а јефтине су. Ја сам православни-атеиста, за мене спаса нема. :)

Лаки, је л' то значи да ти је онај лик дупли, или си се само лоше ''одразио''? :)

А како се борим? Не борим се уопште. На интернету нема побједника, сви су у праву. Зато не трошим живце улудо. Ево, и овде нисам говорио у вези теме, већ искључиво о лоше постављеној организацији, што бих урадио и на било којој другој.

Sad sam čuo da neki cijede gliste. Kakav je stav islama o istiskivanju utrobe gliste? Odakle toliki majmuni u Srbiji kad ih ljudi stalno bacaju?

Ислам је најомраженија религија због талибана терориста и сличних кураца, а понајвише због тога што се хришћани вековима труде да створе такву слику о исламу, а заправо су хришћани вазда били дивљаштво, пиратерија и срозавање човека на нуле и говна. Ислам је права мушка религија која подржава живот и у којој жена зна своје место - одма' испод камиле и нафте. Зато су им жене далеко мудрије од ових наших западних помодарки које би да возе кола, играју фудбал и имају курац!

Ko je odgovoran za uklananje bačenih majmuna i glističijih iznutrica? Zašto SPC dotvoljava ovakvu okrutnost prema životinjama?

Ooo id' u pičku materinu više s majmunima. :)

Tošeizam jer im svetac umesto oreola ima volan

Moj pokojni deda je bio subotar, nije bas neka velika religija.Ogadili mi se kad je bacio kasiku, poceo onaj njin pop da laprda da su oni jedini vernici a mi smo necisti i zavrsicemo u jezeru vatre.Doslo mi da ga zadavim bastenskim crevom...

nije bas neka velika religija

Ma čini ti se...:D

Da li je u islamu dozvoljeno prikazivanje lika primata?