Prijava

I ja uvek cepam :) Nervira me da izvlačim žvaku sto godina... Znači, ti bi mene zadavila :)

Када палим цигару стално заклањам руком упаљач, без обзира има ли потребе.

Takođe :D
Cepam foliju sa cigara.
Kad su na stolu čaše i neki papir, uvek gledam da ćošak papira poklopim sa čašom tako da zaklapa tačno jednu četvrtinu toga.

forget-me-not
I ja uvek cepam :) Nervira me da izvlačim žvaku sto godina... Znači, ti bi mene zadavila :)

Не бих, ако цепаш своје. А моје ти не бих давала :Р Твоја лична безбедност је у питању :РРР
А и да, некако си ми мила због овог, па бих ти МОЖДА који пут опростила :Р

I mene su učili da pišem desnom, ali dosta toga radim levom, to mi je nekako logično i prirodno, tako da ni ja ne volim da neko ide pored mene s desne strane...

И да још

Warner von Latinsche... ...Zato su dešnjaci smorčine, nači ti si polu-smor lolol

Ја мислим баш обрнуто. Ми смо посебни, много има дешњака, нешто мање левака, ал нас најмање, ми смо јединствени, посебни, непоновљиви :РРР бухахаха!

Pišam u lavabo.

Da, da, svoje cepam, isključivo svoje :))

Pišem i držim kašiku u desnoj, a uglavnom sve ostalo levom :)

Док сам ишао у средњу, имао сам навику да када ми је досадно на часовима батаљујем и склапам хемијске оловке до бесвести, читав час.

Тако сам једном узео покварену (тако ми се чинило) необично дебелу хемијску из ранца лика са којим седео и када сам кренуо да је батаљујем, излетео је џоинт који сам брже боље сакрио. Наиме, то му је био штек.

Увек ствари на столу стављам под правим угло, значи тастатура је паралелна са ивицом стола, кутија пљуга паралелна са ивицом стола, упаљач лепо на средини кутије пљуга, дршка од шољице за кафу гледа на десно параллне са ивцицом од стола, књига нека ако се задеси исто.... Све под конац.
Исти трип са виљушком и ножем, Хлеб када једем не ломим га и не гризем већ сечем парчад ножем у мале залогаје, читам новине од назад, Када читам неку књигу пре него што почнем отворим је негде насумице и прочитам неку реченицу па онда читам из цуга до те реченице да ми то буде нека одредница. Немам ни једну иконицу на десктопу, све држим у таскбару. Увек прво обувам леву па десну патику. Држим чисте гаће под јастуком. Када идем са неким кроз гужву имам трип да нико не прође између нас већ идем иза и истим путем као и тај неко.

Кењам потпуно го, шансе нема да ослободим демона обучен.

pisem i naslanjam se na desnu ruku jer je preciznija. U levoj sam jaci i imam jaci stisak i mogu veci teret da podignem. Desnom nogom uvek zakoracujem stepenik jer sam levu 5-6 puta sjebao pa isao na usivanje. Uvek pazim na simetriju predmeta. Par puta mi dodje da se ubijem i onda zamisljam moje kako placu na mojoj sahrani, to me uvek sjebe u zamisli. Imam tikove kada vozim po frekventnijim putevima. Bojim se magaraca koji preticu iz suprotnog pravca bez prethodnog gledanja jel bezbedno preteci posto sam par puta jedva ostao ziv zbog toga. Kada me neko zeli da me pretekne na putu, gledam da se sklonim sto vise u stranu i ako ima nekog iz suprotnog pravaca onda se pomerim skroz do crte da ne bi taj sto me pretice zalepio se u tog iz suprotnog. Radio u autu mi mora pre gasenja biti podesen na 12 jacine. Obozavam da stvari koje su oronule vracam u prvobitni fabricki izgled. Ne volim izgrebane stvari. Sve sto radim, radim temeljito i precizno. Volim da uklapam namestaj nanovo svakih 6 meseci i jos koliko tikova i gluposti. Uz to sve sam i klaustrofobican

Када ходам по плочицама, трудим се да се крећем као коњ у шаху.

Добро је, нисам једини, исто тако :)

Не знам, али увек пакујем књиге по редоследу, као што ми иде распоред часова, то ми је прешло у навику, као неки ритуал.
Понекад помислим како бих поднео нечију смрт, драге ми особе, мало морбидно, надам се да ни ту нисам једини.

Кењам потпуно го, шансе нема да ослободим демона обучен.

Али ова броји гробља начи врх, није ни чудо што се зовеш Често Несхваћена :)

А ти Мајо, шта радиш с тим бубамајама јел могуће, стављаш их у џеп?

Некад бројим кораке од места А до Б.
Када ходам по плочицама, трудим се да не нагазим између две.
На нету ми скоро увек стоји један празан таб.

Ne mogu da verujem da nisam jedini. :)

Volim da uklapam namestaj nanovo svakih 6 meseci

Исто и ја...у соби имам кревет, полицу, орман, фотељу и сточић за комп и стално их премештам. Постоје нека правила: да кревет не буде близу утикача јер имам трип да ћу га дотаћи у сну; комп мора ''леђима'' бити окренут вратима; полица мора бити близу кревета да бих могао да дохватим цигаре кад се пробудим.

А ти Мајо, шта радиш с тим бубамајама јел могуће, стављаш их у џеп?

Постоје различите величине. Да. Увек имам оне чоколадице бубамаре :Р

Volim da uklapam namestaj nanovo svakih 6 meseci

Боужее, који сам ја болесник! И то радим. Стално мењам распоред. И стално нешто лепим по зиду, изнад радног стола и изнад кревета....цртежи, писамца, слике...свашта нешто...

Али ова броји гробља начи врх, није ни чудо што се зовеш Често Несхваћена :)

Lolo, 'ladno sam jedina koja to radi, znaci znala sam! Ocigledno sam najcudnija osoba ovde.

Увек прво обувам леву па десну патику.

Hahahahahah, istooo! :D

Otvorim usta pre nego li nešto progutam....

Kupam se go....

Uvek se pogledam u ogledalo pre nego sto izadjem iz kuce.

Uvek se pogledam u ogledalo pre nego sto izadjem iz kuce.

Zasto je to cudno?

Не крстим се кад прођем поред цркве, чак ни у аутобусу.