Prijava

Nem pojma. Ja sam dvaput glaso u životu.
Jednom za SPO, a drugi put sam se prosrao i između Tadića i Nikolića, napisao Murinjo.
U stvari, jednom kad sam bio treći razred išo sam da glasam sa svojom nepismenom babom, namerno sam nekog Šiptara zaokružio.

Sad ću da glasam za Rasima. to kontam. (jedino ako ne promenim mišljenje), a ako to ne upali za Čedu.
Na lokalu za Mireta i SPS, nema smisla da posle 66 godina kontinuirane vlasti odu sa nje.
Ja iskreno tvrdim da nije Simpa, rupe bez dna u koju se slivaju državne pare, i Dragana Tomića, Zapatinog zemljaka (lolololo) SPS nikad ne bi ostvario ništa na republičkom nivou. Odgovorno tvrdim da je zbog toga što su Vranjanci primorani da glasaju za SPS zbog radnih mesta, SPS došao opet na vlast.
Devedesetih je bilo vako...Nas Vranjance su mrzeli zbog toga, odemo ko ljudi na kontramiting čisto da vidimo Beograd za džabe, tuga ljudska od nas, a ovi odozgo nas gađaju govnima. Nikakvi maniri. Neće gorivo čovek da ti sipa ako vide VR registraciju.
Ali što ga jebeš, tad je u Vranju radilo sve: sve gigantske firme su radile po SPS diktatu i preživljavale su.

Eto...a možda glasam i za Demokratsku partiju Bugara.

A ako se opet proseravam, ne znam...ponestalo mi ideja...

Eto...a možda glasam i za Demokratsku partiju Bugara.

Mazohisto... Demokracka stranka, pa jos i bugarska.

Nama, bre, treba neki diktator. Africki. Da nas leci od side i lovi albino crnce po sumama. I nervira Cedu. Ovi su vec ponudili sve ostalo, i poceli su opasno da smaraju. Sledeci put - samo egzotika.

Jbg, GM, ponuda izbornih listi je mršava za moj ukus. Eto i ja čekam egzotiku :)

Demokracka stranka, pa jos i bugarska.

Šta fali, ja sam delom Bugarin. :)

Jebiga... Dobro, nisi mogao da biras
http://i55.tinypic.com/29236eu.gif

Који кретенизам од приједлога!

Мислим да је имбецилно изаћи на јебено гласање, а не гласати. Који је то курац? Буди кући, лези, сагледај квалитетну њаву, гузи, пери чарапе, ударај главом од зид, ради било шта продуктивније. Што се мене тиче, гласам редовно, чисто да ми глас не пропадне ако ништа друго. А што се тиче креативног предлога за доколичаре, мој јаран је прошле године истресао слину на листић, па ето.

Није имбецилно, ако се нормално поништи листић. Отежава се комби-странкама (које (бар што се Србије тиче) мраче и облаче) да уђу у скупштину и шаље се јасна порука главоњама. Али није ни то толико битно, колико је битно то што је неизлазак знак незаинтересованости, а не немања опције за коју би се гласало.

Џими

Мислим да је једина ствар која је више лејм од гласања за људе који су понуђени на гласачком листићу -- дописивање неког левог имена (типа Пантела и сл. мегашабанске форе за одушевљавање долележеће аморфне масе) и заокруживање истог.

Да сам у изборној комисији и да налетим на такав листић, ухватио би ме трансфер блама.

Al vas je coek ugasio temu onako cevabdzijski.

Sledeci put - samo egzotika.

+1

Није имбецилно, ако се нормално поништи листић. Отежава се комби-странкама (које (бар што се Србије тиче) мраче и облаче) да уђу у скупштину и шаље се јасна порука главоњама. Али није ни то толико битно, колико је битно то што је неизлазак знак незаинтересованости, а не немања опције за коју би се гласало.

Kad bi u ovoj jadnoj zemlji bilo nešto pametnih ljudi, svi listići bi bili nevažeći pa bi se "oni" zapitali u čemu je fora...

гласања за људе који су понуђени на гласачком листићу

Нисам цитирао довољан део, али има колико треба...
Хоћеш рећи да је лејм гласати уопште? Хм, ја се у потпуности слажем са тиме, али ако гледамо неки став средине ваљало би гласати. Макар бело гласање, али већ ако имаш право, боље га искористити. Мислим, што не гласати, а после јадиковати да ли је могло бити боље?!

Ja često radim na kutijama na izborima.
Kada se prebrojavaju glasovi ima "vickastih" dopisivanja. Ali sega-mega transfer blama su likovi koji napišu Novak Đoković i zaokruže. Tada momentalno odreagujem na ovaj način:
http://i887.photobucket.com/albums/ac77/jimmmmmmm/TheDoctorFacepalm.jpg
Verovali ili ne, bude čak po desetak takvih listića...

Али није ни то толико битно, колико је битно то што је неизлазак знак незаинтересованости, а не немања опције за коју би се гласало.

Да ли је тако? Мени три члана породице неће изаћи на гласање због и само због тога, јер немају за кога да гласају, јер по њима, не постоји ниједна политичка опција вредна њиховог гласа, а не због незаинтересованости. Уврежено је мишљење да људи не гласају због незаинтересованости, не мора бити тачно, јебем га. Ја лично не могу да верујем да постоји пунолетна особа, психички здрава, грађанин једне државе, коју боли курац у каквој ће сутра држави живети, уколико на било који начин зависи од исте.

То да, ако размишљају о томе. Ја мислим да гомила њих уопште и не мисли о тим темама.

Nisam virila na temu jer sam mislila da je ovo još jedan glup predlog za glasanje na sajtu. :))
Što se ovog tiče, problem sa tim sam rešila tako što sam odlučila da se kandidujem. Nebitno za koga ću ja da glasam, bitno je da se glasa za mene. Da ne bude zabune, u pitanju je lokalni nivo. Javiću kako sam prošla i ima li nade za dalje. Taman mi je ovo prvi put da vidim kako stvari funkcionišu iznutra i kako se krade. Beskrupuloznost ume da zabavi.

Ја лично не могу да верујем да постоји пунолетна особа, психички здрава, грађанин једне државе, коју боли курац у каквој ће сутра држави живети, уколико на било који начин зависи од исте.

Tako je!!!

Ne znam za vas ali ja imam žešći transfer kad dođem na humoristički sajt i vidim društvenu avangardu kako piša po širokim narodnim masama zbog pokušaja humora. Ovde izgleda ili si ozbiljan ili si plebs.

pokušaja humora

Управо.

Џебига, следећи пут пробај да потрефиш одговарајући подфорум.

Ja se ne sećam koga zaokružim

Ја ћу да гласам за Зимоњића, озбиљнији је, Ђовак је још зелен за политику.
Ја сам само једном гласао, а реално, за кога и да се гласа.

Уки, за кога?