Prijava

Bolje je da budu popularne i sa strane najnovijih 10 odabranih. Niko ne cita nove defke, jeb'o odabrane.

Šta mislite da default bude popularne a da sa desne strane bude lista poslednjih 10 odabranih. Tako bi na istoj strani bile i jedne i druge a popularne naglašenije.

Upravo to.

Reko je kajzer da će napraviti ko i prije svako sebi pravi listu..
Mada bi volio da vidmi sa strane npr odabrane pa ako ima kakvih promena da odmah saznam.. :D

Коментари, мешају се са ауторима, тј. уопће се не приказују. Опростите ако је било. Пуса.

Kaizene, pretraga ti pravi razliku između ćirilice i latinice, de sredi to leba ti.

I dalje nisam pametan sa ovim šta da radim. Šta mislite da default bude popularne a da sa desne strane bude lista poslednjih 10 odabranih. Tako bi na istoj strani bile i jedne i druge a popularne naglašenije.

Zašto ne bi "nove" definicije bile na početnoj strani, ono, po defaultu da se na njih preusmjeravaju posetioci? Znam, nisu baš reprezentativne, ali ipak. Ili još bolje, da se autori po logovanju usmeravaju na tu sekciju, znači ne gosti, nego autori? Da se malo podstakne to čitanje i ocenjivanje? Kaizene, oglasi se porfavor.

Mogao bi napraviti tako da odabrane ostanu reprezentativna sekcija, za goste a da se ulogovani autori automatski usmeravaju na "Nove" sekciju. Just sayin'.

Mogao bi napraviti tako da odabrane ostanu reprezentativna sekcija, za goste a da se ulogovani autori automatski usmeravaju na "Nove" sekciju. Just sayin'.

+1

Da dodam i ja svoj kontrapredlog na Slavkulin predlog. :)

Vi'š, možda ne bi bilo loše da se i to omogući u podešavanjima. Što više opcija za korisnika, to bolje (kako otkrivam toplu vodu jebote). Da možeš sam da podesiš hoćeš li na početnoj stranici odabrane, omiljene, popularne, nove, znači da imaš više mogućnosti nego u staroj verziji. Da imaš mogućnost da ti posteri budu na naslovnoj. Posterdžije će biti zadovoljne, a definicije će biti realnije ocenjene, jer će biti manje posterdžija koji ocenjuju preko kurca i ostavljaju nebulozne komentare.

Možda bih trebao da prijavim međ bagove, ali čini mi se da je ovo trenutno bolje i aktuelnije mesto: dakle, kad hoćete da ispratite link komentara na neku definiciju sa liste poslednjih komentara na sopstvene definicije, postoji greška u linku - u tekstu linka piše "posteri" a ne "definicije" i zato šalje na pogrešnu stranu ili na praznu stranu.

dakle, kad hoćete da ispratite link komentara na neku definiciju sa liste poslednjih komentara na sopstvene definicije, postoji greška u linku - u tekstu linka piše "posteri" a ne "definicije" i zato šalje na pogrešnu stranu ili na praznu stranu.

Isti problem. Inače nove ispravke jebu.

eniac @vukajlija heheh, backupujem stari disk i
nadjem statistike Vukajlije za
mart - april 2008, 1500
poseta dnevno. Hit :)

Не знам јел неко већ рекао, али сад је минус на левој страни а плус на десној, пре је било обрнуто, ако може то да се врати некако ми необично, ако не може онда ћу се навићи...

Не знам јел неко већ рекао, али сад је минус на левој страни а плус на десној, пре је било обрнуто, ако може то да се врати некако ми необично, ако не може онда ћу се навићи...

E stvarno, ja se osećam k`o jebeno meče kad krenem da lupim plus pa ga tražim levo-desno.

Кромпир то поменуо још прво јутро кад је стигла ова верзија сајта, али вероватно нико није видео!
Дај, Казане, обрни тај плус и минус, шта си који ђаво то мењао, мени то дође као неки трансфер, нема потребе. Или су то неки европски стандарди.

Još jedan glas za vraćanje starog rasporeda glasova.

Мислим да је паметно то да се види само колико си у плусу, јер ће у противном бити милион коментара типа

Jaaaaaaoj ima dwadeset chxetr1 m1noosa a u odabranim sramoaaaa

@Букснетина™
У праву си.

1. zamenio mesta plusu i minusu
2. kada se misem zaustavi na skor definicije prikaze se odnos pluseva i minusa
3. POSLEDNJE AKTIVNE JAVNE TEME su sada ispred JAVNE TEME U KOJIMA SAM UČESTVOVAO

Кул, газда.
Само ови гетвеји још пуцају мало.

To se uvek desi kada idu izmene.