Prijava

Mnogo toga, ali borimo se za istinu! Znaš li da su jevreji tad kupili većinski paket dionica? I da su postojale nekakve malverzacije oko Isusovog računa? ovo za malverzacije je još uvijek samo pretpostavka, ali treba imati u vidu koliko su željeli da ga se riješe.

Није трол права реч за њега, пре бих употребио реч преварант.

Deretić je 90% upravu. A ove zanimljive tekstove objavi čisto da be se izreklamirao.

Svi seru za sledeće likove a ja mislim da su većinom u pravu:
●Jugoslav Petrušić, lik uvek sve kaže kako će biti i pogodi
●Deretić- nema dokaza da je tačno to što priča, a nema dokaza i da je glupost.
● Miroljub Petrović, lik je sve dokazao sa biblijom.
● Tarabići pogodili 60%, a na ostatak se čeka da se desi.

Deretić- nema dokaza da je tačno to što priča, a nema dokaza i da je glupost

A?

Deretić- nema dokaza da je tačno to što priča, a nema dokaza i da je glupost

Деретићево излагање је такво да човек не може да се не насмеје кад га слуша. И да је 100% у праву, опет ми је смешан његов начин како он прича о историји. Он на сваки доказ који поседује направи још десет легенди, тако да се и сам изгуби у својој причи.

Међутим, мене стварно чуди ова изјава Нетењахуа. Не би Јеша изјавио овакве ствари тек тако. Да је био лапсус брзо би се исправио јер је читао већ унапред написан текст. Дакле Деретић јесте у праву, али делимично јер филује патишпањ. Он је само загребао нешто.

Мирољуб Петровић, Југослав Петрушић и Светозар Радишић много озбиљније говоре о историји и религији. Дејан Лучић с друге стране својим превише ношалантним наступима почиње све више да подсећа на Деретића.

Чињеница је да је Алберт Пајк неко чија су злодела утицала да учимо нетачну историју. Масонерија постоји више хиљада година, али је Пајк био један од највећих генератора зла на овом свету, а његови следебеници су добро фалсификовали историју. Опет то не значи да би требало са хистеричним одушевљењем да прихватамо Деретићеве приче, јер понављам, он је само загребао неке ствари и вероватно много тога погрешно тумачи.

Мирољуб Петровић

https://www.youtube.com/watch?v=huEE7MFBzfQ

много озбиљније говоре

Na stranu što je Petrović samo degenerik, pa je kao takav bezopasan, mislimd a je Deretić malo ozbiljniji, u smislu da je pravi nacista ii da ume mnogo bolje da manipuliše maloumnicima.
Recimo Miroljub Petrović iskreno veruje u svoje debilne teorije, pa privlači sebi slične umobolnike i ozbiljno poremećene likove. Ali nema takvih zabrinjavajuće mnogo.
Mnogo više ima glupaka i maloumnika koji se prime na Deretićeva izlaganja i istripuju sranje.

Hahaha svaki put se pokidam kada gledam iznova početak ovog klipa, a zatim kad se prešalta na "EKSPERTA ZA BRANE"

Мени је смешнија реакција Холанђана после качења овог клипа на ЈуТјуб. Петровића су одмах ухапсили, депортовали га у Србију и забрањен му је улазак у Холандију. Холанђани су стварно испали дебили.

Naravno da su trolovali jer su ovi likovi legende. I po ovome je Petrović genijalac jer je izjebao čitavu dražavu. Znači 2 lika, teolog i ekspert za Holandske brane su istrolovali čitavu državu.

Петровића су одмах ухапсили, депортовали га у Србију и забрањен му је улазак у Холандију. Холанђани су стварно испали дебили.

Nije to smešna reakcija ni malo... To je sasvim normalna reakcija vlasti u normalnim državama. Dakle kada vide umobolnika koji isijava sa umobolnim izjavama, oni ga izoluju, ili ga udalje. Ništa nenormalno. Sasvim je ok da ukloniš izgrednika koji ne ume da se ponaša među civilizovanim svetom. Naravno, to kod nas nije slučaj jer nam je prosek Rasni.

Свеједно, превише је то изгледало наивно да би могло да се назове покушајем терористичког напада. Терористички напад се не најављује, он се планира и извршава.

http://www.nspm.rs/images/stories/01maja/april2/Aleksandar-Vucic-about-Serbian-economy1.jpg
Одакле вама идеја, господине, да сам ја масон, господине? Шта? Кажете да држим прсте у облику троугла, господине? Ма ја само имам обичај да овако држим руке док говорим, господине.

Znase da su svi važni ljudi masoni.
Pa i na sajtu imamo jednog.

https://www.youtube.com/watch?v=2OKlqwjHV-4 od svega sto cuo sam ovo mi je ubedljivo najsmesnije...nije mi toliko smesno ono da su srbi preci svih i to,ali od ovoga davim jako se...fidel kastro jebeni

Najjače je što nije on prvi izašao sa tom idejom, nego Dragoslava Koprivica, neka tamo spisateljica... A rekla je i da je Čerčil Srbin... Obe teorije je Dereta prihvatio oberučke.

Zar nije prva Olga Luković?