Prijava

al da se toliko užive u taj svet,e to mi je nejasno

A екстрема имаш свуда :О Ево ја нпр знам само јапанске прљаве псовке, и то ми је довољно.

Па добро јебач, али гледај то овако. Ни оне рибе на Браззерсу нису ништа стварније од ових у хентаиу. Мислим, шта кој' курац, као стварно ју је тек тако нашао на улици, понудио 50 долара и она пристала на генгбенг? Или или, она риба стварно спава и мочуга од 20 центи у пркну јој уопште не ремети сан? Или или, оне рибе у руским интернатима су стварно онако добре и стварно се онако оскудно облаче за наставу? Све је то илузија.

Jebem li ga , žao mi što moram da idem , zanimljiva tema..
Bebop , kad ste se već dohvatili Anime filmova , obuči ih malo o Kenširu.
Fino je kad se stiču nova znanja..

Ево ја нпр знам само јапанске прљаве псовке, и то ми је довољно.

HAHAHAHA, viš dokle to doseže:)

Лол Кенширо мушки идол.

Slavk0 pre 3 minuta
Па добро јебач, али гледај то овако. Ни оне рибе на Браззерсу нису ништа стварније од ових у хентаиу

Ali, Slavče bre, one su bar ŽIVE

Бебопе, ај ти препоручи неку добру, оде овај шерлок. Ал' гледај да буду жанрови - мистери, хорор, супернатурал и тако ти фазони.

Ali, Slavče bre, one su bar ŽIVE

То их не чини ништа више СТВАРНИМА! (колико год то нелогично звучало)

Ал' гледај да буду жанрови - мистери, хорор, супернатурал и тако ти фазони.

uh,perverzija:)

e vas dvojica mangaša, mojne mi spemujete temu,imate pvt!

A vi sto se lozite na anime, jel bi vam se digo na onu zenu sto zadize suknju iz Tomi Dzerija?

A vi sto se lozite na anime, jel bi vam se digo na onu zenu sto zadize suknju iz Tomi Dzerija?

Јок бре, матора је огромна и има дебеле листове. У мангама су све рибе савршено пропорционалне.
На Џесику Ребит би ми се можда могао доћи, рецимо.

У мангама су све рибе савршено пропорционалне.

teži savršenstvu? a znaš zašto? jer japanci i japanke nikad ne mogu da budu lepi ko mi evropljani, pa zato nabijaju sebi komplekse koje leče preko jebenog hentaija i animeta.

mene samo zanima kako ljudi mogu uopste da se cimaju oko tih baljezgarija... Mislim, uzmes pornic, izfapujes ga i saltas dalje a ne citas strip, bacis na strip, sutradan izadje nova verzija, opet ga bacis na iste nepostojane likove i tako u nedogled. A i ko sto neko kaze, kako nekome moze da se digne na nacrtane ribe. Jos malo pa ce poceti da crtaju te azijatkinje po zidovima soba pa ce da cesu kurac o spanski zid. Nece penzosi moci da udju kod doktora od vas cesaca

Хаха букс, сећам се када је Роџер Еберт, амерички филмски критичар објаснио зашто преферира један аниме антиратни филм, над "живом" глумом. Објаснио је зашто један обичан цртеж може да погоди више од реалистичне глуме. Вероватно је и то повезано са крвничким мастурбирањем на хентаи. Лоло типа све је у фактору идеје која ти се налази у глави.

http://www.youtube.com/watch?v=yU3mZT0a9Rw

neško, gotivan navatar:)

jer japanci i japanke nikad ne mogu da budu lepi ko mi evropljani

Guess again bitch :P
http://shamquack.com/wp-content/uploads/2011/07/maria-ozawa.jpg

Знам много таквих фрикова, једном чак ретко ко и зна име и љути се на сваког ко га ословљава именом, а не неким јапанским срањем. Воле људи свашта, диже им се на свашта. Мени је чудније што се неки пале на коње и тако те живуљке него на цртеж човека (ок, ок, мутанта).
Другарица ми воли тако те јапанске зајебанције (у границама нормале), па ево шта ја контам од тога. Како су нацртани - јебеш га, свако види уметност другачије, одушевљавају се људи тим аниме начином цртања. А и лепи су, јест' да су мало нереални, за розе косом (добро, има пацијената и у стварности), али када би били живи (и без пипака и осталих болештина), били би добре пичке.
Е, сад, болест је то кад им аниме зајебанције пређу са екрана у свакодневни живот, кад се труде да буду јебено исти као њихови НАЦРТАНИ идоли, па се онда умачу у канте фарбе, пале косу и лепе је свакаквим срањима да би пркосила свим физичким законима и облаче се к'о ментоли. Али, добро, ако то воле и ако је њима лепо, мени још лепше.
А и можда једноставно неће да одрасту, желе заувек да гледају цртаће и праве се да су они јунаци (сви смо то радили кад смо били мали, јебига, не одраста им се). Или им је досадно у животу. Не знам.
Све у свему, лепо је то, ал' кад се не претерује.

Оке, кад се већ откривају карте
http://images.wikia.com/marveldatabase/images/2/23/Red_Sonja_%28Earth-616%29_001_Fan_Art.jpg
Црвена Соња ♥