Prijava

Petre, to zavisi mnogo od tvog unosenja alkohola, konzumiranja cigareta i hrane. A definitivno sam sigurna da nijedna devojka ne misli da je sperma ukusa vocnog jogurta, ali to nije ni poenta, zaboga.

zlocesta pufnica

Sedplase, i meni je to sa 12 godina bio takav tabu da sam morala da ironisem i patetisem kao ti sada.

jeeej. jedva cekam da porastem pa da uzivam u svakodnevnim porcijama svojih sluzavih potomaka.... nego, jel se hasa samo, il mogu da prismocim sa necim?

e čekajte, ako vam je sperma fuj, šta mislite o sekretu? jel vam to makar ukusno?

Ic a sikret misliti o sekret.

tu hot tu tink abaut it!

tu najs tu tok abaut it vid ful maut

kako koji sekret. neke pamtim po dobru a neke po zlu.
racionalisanje su npr. crvi, crvi, čist protein. na crve se pecaju ukljeve koje se jedu cijele, zajedno sa stomakom, glavom i crvom na kojem su se i upecale in a first place. njami.

pa neko ima fetiš na crve, neko ima fetiš na spermu. a paninaro, kad poližeš ribi, jel je poljubiš, nako nap sočno da i ona oseti ukus svoje čke?

pa, neke to vole, a neke baš i ne. ali, to si znala i prije mog odgovora?

Je l' misliš na ribu koju uhvati na crva ili na ribu žensku? Ja poljubim ribu prije nego što je vratim u vodu.

ne znam paninaro, zato pitam :)

riba ženska bre dub

u koju grupu ti spadaš? :)

Ma u žaru borbe ljudi prave pauze, poslije orala, i idu da peru zube, noge, piling lica i dodano depiliranje pupka i popravljanje lijeve trepavice, pa će da se ljube onda.

ко год има или је некад имао рибу којој свршава у уста тај је морао кад тад да осети своју сперму. јбг није снимање порнића, па ће одма после сврша да оде у купатило и ориба зубе колгејтом и орал б четкицом.. дакле, ако иде орал пре секса и ти јој свршиш у уста а не свуда по фаци па између осталог и у уста, она ће прогутати и наставићете даље тј. ти ћеш наставити сад њој да радиш орал док ти се не дигне за секс а у току њега и да се љубиш. ко мисли да ће у том тренутку страсти и напаљења људи устати и отићи да се бришу тај има једноцифрен број јебања. (овде отпада горе напоменут случај де ти свршиш по фаци и устима и ту ће наравно дођи до одлажења у купатило да се обрише).
да не заборавим још пар случајева како можеш досетиш своју сперму:
- код орала без сврша у уста, у зависности од напаљења, човек избацује пре ејакулат поготову ако одлаже сврш или ако стане пред сам сврш па кад прође налет настави. пољубиш ли рибу после макар свршио у марамице, честитам, постоји могућност да си пробао своју мујспер
- јебете се, свршиш јој на стомак/сисе, она се обрише папиром ал не лези враже јебени је мрак па јој се деси да није скинула сваку капљицу са себе. после 10 минута, опет креће да ти се диже, кратка предигра, већ си у њој, лева рука на једној сиси, језик на другој, ОПАААА, чуднан укус, честитам полизао си своју сперму. опсујеш јој у себи мајку ћораву, можда и крене на тренутак да ти пада, ал "штета" је учињена и нема назад. тако ти и треба кад јебеш.

Шоми кобјаснијо, глупава тема иначе, може лок јер сте увелико у том фазону.

ради се о томе да кад сведеш све рационално, ништа на свијету није гадно, напротив, све је природно отприлике.

Нису ствари гадне саме по себи него им ми придајемо такав епитет зато што осећамо мучнину као рефлекс који нас спречавада унесемо штетне материје у организам. Једи говна сваки дан, уради крвну слику паш видети да не ваља. Има и ирационалног гађења али то је већ страх или научени хејт према неким стварима, као што је са спермом вероватно случај.

I što je sad ova tema manje gadna od moje? Da može nešto pametno da se kaže na ovoj pa ajde, al ni ona moja nije ništa gluplja od ove. Al zato ovu niko ni ne pomišlja da zaključava, a moja je dobila kurčinu posle cela 3 minuta...

Једи говна сваки дан, уради крвну слику паш видети да не ваља.

hahaahah,ja sam oduševljena ovom rečenicom!

hahaahah,ja sam oduševljena ovom rečenicom!

+1