Prijava

Ne mislim ozbiljno, naravno. Ko bi jos mogao da se ozeni devojkom koja slusa Balasevica?

Ko bi jos mogao da se ozeni devojkom koja slusa Balasevica?

Ево ја , шта фали Балашевићу ?

Ајде да не буде офтопик

Моји офлајн пријатељи знају да сам на вукајлији.

On ga gotivi. A ne razumije čak sve što pjeva..

A ne razumije čak sve što pjeva..

Zato ga i gotivi. lololo

Stefi, nisam znao da si gej.

Stefi, nisam znao da si gej.

Нисам ја геј Маркић , него радим све да би' се приклонио жемској страни. Ваљда се надам да ћу добит пичке , јебемлига.

ЕДИТ

И КАЦАМ РЕКАО ДА ЈЕ ГОТИВАН НИЈЕСАМ МИСЛИО НА НЕКЕ РИНГЕШПИЛЕ У ГЛАВИ НЕГО НА ОНЕ ВИСОКОМОРАЛНЕ ТИПА "У ИМЕ СВИХ НАС ИЗ ПЕДЕСЕТ И НЕКЕ ЗА ЗАКЛЕТВУ ТИТУ ЈА СПЕВО САМ СТИХ , НЕ СПОМИЊЕМ ПРОШЛОСТ НИ БИТКЕ ДАЛЕКЕ ЈЕР РОЂЕН САМ ТЕК ПОСЛЕ ЊИХ!"

većina ljudina koje znam samo prati postere pa mi je nekako glupo da uopšte pričam o vukajliji u tom kontekstu, jer su šabani i ne čitaju defke.

E! Masa njih i ne zna da defke i postoje... A i bolje, da ne vide ljudi onu stranu sa najnovijima. Tek će im onda posteri biti sve na svetu.

Elem, moji znaju da volim tu da čituckam (čak mi prebacuju kad psujem u najveće 'jesi to u onim tvojim glupostima pročitala'), ali ne znaju da sam registrovana... Valjda što mi je ovo bio luft za provođenje vremena kad i nisam s ljudima, pa mi posle bukvalno i ne padne na pamet da o tome razgovaram.
Onda je počelo da preljeva po fb i kojekuda, pa sam i znala da ukažem na nešto solidno odavde ili povežem nešto sa internim forama da se nasmejemo.
U principu mi ne bi smetalo da zna neko, ali pola sveta ne bi ni razumelo. Daleko od toga da je Vuka ista spolja i iznutra. A ja nemam života da objašnjavam niti osećam potrebu...
Doduše, jedna drugarica beše zatečena potpuno kad je ušla i videla siv sajt. "Je l' ovo Vukajlija? Što mi nešto čudno..." Na tome se sve završilo.

Ваљда се надам да ћу добит пичке , јебемлига.

...Na pravom si mestu za to. Gde ćeš da dobiješ, ako ne na internetu? :-)

Ваљда се надам да ћу добит пичке , јебемлига.

Neces jebati.

Na pravom si mestu za to. Gde ćeš da dobiješ, ako ne na internetu? :-)

што волите да чупате контексте.. Ја сам рекел да увик заступам страну љепшег пола , тако ми прешло у навику. Мојне да сте децхаци !

увик заступам страну љепшег пола

Hoces reci da si feminiziran?

Hoces reci da si feminiziran?

Ne nego ću reći da kad mogu da biram između uberkul ribe i uber smarača što jede čips i češe jaja biram dobru ribu.

Kad dođeš u moje godine izabraćeš čips :)

Ja ne jedem cips. Trenutno hasam grisine.

Valjda što mi je ovo bio luft za provođenje vremena kad i nisam s ljudima

U pravu si!
Mi smo kao pleme zatvorenog tipa.
Ne družimo se, nemam o prijatelje i sva dešavanja u životu su ustvari dešavanja na sajtu. Matrix trip
lololo

Ne nego ću reći da kad mogu da biram između uberkul ribe i uber smarača što jede čips i češe jaja biram

децхаци !

Ja nikada ne čupam iz konteksta...

Ne, a i kada bi znali, bila bi slaba vajda od njih, pošto jedino gledaju postere preko fejsa. :)

Знала је једна од које сам чуо за Вуку, а касније још двоје-троје је сазнало да имам налог. Једна другарица ме је дуже притискала да кажем који ми је ник и онда сам попустио у једном тренутку, па је пешес њих сазнало. Неки су ме читали кад су сазнали, не знам колико тачно. И десило се два пута да виде моју дефиницију на насловној, па ме обавесте и похвале. Што ми је било симпатично. Како лажем, био сам поносан на себе као да сам не знам шта постигао. Мало је то тужно...

Елем, не желим да знају људи, зато што сам превише времена овде протраћиои то се види по оним бројачима постова и коментара. Мислим да ћу да променим ник у блиској будућности.Да не буде забуне, није све траћење, било је ту и доста квалитетно проведеног времена, али временом јесам све више и више блејао из навике и бавио се глупостима.

Ja nikada ne čupam iz konteksta...

лололок Курде :)

Dobra tema. Bravo Jovičiću! (?)

Da krenem redom i logično, k'o Đimi:

Znaju li vaši prijatelji iz offline života da ste na Vukajliji?

Neki znaju, uglavnom oni sa kojima provodim najviše vremena i koji su takođe zaluđeni za Vukajliju ili barem vole da je čitaju. Mnogi pak nemaju pojma da sam autor ovde, a kamoli moderator. Dođe mi ponekad smešno kad mi prepričavaju postere/definicije/reakcije i počnu sa "Jesi videla...?!" :)

EDIT-zaključak: Ovaj sajt doživaljavam kao luft svojevrsnog tipa i zato ga u nekim situacijama zadržavam za sebe.

Ako neko skonta da ste na Vukajliji jel budete ponosni ili se malo postidite?

Ne osećam se ni ponosno ni postiđeno, ne vidim prisustvo takvih osećaja kad neko sazna da sam na Vukajliji. To mi dođe isto kao da me je pitao da li imam google mail, nalog na fejsbuku, da li čitam neke novine onlajn, visim na tjubetu...
Postidela bih se ponekad kad bi neko saznao koliki sam zapravo nolajfer. Da mu ispričam neku priču sa foruma, neki događaj odavde, neku prejebenu foru i da me pita "je l' to onlajn sve bilo" i da mu kažem "da" e onda bi me taj neko pogledao čudno tipa "jebote, šta ti radiš u životu..." a mene bi bilo malo blam. Jebi ga, to što NEJEBEŠ ne mora svako da zna, 'el da?

Jesu li vaši prijatelji čitali vaše definicije? Usuđujete li se iste pokazati curi / momku?

Većina prijatelja jeste - oni koji znaju da sam ovde takoreći. Jača polovina je takođe član, mada ne preterano aktivan i neretko mi i pomaže kad zabodem sa nekom defkom. Verujem, međutim, da bi oni "prijatelji" (pod navodnicima jer ne znam zašto ih tako zovem ako za njih važi ovo što ću napisati ovde) koji ne znaju da sam na Vuki bili iznenađeni onim što pišem.

Smatrate li da vukajlijaški i ovaj drugi život treba držati strogo odvojenim

Zavisi u kojoj sferi života. Meni je npr skroz ok da se vidim ponekad sa Vukajlijašima, zajebavam malo onako neobavezno, da izblejim, da svojim prijateljima kažem da sam se družila sa Vukajlijašima i sve to.
Međutim, porodica, kolege sa posla - sve je to nešto što bih držala dalje od ove priče. Čisto zbog toga što neko sa kime radim i sa kime održavam poslovni odnos ili brat/majka/neki rođak ne moraju da znaju da sam pisala o KURCUPIČKI prethodno veče inspirisana ko-zna-čime.