Random predlozi

Thumb_mesja

Meśa

Vala baš bijela, ne treba ti svetlo kad pišeš nešto uveče nego monitor osvetljava tastaturu.

Thumb_d

anchy:)

Slazem se sa svim predlozima osim onog sa slovima. Bilo bi ok da se vrati i ono staro da ti ne treba link za poster.

Thumb_cloudy

Џорди

бела вукајлија је срање.

Thumb_koalalol

SnobIvanKenjoBi

samo vi predlažite lolololo

Thumb_377601_244572185598582_100001374081385_609856_2147259146_a

Boskе

Ne vidim problem u predlaganju, ja čak mislim da Kaizen ovo čita, samo neće da se javi :D

Čak mislim da su svi predlozi kul i da bi svi zajedno poboljšali sajt

Thumb_d

anchy:)

Slazem se sa Bosketom.

Thumb_tarmi

YeahBatch

Кајзен вероватно није ни отворио ову тему. Разумем га, што би се цимао, вероватно има пречих послова.

Thumb_drgonzo

Denisx

Kaizen dok se ne oglasi to znaci da je protiv

Thumb_storage-wars-promo

MakaronMaster

Da se uvede opcija za postere kao što imaju definicije a to je da vidimo kako izgleda poster i prije nego što ga objavimo. Da vidimo da li neke reči nemaju mesta na posteru pa prelaze granicu slike, pa da znamo da li treba da korigujemo, pošto editovanje ne radi.

Znači, kao kad se definicija pravi pa ispod ima kako izgleda definicija, da se to uvede i za postere. Veoma bi značilo. Hvala

Thumb_scholes_shot_barcelona2_1

ManUtdOwn18

Nećeš posterisati!

Thumb_storage-wars-promo

MakaronMaster

Ne spamuj jebem ti mančester!

Thumb_storage-wars-promo

MakaronMaster

Nema brata kajzena 2 dana :)

Pazite kad ovaj moj predlog osvane.

Thumb_165864_4200039687735_342813191_n

runAwayHair

Део ''Популарни постери'' од зимус кад је била ''нова'' вукајлија није лош. То би било кул кад би се поново увело. :)

Thumb_tumblr_mj1p3dgnse1rdrcgto1_500

kryptonite

Predlazem da otvorimo neki lokal, da mozemo pit' po nabavnoj cijeni...

Thumb_bulatovic

Дрогирана Веверица

Не знам да л' је неко предлагао ово, па не замер'те ако испадне да спемујем.
Како би било да се повећа број најновијих реакција на једној страни са 3 на 5? Значи да не буде као сад кад се гледају најновије, него као кад уђеш код неког на профил, отвориш реакције и стоји 5 комада на истој страни.

Thumb_tumblr_mi2rg4rrhl1qhv5vgo1_500

Remac

Znaš kako, zapucava stranica dosta ako imaš lošiji net i komp, zbog toga je stavljeno na 3 komada po stranici.

Thumb_kristofer-hivju

TucanKamen

E a da se češće menjaju odabrane reakcije ko defke u zadnje vreme npr, poeni kod reakcija ionako ničemu ne služe? Mislim da bi to bilo ok iz prostog razloga što od gomile đubreta većina i gleda samo odabrane reakcije. Ne znam da li je neko predlagao pre mene ali mislim da bi bilo kul.
Samo da se češće vrši odabir i bilo bi bolje a ovako pojedine bleje i po pet dana u poslednjih 10 odabranih.