Prijava

Ако се жена пожали да је муж не лиже по интимним деловима да се тај исти муж избичује и да му се ране од бича посоле и побибере. Ако се после тога жена опет пожали да му се језик одсече будаком.

Ako si muško i gledaš Sulejmana, da ti se izvrši kastracija grickalicom za nokte.

Ako udari žensku osobu ni krivu ni dužnu, čisto kako bi ispoljio svoju silu ili lečio neke komplekse, da mu se odseče ruka i da ga jebe konj u prkno.

Prijedlog izmjene zakona:
Da bude jeban odsječenom rukom dok oralno zadovoljava konja.

Ako prve bračne noći žena ne da čoveku rč, ovaj je dužan da dovede kurvu koju će finansirati ta njegova žena.

Koji muškarac na seosku slavu i kakav viđeniji svetac obuče roze majicu, da mu se muška čeljad uštroje i da se albino magarac nakljukan Vijagrom pripusti na njih do sledećeg mladog meseca.

Hahahahahahhahaha... Lukse, UČITELJE!

ko prvi mošti njemu celer poh'ni

Ако неко у клубу диже прст и показује у плафон и притом запева стихове говеђег квалитета да му се тај исти прст ампутира и трајно имплементира у ректум.

Ako autor Dzankee garantuje zlojavu, i ta zlojava se ispostavi netačnom, dužan je stavi kuću i sve imanje pod hipoteku i isplati oštećenima pun 'mogući' dobitak.

Ako ljudi iz elektrodistribucije dođu da iseku struju zbog duga od dve hiljade dinara, da se priušte blagodeti elektrošokova onom što ih je poslao.

koji se србаљ pokorava hamurabijevom zakoniku, da mu se po душановом odseču muda jer je издајник

Да се свештеници оптужени за педофилију привежу на теразијама и да се доведе пет расних магараца и да јебу те исте свештенике у кнопр док не се не онесвесте, затим их разбудити кофом хладне воде и наставити радњу док не магарци не могу више, онда довести свеже магарце и наставити.

Да се свештеници оптужени за педофилију привежу на теразијама и да се доведе пет расних магараца и да јебу те исте свештенике у кнопр док не се не онесвесте, затим их разбудити кофом хладне воде и наставити радњу док не магарци не могу више, онда довести свеже магарце и наставити.

Predlog izmene zakona:
Da se probude kombinacijom hladne vode i elektrošokova.

Ako je nekom piscu broj objavljenih knjiga veći od broja pročitanih, da se zapali lomačom od njegovih knjiga.

Koji čovek ne može iscepati meter drva, pojesti šerpicu pasulja, uprtiti džak cementa i sam zaklati svinjče, da mu se naredi da svoju ženu prepusti nekom drugom. Ukoliko pak nema ženu, da svoj greh otplati humanitarnom akcijom uzgajanja niskoprofilnih činčila za autističnu decu iz Brezovog Polja.

Онај који се усуди да лоше глагоља о Јаднрином јату, биће анално злостављан од стране Жарета и Гоција.

Који мушкарац не воли ракију да се стави у казан са џибром и да се заложи ватра док је не заволи.

Ако црквени хор содомизује свештеника, на лицу мјеста да се свештеник лиши било какве дужности и погуби.

Kome tragovi smrde nečovještvom, da mu se naredi da turskim sapunčićem, sodom bikarbonom i jorgovanovom vodicom četrdeset sedam puta prepere noge isključivo u tekućoj vodi.

Ко се дима не надими, е има да се надими.