Prijava

Mignolet stigao za 10 miliona funti u Liverpul. Ostaje samo jos da prodje lekarske preglede i da se
finalizuje transfer. Ovo verovatno znaci da Reina ide iz kluba.
P.S. Dolazi i Luis Alberto iz Sevilje.

Liverpool has agreed 25m pounds deal for Mkhitaryan. he will be LFC player within the next 72hours,pending medical and official confirmatio. Shakhtar source confirmed

25 MILIONA FUNTI ZA TO ?!?!?!?!

Kako se izgovara Mkhitrajan, matero moja 25 miliona.. Za te pare je Venger kupio Podolskog i Kazorlu, možda milionče više.

Добар је Миктарјан, мада је боље било да су покушали Ериксена да доведу, верујем да су могли за мање паре. Код овог ми се не свиђе што је себичан, али ај сад. Двадесет пет голова у лиги прошле сезоне, а игра офанзивног везног и полушпица... Видећемо.

Невероватно али Паоло Фереира је после неколико годиња чамотиње у Челсију отпуштен.

Па он је одиграо последњу утакмицу на крају прошле сезоне, пензионише се. Имао и говор неки...

On je takva ladovina od igrača da to nije normalno u današnje vreme , a divim se takvim igračima.
Kad Čelzi gubi ili pobedjuje njegov izraz lica će biti isti u svakom trenutku.

Надам се да ће се исплатити тај Миктарјан.

Iguain na lekarskom. Ako neki špic odgovara igri Arsenala, onda je to definitivno Iguain. Verujem da je ovo najbolji posao u ligi do sad.

Van Ginkel prešao u Čelsi, još jedan odličan transfer.

Vidim usitnili ste sa pisanjem na ovoj temi. Anelka kurva na pregovorima sa VBA, Stouk doveo dva odbrambena, Muniesa iz Barse (mladi reprezentativac) i Pitersa iz PSV-a, Arsenal doveo Sanogoa iz Oksera (isto napadač, poznat sa FM), Sanderlend doveo pun kufer igrača, Svonsi tri nova Španca (sad ih imaju šest u ekipi), Vila isto brdo transfera...

Муниеса није играч за Стоук, нису га учили у Барселони да ломи ноге.

Profinio se Stouk, promenili trenera, hoće digraju tika taka.

Iguain na lekarskom. Ako neki špic odgovara igri Arsenala, onda je to definitivno Iguain. Verujem da je ovo najbolji posao u ligi do sad.

+1

Iguain je 12 najbolji strelac Reala u istoriji, ko bi reko.. 102 gola na 181 meč je ekstra statistika imajući još u vidu da je morao stalno da se bori za mesto sa Benzemom i pre Huntelarom ili Van Nisterlojem ja mislim..
Ovde mu je konkurencija Žiru a cela ofanzivna linija ima da radi za njega (Poldi, Teo, Kazorla, Džek, Arteta..) ako zaista vredi kao igrač i ako se navikne na Englesku očekujem preko 20 golova.

Još da Venger kupi Felainija i bog da nas vidi.

Svonsi opasno radi na pojačanjima, nisu samo Špance dovodili. Vilfred Boni maltene potpisao, Bafetimbi Gomis blizu, Matej Vidra bilizu, Šelvi potisao... Ova dvojica su u stanju preko 25 gola da daju - Boni 15-ak, Gomis 10-ak plus Miču, plus par odličnih igrača. Konkurentan i respektabilan tim.

Slično je i sa Noričom, Volfvinkel i Toivonen napred, Snodgras, Basong, evo doveli sad i malog Redmonda... Sve u svemu, ovo bi mogla da bude jedna odlična sezona, pogotovo sad sa Murinjom, Pelegrinijem, izuzetno jakim Totenhemom i Arsenalom.

Tako je i King Kenny nekad.

Gigs legenda. Svonsi ako dovede nabrojane komotno se kolje za LE (preko lige, ne kupa). Volfvinkel i Toivonen bi mogli da sabiju, to mi je promaklo.

Slično je i sa Noričom, Volfvinkel i Toivonen napred,

Волфсвинкел и Тоивонен су два фантастична фудбалера. Не би ме чудило уопште да Норич нападне место за Европу.
Тако се праве трансфери, Ливерпуле, гледај мало јебем те ћоравог.