Prijava

Tartufi se koriste kao svojevrsni "pojacavaci" ukusa, dakle vise kao neka vrsta zacina. Daleko su od neceg spektakularnog, naravno svako treba da proba, to je moj utisak. Svinja je neprikosnoveni kralj zivotinja, i sigurno je ne moze neka pecurka baciti sa trona.

Али верујем да је Свиња са печурком много бољи ужитак. Јабука ми је некако педерски! :)

Jel zna neko kakva je ovo gljivurina ?

То је шарена гнојиштарка, Coprinus picaceus. Има јестивих гнојиштарки, поготово кад су младе, а за ову кажу да је веома неукусна. Не знам, нисам је јео, увек ми је изгледала некако гњецаво.

Немам ништа да кажем само да бацим чуркоманима слиџу.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6vvihRPr51qgzl87o1_500.jpg

Jel ima neko da mi kaže na kakvim mjestima vaja tražiti vrganj i lisičarku, aj vrganj manje vbiše njega sam brao ali lisičarku sam teke susretao, jel ima ona neko tipično za nju stanište, pare su u pitanju našao sam čovjeka da mi otkupi sad tražim ekipu da zgenm lovu?

vrganj traži kraj potoka u resniku a lisicarka čuo sam da ima kod mesne zajednice u bajinoj bašti.

Lisicarke ti rastu na vlaznijim mestima.. Znaci u nekim rupicama, gde je natopljeno lisce, ili na padinama gde je manje sunca..

Pa koja to pecurka raste na suncu? To sto si napisao vazi takoreci za svaku pecurku.

Brate iz svog iskustva ti mogu reci da mnoge pecurke rastu samo na "toplijjim" delovima sume, neke cak i po livadama uz sumu (na suncu), a neke cak i po kamenitom predelu sa malo lisca.. Lisicarke ti traze MNOGO vise vode od ostalih pecuraka, uglavnom oko potoka ces ih nalaziti

Lisičarke ti rastu u pički materinoj, pored nekih baretina i u usecima de nema sunca.

daj mapu lisičarki rasni

Ahahahah otrovaće se sigurno.

Ja sam jednom namerno pojeo pola ludare sa rodjakom, jer smo hteli da haluciniramo.
Od svih halucinacija, dobili smo samo proliv od kog smo se usrali u gace i 2 sata nismo mogli da sidjemo sa klonje

Obrazloži ? Jesi haluciniro da si kenjo ili rasni ?

Imali sad kakvijeh dobrih, znam da idu na jesen al ono

Ja kad sam vidio naslov teme se ponadao da će ljudi da pričaju o svojim kul tripovima ođe na pečurkama... Jedan moj ortak radio neke pečurke kad ga pitali je l osjeća što on reka "kako je me-me-me-me-(1minut kasnije)-me-me-me-me-me-me-ni dobro."
Kapiram da je stvarno dobro

zdravo clannad
zvuci prilicno izbagovano dobro
al isto tako moze biti i izbagovano lose xd

валдемаре, шта би са оним планом да ми јавиш кад набасаш на неке чуркице, па да ја то преузмем уз новчану надокнаду? позз

Već vidim u Kuriru ili Telegrafu naslov: SKANDALOZNO! PONOVO DROGA NA VUKAJLIJI!!! I u podnaslovu OSOBA SA NIKOM VALDEMAR PRODAJE HALUCINOGENE PEČURKE! ORGANI REDA NE REAGUJU! Koji si ti mozak... Ne znam uopšte o čemu pišeš. Uostalom, piši drugim autorima, ovim što ih zna policija.