Prijava

nije valjda da vi to i gledate, ja sam s tom televizijom raskrstio još devedesetih

Gledajte bolan Porodično blago, kudikamo bolje

nije valjda da vi to i gledate, ja sam s tom televizijom raskrstio još devedesetih

Kako si samo smeo da da u to vreme raskrstiš sa bastionom opozicije lololo
Čekaj bre Televizija B92 je počela da radi 6. oktobra 2000. (kako zgodno, interesantan datum).

Pa zar to nije bio Studio B? Sećam se da ga je Vesna Zmijanac oslobodila mrske socijalističke vlasti :)

Loki je napisao da je kalaštura na B92, a ne na Studiju B. A Studijo B jeste otišao u kurac odavno. Ne zna se ko ga je više jahao, da li Sloba, da li Vuk kada je SPO imao večinu u Beogradu ili ovi ostali što su bili posle.

Pa to ti pričam, ja te dve televizije vidim kao jednu - B92 je u mojoj glavi nasledio studio i toeto. Doduše, u to vreme nisam nešto ni gledao TV, imao samo sobnu antenu i hvatao HTV 3, a tamo bila samo Santa Barbara i F1 :)

31 beše ide sa Slavije preko Vračara do Konjarnika?

Sa studentskog trga...

Ne znam mu početak, ovo je linija koju sam pratio kad sam išao u Radnički univerzitet da polažem engleski i nemački za onu agenciju kasper što je zapošljavala po hotelima u Grčkoj i na Kipru. Išao peške od Slavije i pratio bus, rekli mi da je to tri stanice.

Provincijalac, Ustanička ima sedam kilometara.

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/545368/TV-PRILOG-KOJI-JE-ZAPALIO-INTERNET-Umesto-slucajnih-prolaznika-podmetnuti-botovi-SNS

U SNS-u su potvrdili da su u pitanju članovi njihove stranke.

"Tačno je da su to članovi SNS-a. Naravno da ćete metodom slučajnog uzorka u svakom mestu u Srbiji naići na člana ili simpatizera SNS-a. Da je neko ove naše članove, u tom istom prilogu pitao da li su članovi SNS-a, oni bi to jasno i rekli, jer se mi ponosimo našom partijom, za razliku od drugih koji kriju starnačku pripadnost. Uz to, na našim članovima nećete videti cipele “prada” od 400 i više dolara, kakve nose “prepošteni” levičari u našoj zemlji. Ne vidimo uopšte u čemu je problem, i zašto se pokušava napraviti neka senzacija od toga što je na ulici neko sreo tri člana SNS-a. Nas ima mnogo, mnogo više", stoji u odgovoru Informatovne službe SNS-a.

Нас има много, много више

...

sto je najgore ima ih vise. a kad pitas niko nije glasao za njih lol

Sve spinove o Tomi pravi Vucic. Alfa govno protiv beta govneta.

forum 2 metra pod zemljom

Ja taman hteo da postujem ovde, jeste provalili da se helikopter samo dan dva pominjao i da se vise ne pominje. Kako zataskavaju majku im jebem ja.