Brada i ostale manifestacije dlaka na licu

1. Ja imam onu klasik, pustim jedno nedelju, dve, pa se obijem mašinicom za šišanje, vrati me taman na recimo dan 2 ako bih se brijao skroz, što mrzim, jer izgledam kao bebino dupe, i ne poštujem sam sebe.

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/600747_10201439241845412_836804572_n.jpg

A ovako sam zajeban kao kratko ćebe. Taman sa VOS fudbala mi brada bila u fulu.

2. Aha, dobro si zapamtio :)) Manijak ti lepo kaže, upišeš Bogosloviju i Bog da te vidi :P

ma samo da završim stomatologiju pa dupišem master na bogosloviji lololo

3. viga ovaj bratanac džejsona stetema gore

4. Pa to, vidi se da imaš smisla za ta profitabilna zanimanja :))

5. ma samo da završim stomatologiju pa dupišem master na bogosloviji lololo

pa da legalno primas priloge za crkvu u zlatnim zubima lololo

6. Pa to, vidi se da imaš smisla za ta profitabilna zanimanja :))

jedino nemam smisla da legnem na knjigu jebo mi pas mater... sutra ispit a ja ovde jedem govna o bradurinama lolo

7. Ajde, baci se na knjigu, ne gubi vreme :P

Čavo, opasan si na ovoj slici :)

8. ej alo! malo hvališ mene pa očijučeš sa čavezom, NE MOŽE LJUBOMORAN SAM! olol

9. Haha, blago meni :))

10. cuti fokuse, ja vido da je javno rekla da bi se plodila sa dekijem, a fino celjade bejase. pre vos-a...

EDIT: FMN, mora da sam pogresno protumacio tvoj odgovor na ovo lolololo

мај аполоџаџаџаџаџаџаџаџа

11. Kuku, Mile, šta pričaš to, ocrni me načisto :)) Ko me tera i da se mešam u vaše teme, odoh sad :)

12. A je l'? hihihi

13. Bata Gugi je zajeban kao persona, u kompletu!

14. A joj, šta si ti video, Mile, hahaha :)) Moj komentar bio upućen Brusu, nisam ni videla šta je Leprikon napisao za Dekija :)) Uvažavam izvinjenje ;)

15. štono vele disleksični posle j nema k :)

16. Haha, više ne pišem ništa na ovoj temi :))

17. cekaj, mislila si na:

Bruce

neš ni ti skloniti dupe :)

znao sam da sam u pravu lolololo

18. kad se već ovde spamuje, ja da se pohvalim raji da sam zabo 10ku na usmenom delu onog ispita što sam sinoć kukao, i stigli su rezultati još jednog drugog, KUME POLOŽIJO! IZ ČETVRTOG PUTA! OPAAAAAAAAA

19. to Fokuse, madjijo!!! dides da to zalijes, zasluzio si, kaci: reko mi Mile da mora tako :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.