Prijava

Neko ko je maloletan ne može da shvati, ni približno, politiku, pa čak ni sa 18 godina života, da bi mogao da opravdano mrzi bilo koga na političkoj sceni, zato ne lupetajte s tom "opravdanom mržnjom". Ne volim ni ja Tadića pa ne ispiram mozak tuđoj deci o njemu, a ne bih ni svojoj. Ni o jednom političaru.

Донекле се слажем. Не мораш да будеш јебени Ајнштајн да схватиш да нас јебу, али опет, са 10, 12 или 15 година си опет млад да то схватиш.

A vidiš meni je to glupo, zašto bih ja njima išao po vodu. I sad ja otvorim temu zašto su nas stariji maltretirali i pod pretnjom batinama terali da im idemo po vodu. :D

Roditelji, kultura, obrazovni kurton i nedostatak JNA opsača, dudove motke i dobre šamarčine. Izvor problema.

Донекле се слажем. Не мораш да будеш јебени Ајнштајн да схватиш да нас јебу, али опет, са 10, 12 или 15 година си опет млад да то схватиш.

Sa 10, 12 ili 15 godina ne odlučuješ sam o svojoj sudbini, već roditelji u tvoje ime, tako da ti džaba to shvatanje, to samo stvara frustraciju da će UVEK od toga ko je na vlasti zavisiti da li si ti u kurcu. I eto izgovora da sediš i kukaš...

stariji maltretirali i pod pretnjom batinama terali da im idemo po vodu.

Čitaš li ti?

nije on po naredbi bio poslat po vodu, nego smo ga lepo zamolili, pošto ima bajs, a česma je malo dalje, da nam ode i donese flašu.

Uostalom, ja sam samo dao bezazlen primer, koji me je u trenutku malo začudio. Vucite priču na drugu stranu.

ЗА СВЕ ЈЕ КРИВ ПАПА! ЛОК И ВРАТИТЕ ВОЈВОДУ ШЕШЕЉА!!!!11 СССС!!!1

Ali valjda je normalno da imaš barem NEKO poštovanje prema starijima, ako nećeš da odeš po loptu/vodu reci neću i skloni se, ali došlo je do toga da ti on jebe sve po spisku a ima metar i žilet, bez razloga. Najbanalniji primer, ali ne radi se o tome kako se neki klinac pravi pametan nego kako je neki klinac prso skroz i da će neko da mu nalupa šamare i da će on opet da se vrati i da bude još gori

Udaranje dece-nikad. To je radilo kod vas matorih u komunizmu pa sad imam profesora fizičkog koji me naziva pičkom kad ne mogu da sprintam jer imam zapaljenje pluća.
Čast je otići po vodu starijima jer stanu na tvoju stranu kad ti neki tvoj vršnjak pravi sranje. I uvek im daš mač koji si izneo da vide i da se mačuju 2-3 minuta kolko da im prođe volja, jer "to nisu radili još od kad su bii tvojih godina". Ovo za mač se odnosi na vreme pre 2. razreda.

Aha lepo si ga zamolio, daj bre ne kenjaj tu. Zamisli kako je to iz ugla tog dečaka, grupa duplo ili troduplo većih frajera mu kažu da ide po vodu, ne verujem da bi vam otišao sve i da ste mu dali pare ako ima imalo klikera i u glavi i među nogama.
EDIT
Misli sam na ovo

А ако их изнапушавам, јебаће ме ко вола.

Slažem se sa Snobom. Doduše mene ovi stariji nešto gotive svi, valjda zato što sam normalan i verovatno im je pun kurac divljaka.

Ja sebe smatram za kolko-tolko normalnog klinca od 15 godina
A ovo što se dešava je uglavnom krivica roditelja,koje bole dupe za svoju decu,kao što je opisano u prva 2-3 posta.
a ponanjviše me nerviraju oni od po 11-12 godina,nose air max,suskavce i misle da su neko mudo,i što nemaju nimalo poštovanja prema starijima

Kолко сам схватио на основу коментара, највећи проблем са ''данашњим клинцима'' (12-13 година) је тај што вама ''старијима'' (16, 17, 18) кажу да се торњате кад их пошаљете по лопту или воду? Лол.

+1

Sad lafo deca su nakurčena i razmažena a vi dok ste bili balavci tamo nedje u 90'tim sa svim onim goMnima koja su donele ste bili fini, kulturni i uljudni prema starijima. JESTE KURAC !!!

Ne znam kako je kod vas, ali u mom naselju deca su normalna u svom tom ludilu. Znaju da moraju da se sklone kad dolaze stariji da pikaju basket ili fudbal. Nekad odu po loptu ili vodu, nekad ne. Ali koji smo mi pa to faktor pa da dete ide meni da donese vodu, klošaru običnom koji ga je malopre izbacio sa terena.

Ali koji smo mi pa to faktor pa da dete ide meni da donese vodu, klošaru običnom koji ga je malopre izbacio sa terena.

А је л' размишљаш о томе да ће типа за 10 година и он можда да тера твог клинца по воду, а? Ћутимо а? :Д

Slazem se sa uvodnim postom. Sve otislo u kurac.

Sjecam se dok sam isao u srednju skolu busom meni klinac od jedno 5-6 godina mladji od mene, tad sam imao 17-18, ne da da sjednem na seciju i kaze mi: "Prosetaj!"
Alo, klinjo od metar i ceteres, meni od metar devedeset od koga sam duplo tezi da kaze "prosetaj" i ne da mi da sjednem. On je kao zajeban?!

najjači je jedan moj mali komša, ima 4 godine i upisali ga u vrtić, on posle dva dana kevi i ćaletu reko ''ćućajte, neću tamo da idem viće docadno'' i nema šanse da ga nateraju da ide odma poče da histeriše i moro kompa da ga ispiše...a reko im je da mu ne pada na pamet da ide u školu kad dođe vreme.
Sve je to jel smo postali pravi evropejci, više ne možeš ni rođenom detetu da raspizdiš šamar jer se odma cimaš dal će neki idiot od komšija da zove šintere da ti odvedu dete jer ga maltretiraš.
A ti nakurčeni klinci su takvi samo prema onima kod kojih osete da mogu da budu tako drski. Jeste li videli ponašanje tih istih klinaca pred nekim drugim klincem koji važi za neko mudo? taj kad prdne odma se njih 3-4 stvore oko bulje da udišu to i da pričaju kako slatko miriše....drmneš mu šamarčinu, ustvari pošto su se stvari otele kontroli više nije dosta ni šamarčina nego jednostavno mu promešaš koske i videćeš da dok je živ neće više biti drzak u tvom prisustvu.
Baš pre jedno mesec dana vraćamo se dva druga i ja kući iz grada peške i vidimo 8-9 klinaca nemaju više od 16-17 godina pijani i urliču...kako smo im prišli taj njihov alfa mužijak iz te grupe krene ka nama, a ostali cupkaju i prse se iza njega i on kao u stilu Bate Živojinovića mirnim tonom kaže ''Momci za koga navijate, iz kog ste dela gr...'' nije stigo da završi rečenicu već je primio jedno 20 komada u glavu. Ostali momci samo seli počeli da se izvinjavaju kao pijani su nisu hteli ništa, ovaj plače ''šta steee mi to uradili kako ću kućii''...a posle nam bilo krivo jer smo ga baš izmasakrirali al ko ga jebe jebote....užasno su agresivni i ako ih ne postaviš na mesto još će i da te udari ako oseti da mu nećeš ništa