Prijava

Ja imam 2 klinca. Stariji je i normalan: javlja se komšijama, izvini se pri mimoilaženju, za sve se zahvali , itd ...
Mlađi raste u "đubre"(ja smem da kažem, drugi ne). Vičem, pretim i još po nešto - ništa! Jeb'o ga ćaća ludi. Znaš kada će taj da ode nekom po vodu? Nikad!
I šta sad? Pri tom, suprug i ja rintamo kao stoka, ono malo vremena što im posvećujemo je go kurac. Mi se tripujemo da je kvalitetno provedeno vreme, mada, čisto sumnjam.
Podrazumeva se da nosi najk (baba-deda stajl), a još idu u vrtić. Pri tom, sva deca, ali SVA imaju markirane patike u vrtiću, eeej!!!
Misliš li sad da ja ne znam u kakvog čoveka moje dete raste? Mogu samo da suzbijam neke stvari ali koliko će to biti efikasno, ne znam.
Nije to baš do interneta. Moj klinac je sa 5 godina tako naučio da čita i piše i latinicu.

А је л' размишљаш о томе да ће типа за 10 година и он можда да тера твог клинца по воду, а? Ћутимо а? :Д

Jebiga, tu se već postavlja pitanje šta bi bilo kad bi bilo. Ne može da ga natera ako klinac neće, ako je pička udariće ga pa ću ja morati da intervenišem pa ću onda i ja moooožda da dobijem batina, ili će jednostavno doneti vode.

Ne vidim problem.

Нек сте га налупали. Волим да прочитам овако нешто.

ЕДИТ: Ја истриповао пезосов пост на овој страни. Нек су га налупали. Сад кад погледам ко су највећи дегени које познајем, то су управо они који су остали ускраћени за шљаге у периоду од 7-17 година.

ne znam u čemu je problem, u stvari znam, al me mrzi da pišem, ima veze s poremećenim sistemom vrednosti, klasika.

to za 'donošenje lopte i trčanje po flaju vode' starijim likovima koji igraju fucu ili sket...pa, odatle i počinju prvi pravi kontakti sa starijom ekipom. i to je okej. mi klinci smo početkom '90 kidali bre ko će pre dotrči u koprive ili kukuruz da im vratomo loptu, i cenila nas starija garda zbog toga. čak se neki i tukli međusobno jer je ovaj prvi našao loptu, pa mu ovaj oduzme, pa trči tamo, pa ga ovaj dovati...samo da odnese loptu da bi ovi nastavali da piče fucu.
majke mi, radio sam to. štaš, klinačka posla. e kasnije kad sam stasao za izlaske, ono, 6-7 razred, izađeš u lafić, a ovaj te časti žetonima za bilijar ili kupi koks ( koka kolu) a ti cevčiš kolu iz slamčice, sediš za NJIHOVIM stolom, ili čak pivce ako je zajebant lolo. ma milina jedna. i dan danas su mi neki dobri ortaci, iako su bar najmanje 10tak godina stariji od mene.

EDIT: naravno, kad smo i 'mi' postali sad starija ekipa, bilo je klinaca koji su to radili takođe na isti način kao i mi nekad. i vidim klinca, izašo, što da mu ne platim sok? ili pivce ako već isnistira. i njemu imponuje kad ga vide njegovi ortaci kako pije s nama.
ali, sve ih je manje, takvih. loša su ovo vremena.

Ne znam kako je kod vas, ali u mom naselju deca su normalna u svom tom ludilu. Znaju da moraju da se sklone kad dolaze stariji da pikaju basket ili fudbal. Nekad odu po loptu ili vodu, nekad ne. Ali koji smo mi pa to faktor pa da dete ide meni da donese vodu, klošaru običnom koji ga je malopre izbacio sa terena.

Dođi u Beograd. Kažem ti, ok je da neće, boli ga kurac, nema veze. Ali ovde nisu normalni! Psuju te kako ne možeš da zamisliš, prete ti, dok im ne lupiš šamar, a ako je to rešenje ne znam u kakvom kurcu smo završili. Pazi ortakovo iskustvo, došla mu klinčadija sa jajima, ciglama i štanglama i krenula da ih gađa i vija po terenu. Alo, deca od 13 godina? ŠKK?

Ја сам '95. и чак је и мени криво гад видим млађе и своје годиште како упражњава своје време и како су сви квазимуда. Јес' да смо сви пикали кликере и пиљке у паркићу по цео дан до 6. разреда, онда је дошао фејс и избацивање сиса и те пиздарије. Идеја Фејсбука није лоша, лоше је оно у шта се та идеја претворила. Мене су моји одгајили да осећам грижу савест кад направим неко срање, мада сумњам да то има везе али ко зна.

Moj brat je dvehiljadito (lolololo kako ce da se potpisuje, Joca 00 ?), i onomad njegov drug poso da me sutne sto nisam hteo da se mrdnem sa terena za mali fudbal kad smo odigrali partiju, nego smo krenuli iz pocetka. Vratio se medj drugare copajuci, a mama mi je posle pola sata drzala predavanje o tome kako ne smem da obrcem noge klincima koji hoce da me sutnu (profesorka srpskog, ucila psihologiju na faxu, zato nikad i nisam bio udaren u zivotu).
Al tek sto se kurce da znaju o racunarima..ladno je onomad doso klinac isto iz odeljenja mog brata kod, jelte, mog brata, i ja sam psovao racunar sto se koci, doso on u moju sobu da mi objasni u cemu gresim. Od tad ga mrzim. I nije mi objasnio u cemu gresim, moj ego je reagovao tako sto je restartovao komp na dugme, jer da je kojim slucajem uspeo da mi objasni u cemu je moj problem, mislim da bih se ujeo za dupe. Daklem, vise je do ega nas starijih da nas neko poslusa, nego sto klinac nece da donese vodu. A to sto psuju i napadaju, to je lose vaspitanje i sva ta sranja sto ste nabrojali.

ne znam sad šta se podrazumeva pod klinčadijom, opet subjektovno...za mene su i dalje klinčadija svi vi rođeni '90+, bez zajebancije, iako imate već preko 2 banke.

ALO BRE, NEMO DA DOBIJETE PO PICXKI DECXKO !

Mene pokojni Gvozden čekićem

Znači klinčadija je sada 2000+?

Varjača je zakon, ali hoće da ostanu modrice i pri najblažem kontaktu. Treba mi nešto a da nadležni ne kontaktiraju Centar za socijalni rad.
Ima neka baba u komšiluku, vazda nosi struk koprive kad šeta unučiće. Mirni ko bubice. Samo se pitam u kakve sadiste će izrasti?

Nano, udri ga rorom, al bez krive jer od nje ostaju modrice.

jedna drska od Slobode 500 je znala dosta da me urazumi u mojim nestasnim godinama, da ne pricam o tajni mladog lesnika :)