Prijava

Ja ću da kažem da l je dobra i onda moderatori čekaju i kad kažem banuju na tri meseca.

Ili da formiramo stranke i onda da menjamo moderatore glasanjem svako malo. Taman možemo da se igramo izbora. Možemo da stavimo i avatare svog omiljenog političara.

Ја сам већ ставио.

Možemo da stavimo i avatare svog omiljenog političara.

mare menjaj avatar stavi ovaj
http://i1241.photobucket.com/albums/gg507/avatar141/4brmy.jpg

А овај првобитни предлог ако се усвоји, да се онда карактерише као спем и оно "није за насловну, није за насловну, бухуху, шмрц, шмрц".

Sa mogućim izuzetkom ako je odabrana tvoja. Ako napišeš da ti je sranje i nije za odabrane tako sugerišeš nekima kako ti tamo imaš mnogo, mnogo boljih stvari koje, eto, samo treba pronaći ako te ne mrzi da uložiš malecki napor i iščitaš dvadesetak+ stranica koječega. Na sopstvenoj definiciji uvek mora da postoji halal na jedenje govana.

Ako napišeš da ti je sranje i nije za odabrane sugerišeš nekima kako ti tamo imaš mnogo, mnogo boljih stvari koje, eto, samo treba pronaći ako te ne mrzi da uložiš malecki napor i iščitaš dvadesetak+ stranica koječega.

Odabiraju se definicije, a ne autori.

Odabiraju se definicije, a ne autori.

A ja ložim sušenu kamilju balegu, a ne drva.

Ja mislim da uvedemo ban za laganje da je definicija dobra

E, hvala ti k'o bratu za ovaj predlog. Nisam se nasmejala slađe već nedelju dana :))

Ne zanima me šta ložiš, samo nema svrhe svaki put kada se odabere defka odlaziti na profil tog autora i iščitavati rad kako bi se pronašla bolja ili kvalitetnija. A i 95% autora je zadovoljno čim dobiju naslovnu, šta ih briga da li je to što je odabrano valjano ili ne.

Mogli smo da otvorimo temu na kojoj bismo predlagali definicije za odabrane.
Onda bi svi učestvovali i modovi bi sa punom pažnjom slušali svačije mišljenje o tome kako treba da izgleda sajt. Nekad bi i Kaizen došao da popriča sa autorima o njihovoj viziji budućnosti, i generalno o životu.

Nije ovo urgentan problem, ima bar par desetina stvari koje bi se mogle popraviti na ovom sajtu koje su većeg prioriteta. A nije ni neki problem. Korisnije je npr. da manje seremo po forumu i više čitamo i pišemo definicije. Ili da prebijamo pantere i eldepeove, i to je zauvar. ;-)

Ili da prebijamo pantere i eldepeove, i to je zauvar.

Прво ово.

Haha jebaču dojaja ti je avatar ukrašću ti ga za poster biće dojaja komentari :)

Tako je bre! Za uvlakuvanje u prkno u komentarima, ban 3 dana. Dosta je bilo komentatorske sekte koja se samo puni plusevima međusobno.

+1

А овај првобитни предлог ако се усвоји, да се онда карактерише као спем и оно "није за насловну, није за насловну, бухуху, шмрц, шмрц".

+11

Postoji tema za predlaganje definicija i milion drugi tema za linkovanje i skretanje pažnje ka odredjenim definicijama.

-1

dusan1001

Haha jebaču dojaja ti je avatar ukrašću ti ga za poster biće dojaja komentari :)

Их, бре! Требало је да поставиш сутра постер. На годишњицу.

Hajde da ja dam svoje zrno soli na ovu temu.

Mnogo mi znači kad se pojave komentari tipa "za odabrane" ili "odlična definicija" i slično, da ne izmišljam varijante sad. Zašto mi to mnogo znači? Stalno sam na sajtu, kad nisam onda pregledam prethodne postove i komentare. Provodim dnevno više od pet sati ovde, što aktivno što u pozadini ozbiljnog posla i svejedno mi se desi da propustim neku dobru defku.
Nadalje, vrlo često mi se desi da ne razumem potencijal neke defke - čovek sam, jebiga, iako sam moderator. Neke stvari mi promaknu, a mogle bi potencijalno biti jako dobre. Naravno, i komentari tipa "Ovo je sranje" mi mnogo znače iz istog razloga. Skreću mi pažnju na kvalitet nečeg što sam možda pročitao dok uspavljujem mlađu ćerku ili kucam diplomski rad drugaru koji nema para da plati profesionalca.

Dakle, NIKAD neću banovati autora zbog nekog od ove dve vrste komentara. NIKAD neću potpuno ignorisati neki od ove dve vrste komentara. NIKAD mi neće smetati višestruki komentari o kvalitetu neke definicije ili čestitke autoru za odabranu. Ponekad me samo iznervira kad taj autor sto puta kaže hvala za ocenu, ali OK - i ja sam to radio dok su me moderatorski pederi ignorisali, a ja bio kvalitetan autor pička im se ogadila nerazumna...

DISCLAIMER: Koliko god vi ostavljali pohvalne komentare, nema pojma o odabranoj ako postoji bilo kakav razlog da ta definicija ne dobije štiklu. Vaši komentari su samo saobraćajni znaci za usmeravanje pažnje.

Брусе, пошто си ти један од ретких модератора који комуницира са чланством, ми морамо тебе да испитујемо. Е сад, оно што мене занима је што толико игноришете ону тему за предлагање? Видим и ја колико тамо има и ортачког предлагања и гована, али има дефиниција које људи предлажу по буквално десет пута...

Ja sam protiv predloga.

Ponekad u komentaru napišem samo "Dobra, +", ne da bi me autor te definicije zavoleo i udelio pluseve (mada, priznajem, ima i toga pomalo), već zato što bih želeo da pohvalim defku, a ne pada mi na pamet nikakav duhovit komentar.
A, kako iko može da zna da l' je neko stavio komentar kako bi sutradan pokupio pluseve od dotičnog autora, ili mu se stvarno dopala definicija, pa je samo želeo da pohvali uloženi rad?

I, ono što je bitnije je, k'o što reče Luks:

Korisnije je npr. da manje seremo po forumu i više čitamo i pišemo definicije.

Haha jebaču dojaja ti je avatar ukrašću ti ga za poster biće dojaja komentari :)

Дела.

Čestitke za predlog.