Prijava

KAIZENE EVO SVI ZA!

PUŠĆAJ 3 DEFKE!!!!!!!!!!!

Ма не долази у обзир. Допустити новајлијама да имају 3 дефке значило би превише треш дефиниција које би преправиле сајт. Слажем се да појединим новајлијама треба дати подстицај, зато постоје одабране. Понављам НЕ ДОЛАЗИ У ОБЗИР да све новајлије добију једнак третман. Засули би дефке, које си и овако слабо читане, спемом.

Који ће им курац три кад нумеју ни једну да напишу како ваља? Само ће да затрпавају.

ja bi ih pustio, ionako pišu sranja pa se obriše :)

Јест. Обрише се, али како метути до знања неком следеће: Знаш, имаш три дефке да напишеш, на сваких, елем, осам сати по једну. То је довољно времена да се сабереш, лепо креираш, схватиш неке ствари по питању правописа и да напишеш ваљано.
Има гомна доста и овако. ТРИ ДЕФКЕ ЗА АПСОЛУТНЕ НОВАЈЛИЈЕ ДОК СЕ НЕ ПРОБИЈУ!!! Онда ова правила, до тад ће се ваљда нешто и одабрати па се неће ни приметити да фали 3 дефке.

Враћање на три дефке би био потпуно апсурдан потез, пошто су их и укинуло јер је прељевало. Моћни Мићковић предлаже соломонско решење- две дефке. СВЕТИ МИЋКО БРАЋУ МИРИ!

Понављам НЕ ДОЛАЗИ У ОБЗИР да све новајлије добију једнак третман. Засули би дефке, које си и овако слабо читане, спемом.

NE bi. A masa novajlija ima kojima prvih 30 defki nisu nešto pa lagano pišu više. Iskreno ja sam bio takav u principu, a odustao bih posle 10 dana da nisam imao mogućnost da pišem.
Sa tim brojem defki novajlije se zadržavaju na sajtu više, više i čitaju. Znači ja mislim obrnuto Riho. "Definicije" je sjebalo baš to što može samo jedna.

Који ће им курац три кад нумеју ни једну да напишу како ваља? Само ће да затрпавају.

Neki umeju, a neki će se razviti pišući. Ako više pišu, brže će se razviti.

реш дефиниција које би преправиле сајт

Ima dosta moderatora da brišu.

ja bik vratela da bude 5. nek pišu deca, na mladima svet ostaje...

Meni je i tri bilo malo, ali ja sam skriboman, oni koji hoće da spemuju i postuju sranja oni će to raditi sa tri različita naloga u istom danu, ovo je dobro samo za one koji stvarno imaju dobre ideje.

Hajde da probam predlog srednjeg rešenja: uvođenje posebne nagrade, autor koji za tri meseca (90 dana) napiše 40+ definicija, a da mu je obrisano manje od 5 da dobije posebnu medalju (čičak ili neki drugi simbol) i da mu se omogući pisanje tri defke dnevno iako nema dve odabrane.

Апсурд. Погледај ове нове ауторе за које се залажеш. Не мош наћи добру дефку да га јебеш. Јуче сам шукно 300 минуса са коментаром типа ''Напусти сајт.'' Јер пишу виц дефиниције, спемују. Праве новајлије, мада ми у овом тренутку не пада ни један на памет, треба наградити одабраном после 10ак дефки. Под условом да се покаже као иоле добар аутор. Форсирати све новајлије да пишу је бесмислено и глупо по овај сајт.

Pa to i ja govorim, samo strožije od tebe. Evo pogledaj Šoneta, dobio čovek odabranu i sad piše bolje nego ranije. NE kažem da svakom treba dati pravo, ali kažem da treba da postoji mogućnost da se pojedinima da to pravo. Ima masa autora koji pišu solidne definicije, a ne mogu dobiti dve odabrane jer ne stižu na red od nas matorih seronja čije defke vise stalno na naslovu.

И овај систем број одабраних + 1 је срање, долази до превеликих излива креативности. Новајлијама једна, са пет одабраних две, са десет три дефке на располагању и ћао. То би такође спречило масовна глупа шизења. Јес да одавно не читам нове али кад бацим поглед видим да је пуно гована и да се напише бар 150 на дан. А шта ме боли курац, ако оћете да гледате та срања и не нервирате се, гледајте.

Meni bi i to odgovaralo, sa 30 bi imao pravo na 5 dnevno, a toliko i pišem kad sam bašbaš raspoložen...

Свака час ономе ко може да напише више од пет дневно а да ваљају курцу.

'S ti jeo nešto gnjilo jutros 'Bače, ko još ima deset odabranih na ovu krizu.

Može da im se da i 10 da pišu jer ja na nove definiciej slabo ulazim. Odem i posle 3 minusa batalim, neću da budem hejter. Pratioce čitam baš redovno. Neko reče i stvarno je tako, malo, jako malo ima ''novih'' autora koji su počeli da pišu onako solidno. Kao da ih boli kurac što je verovatno tako.
+ za predlog duvede kajzen pa će da vidimo gde će da izađemo.

Свака час ономе ко може да напише више од пет дневно а да ваљају курцу.

TO mogu jednako često kao što i jebem - tri, četiri puta godišnje sigurno...

Искуко сам 3 одабране, тј. имам право на 4 дефке дневно... а не желим да пишем. Јебу ме принципи. Ко хоће да пише, цимат ће се за одабрану да може више. Ко не жели, увијек може бити хејтер кекекеке

ti se ne javljaj, pričaš okolo kako si hejter, a daješ više pluseva nego ja :)