Prijava

Ali najpre proveri da ti neki sastojak kineske hemijske industrije sadržan u tim jeftinim pelenama ne izazove alergijsku reakciju kod deteta.

Kupovao razne "leve" brendove, bile su neke švajcarske, super se pokazale i furali smo ih samo tako.
Pamučne kod 1. deteta, posle je smorilo, jbg, nije praktično, svakako ti treba prati, peglati, košta i to.

Tad su deca jela sirovu hranu, pa su tvrđe srala.

Evo još jednog objašnjenja! Hehe

Hocu da od svoje sobe napravim gluvu sobu. Odnosno, da je zvucno izolujem da kada pojacam muziku (citaj: privedem ribu) niko van sobe ne cuje. Ima li ko se razume u ovo kako izvesti?

uveče je mnogo praktičnije staviti pampers da dete ne bi spavalo mokro.

Jeste, što kaže Ber Grils mokar pamuk je smrt, oće promaja da te ušine.

Hocu da od svoje sobe napravim gluvu sobu. Odnosno, da je zvucno izolujem da kada pojacam muziku (citaj: privedem ribu) niko van sobe ne cuje. Ima li ko se razume u ovo kako izvesti?

Obloži zidove kartonima za jaja. Bar su tako radili roditelji Budimira Trajkovića.

Pluto, em je dekorativno, em je lako za održavanje em solidno ubija zvuk. Jedino što je skupo ako oćeš da staviš bilo kakvu značajnu debljinu.

Inače, te gluve sobe su strašan trip, dobro je kad treba nešto da obaviš al nije da živiš unutra, oće mozak da spoji na masu.

Kartoni za jaja su neprevaziđeni, improvizovani studio se od njih pravi. Još ako ispod njih postaviš stiropol(petica je dovoljna ali turi sedmicu i budi keršme) nema da omane.

mnogo dobra tema, postovacu malo kasnije, za sad samo da se upisem

Супер тема...

Ко је поменуо Ромед кондоме... НЕМОЈ! Ем су мали и лако спадају, ем лако пуцају, ем стоје сто година тамо по трафикама и није им веровати генерално, зато и имају ту цену коју имају... Ако бисте неке фине, ал да нису баш скупи, нађите Тројанце, никад не оману, много јефтинији од Дурекса, ту негде по квалитету, једино што рекламу немају ко ови.

Hocu da od svoje sobe napravim gluvu sobu

U slučaju da si ozbiljno shvatio ovo o kartonima za jaja bolje da te zaustavim dok nisi stvarno krenuo u preuređenje.
Da zaustaviš zvuk generalno ti treba masa, po mogućnosti u više odvojenih slojeva da ubiješ niske frekvencije. Znači teoretski bi išao slojem mineralne vune (kamene, ne staklene) na zid, pa onda gipsanu ploču, onda još jedan sloj vune i još jednu gipsanu ploču i to je to, možeš da praviš rimske orgije.

Kad bi sad tu pravio neki niskobudžetni studio dodao bi iznutra i onu talasastu penu čija je svrha samo da ubija eho, međutim zvuk ne zaustavlja ič pa ti nije potrebna.

Ко је поменуо Ромед кондоме... НЕМОЈ! Ем су мали и лако спадају, ем лако пуцају, ем стоје сто година тамо по трафикама

Jesu malo manji (pre svega uzi) od dureksa ali sigurno vredi da kupis tri komada za 40-50 din, nego da das 350 kinti, ili koliko vec, za dureks. Ja do sada nisam imao problem sa njima (mozda je i do mene lololo). Jeste dureks udobniji, ali predlazem pre svega zbog cene. A i kazem, u apoteci, ne na trafici. Znam da kondomi nisu stvar za zajebanciju, ali probajte, niko vas ne tera da nastavite da ih koristite.
Trojance nisam probao, ali drugar kaze da mu je jednom on pukao.

Mnogo dobra tema, postovacu malo kasnije, za sad samo da se upisem.

Trojance nisam probao, ali drugar kaze da mu je jednom on pukao.

ume da pukne u bulji аџаџаџа

meni nikad nije puko trojanac, doduše slabo sam i koristio kondome, obično samo za prvih par puta kad sam s curom. trojan>dureks.
romed nisam nikad ni natako, a kamoli jebo nešto snjim.

U slučaju da si ozbiljno shvatio ovo o kartonima za jaja bolje da te zaustavim dok nisi stvarno krenuo u preuređenje.
Da zaustaviš zvuk generalno ti treba masa, po mogućnosti u više odvojenih slojeva da ubiješ niske frekvencije.

Stvar je u više slojeva kartona od jaja, onako složenih jedan u drugi-tako se dobija više slojeva. Plus stiropol kao zamena za kamenu vunu.Garantujem da radi a mnogo je jeftinije od gipsanih ploča i bilo koje vune. Plus što ne znam da li čovek zna da postavi alu profile za gipsane ploče pa je tu i pitanje plaćanja montaže. Vidim da se razumeš u tematiku ali ako mu nije bitna cena onda je najbolje da pozove profesionalce da odrade izolaciju.

Crnigrujane, kako se pravi domaći kikiriki puter?

Crnigrujane, kako se pravi domaći kikiriki puter?

Izuzetno jednostavno.
Oljuštiš 300g pečenog neslanog kikirikija i ubaciš u blender, staviš kašičicu šećera, pola kašičice soli i par kapi ulja da lakše krene pa miksuješ dok ne postane homogeno.
Tip1:
Nabaviti svež kikiriki, samo od njega zavisi kakvo će da ispadne
Tip2:
Strpljenja, prvo neće hteti da krene nego će da se skuplja uz zidove, povremeno se pokupi kašikom i muti na prekid pa kad se masa ugreje ići će lakše.
Tip3:
Za chunks varijantu nakon što se ublenduje ubaci se još šačica kikirikija i muti kratko. Nešto je i ne volim, mnogo zapada među zube.

Квалитетне секире можете да набавите у Меркуру по добрим ценама, старе народне имају фин шмек за шетање по шуми, ал' ове Меркур прођу кроз цепаницу ко кроз путер.

Eto zašto si nelord. Ne kaže se u narodu džaba "za međeda skovana sjekira", te iz merkura ne samo da nisu kovane već kao da su livene od voska i stiropora, pogodiš u čvor i otkineš gelerom sebi jajo.

E kad to napravim i probam, mogu dumrem. :)
Košta soma 500 grama u maxiju, mamu im lopovsku. Mislio sam da im munem tri tegle, bio mrtav ugao-kamere ne zahvataju, čisto iz obesti. Jbg, otišao iz Bg-a pre nego što sam imao šansu.
Elem, da i ja doprinesem temi, dižite sami sebi sistem. Skineš s pajrtbeja koji hoćeš sistem, napraviš butabilni DVD, imaš ga pri ruci i miran si. Em ne moraš da daješ 2 soma, u najmanju ruku, za "kompletno sređivanje", em si siguran da nećeš pojebati nešto. U 6. razredu, pao meni sistem, ja dignem, ali nisam ni imao pojma da treba i drajvere (koje sam inače imao na CD-u) da instaliram. Rezolucija bila sjebana i nije bilo zvuka. Keva zove "majstora", kaže on nema problema, sve će biti sređeno. Doneo komp nazad posle 2 nedelje, formatirao mi ceo hard disk, jedino što je instalirao i drajvere. I još tražio 20€, bezobrazluk.
Od tada sam sebi opravljam komp.

jel bre grujane, odakle ti znas sve ove recopise?

E, kad već dajete i savete za kompove:
Koristite li sistem pod admin-nalogom? Zašto, bre, aman, decxko?
Dakle, logujte se uvek pod ograničenim (regularnim) nalogom, kad nešto treba, samo unesete lozinku admina - za instalaciju i to. Ne košta ništa, a smanjuje mogućnost zajebancije od strane malvera, crko dabogda.