Prijava

dobro je rasni,mogao si samo 1 link staviti -.-

imamo nezgodnu grupu.realno,to prolazimo,za dalje se ne zna.moze da nam se digne penis,pa da gazimo,da nas malo usere,pa da daleko doguramo.ja verujem u njih,verujem da je duda opet nesto smislio.

Treba sad pikirati ove tekme u prvom kolu u kladzi...realno jesmo autsajderi protiv Litvanije i uboli su kvote...interesuje me protiv Crne Gore i Makdonije sta ce staviti

http://www.flashscore.com/basketball/
I teraš do srede, i vidiš sve kvote. Da Bog zdravlja, singliram jedno tri tekme, na jednom sigurno na nas igram.

Брате, Македонија-Ц.Гора 1.5-2.5 квоте?
http://www.flashscore.com/match/YZHB1TP8/#match-summary

Ово нема никаквог смисла.

A valjalo bi da izbace hendikepe sto pre, ne vredi gadjati ovako....ovo je bas interesanta tekma MKD-MNE zbog toga su hendikepi keva...Makedonci mozda imaju inicijativu al ne ovoliku ovo je dobra kvota za Crnogorce...cepace ih ispod kosa svakako...

pa ne ukrstamo se sa spanijom bre. nego sa grupom gde su francuzi valjda.

Zicer za prvo kolo je Grcka-Svedska kolki god hendikep bude bio Grci ce ga ispuniti prva je tekma, Svedi mogu da ga duvaju samo.

Da, ukrštamo se sa grupom A gde su Francuzi, što je super.

Najlošije prvenstvo. Smjena generacija. Nema bruka dobrih igrača. Ne prolazimo grupu.

Meni su sumnjivi ovi britanski crnci, oko 7 je kvota, mog'o bi neki kontrahendikep tu da padne.

Ovako misli prekaljeni Zaper (koji misli da je tema ova suvišna, ima si tema o repki, dovoljna je, al aj').

Litvanija ce biti prva, preneće 4. boda. Jako me smara što igramo prvu tekmu s njima, jer ne postoji nijedan scenarijo gde ih možemo dobiti, prejaki su. Samo se nadam da nas nabiju pošteno 15ak razlike, mnogo lakše ćemo se vratiti psihološki nego ako bude neki triler, gde opet NEMAMO šanse da ih dobijemo, to izbacite iz glave odmah.

Letoniju ćemo dobiti na mišiće, 5, 6 razlike, poput onih tekmi iz 2011 kad je pao Izrael u zadnjoj četvrtini.

Makedonija jednostavno ne može da ponovi ono od pre 2 godine, Bosna nema taj kvalitet, šta brat Mirza da 10 trojki, nek da, ostali neće ništa. Tu računam 2 pobede, mada ne mogu to garantovati kao što garantujem poraz od Litvanije. Montenegro... bliže smo porazu. Možda i glavna utakmica, koja će da odredi prenosimo li dva ili nula poena.

Ukrštamo se sa smešnom grupom, gde će nas Francuzi nabiti lagano a ostale dve selekcije, ko god da dođe, zamočavamo... Prolazimo, ukoliko smo odneli neki ćar iz prve grupe, ako ne, kući jbg, nisam hteo, svakako kao treći ili četvrti. Biće u toj novoformiranoj grupi prvi GALSKI PETLOVI hehe, pa Litva, pa ili mi, ili montenigeri.

I to je kraj. Na koga god da naletimo u četvrtfinalu to je to. Ne postoje nikakve teorije o pobedi ni Španije (koja kalkuliše, možda bude tamo druga), ni Grčke, ni Slovenije. Što je do jaja, jer evropske ekipe dobijaju wild card za SP. I to je to otprilike. Duda će otići, doćiće DŽikić, ovi mladi će da se uigraju, pa će da bude bolje. Španija osvaja, France druga, Slovenija uzima medalju prvi put.

Ne mora ni da gledam prvenstvo... Ovako će biti.

Ukoliko pobedimo Litvaniju u prvom meču, jebaćemo Ojrobasket, žestoko, dok nas neko me skemba u finalu.

mala kvota na nas.jebacemo ih.

Kakva bre Slovenija, oni su kurčina.

Najjace da su kurcina! :)

verujem da ce bolje od nas proci...

Jebote šta je sa A grupom. Svaka čast fibi na šeširima. Svuda treba prekopirati sistem iz fudbala. I za klubove i za reprezentacije.

No, optimista sam kad smo mi u pitanju. Posle dugo vremena imamo dva dobra centra, pa nek se misle drugi. Bole nas patka što nemamo četvorku. Očekujem da Nedović i još par igrača odskoče sad. Možda Micić, Bogdan, Anđušić.

Videćemo sa Litvanijom. Jaki su na četvorci i petici, ali ostalo nije kao što su imali ranije. Četvrtfinale je realno, a dalje zavisi od žreba i sreće. Zna Duda