Prijava

Ја не знам Запата зашто ти толико фаворизујеш Словенију. Да, играју код куће. Да, имају солидну генерацију, али царе осим Јаке Блажича и браће Драгић, они немају ниједног квалитетног играча. Истина, немамо ни ми много узданица, али ако упоредиш Словенију са једном Грчком, репрезентацијом која игра са можда два најквалитетнија европска бека, Спанулисом који кида напад, Дијамантидисом који кида одбрану, можеш одмах играча по играча да упоредиш и да видиш разлику у квалитету. Турска, Русија, Литванија, Македонија... Све су то екипе квалитетније од Словеније. Да не причам о Шпанији и Француској. Што се тиче наших, екипа није лоша посебно кад се ухватимо добре одбране. Не силимо напад, ако не завршава центар враћамо Бјелици или спољној линији која је сасвим солидна и енергична. Недовић, Крстић и Бјелица ће да покидају тамо негдје до 4финала, а онда шта Бог да, да ли ће се некоме нешто вући по поду или ћемо прогулити на сигурно рећи ће вријеме. Послушајте квалитетан подкаст Ивана и Едина.
http://www.tvarenasport.com/vesti/155634-novi-podcast-edina-i-ivana-29082013
Едит: Дијамантидис се повукао, мултифејл.

Nisam ja toliko pričao o Sloveniji, mogu sigurno na krilima publike da skinu neki skalp, ali meni su bitniji naši, lolo... mišljenja sam da u četvrtfinalu (ako dođemo dotle) ne možemo pobediti nijednu selekciju.

Multi, Dijamantidis nije u sastavu za ovo EP :) Niko ne spominje Nahbara a covek potpisao za Barsu ove sezone? Dogurace Slovenija dobro videcete. Turska moze da ode daleko a moze i da ispadne vrlo rano...Rusija vies nije ona Rusija od pre par godina, nece dogurati daleko, mislim i da se Vorontsevic nesto povredio.

Jebote, već vidim scenario gde na početku igramo egal sa Litvancima, onda krenu da nas zasipaju trojkama, mi paničimo po običaju, gubimo lopte i utakmicu između 16 i 19 razlike.

NADAM SE DRUGOJAČIJEM ISHODU

Teško dukka, baš tako će i biti.

A znam zaperu... Nego mene stvarno plaši, ako tako izgubimo, da nama moral ne opadne i da ove lakše utakmice ne izgubimo zbog toga. Jebeno što baš sa zelenima moramo da igramo prvu

bolje da nas skenjaju 20 razlike nego egal tekma da bude pa dizgubimo.

Tako smo i u Poljskoj otvorali sa Španijom i satrli ih a ti niko nije očekivao. Ko zna, jesu oni veliki favoriti al nikad se ne zna. To je svejedno upisan poraz još pre šampionata da mi dobijemo sve ostale i nema nikakvih problema.
Nahbar jedini igrač kojeg bi baš izdvojio iz Slovenije, ok i Dragić. Mislim pa nije Jaka Blažič posle jedne dobre sezone seniorske košarke odma evropska klasa šta serete. Još šjor Boža na klupi, čovek prso ko oblanda odavno. Ok domaćini su al mi smo njih u areni odvalili, ako oni mogu do medalje onda mi možemo do zlata laganezi.
Španija prvi i najveći favorit, pa Francuska, Grčka i Litvanija. da iznenadimo možemo mi i može Slovenija jer je domaćin i to je to, eventualno Rusi mada nemam pojma ni u kom su sastavu ni ko im je trener(je l' i dalje Blat?), ako idu bez Kirilenka onda ništa ni od njih.
Sve zavisi kako ćemo se snaći bez četvorke jer jedno su pripreme a drugo su takmičarski mečevi.

Pa ne bih baš rekao. Mislim da ćemo mnogo bolje podneti ako izgubimo egal utakmicu, jer ćemo bar videti da možemo da se nosimo sa njima, to će da nam ulije kakvu takvu sigurnost za sledeći meč. Ako puknemo 20+ razlike, mislim da bi to stvarno moglo da skenja pojedine igrače i da im baci moral u crveno

Po naš mentalitet ja ipak cenim da je najgore da izgubimo na jednu loptu. Ne valja baš ni 20 razlike al nekih 10 je taman :D

Rusiju namerno nisam pominjao, em nije tu vise Blat, em se povredio Voroncevic... nije tu par najboljih igraca. Ali svakako, ukrstimo li se sa njima u cetvrtini, gubimo.

Nije Blat vise, od Zvezda Shved/Sokolov/Ponkrashov ne igra Kirilenko/Mozgov/Krjapa/Kaun/Monya

Neće bre ovaj naš dati da izgubimo 20 razlike. Ja vam kažem, igramo egal 3 četvrtine, poslednju nećemo dati poen jedno 4 minuta, i gubimo utakmicu. Ali to ne znači da neću da singliram na naše. A svakako red je podsetiti se i ovoga. Po meni istorijske konferencije Obradovića.

http://www.youtube.com/watch?v=8r82ArJJJUc

ZNA LI NEKO DAL IM NEGDE ONAJ FANTAZI EP MOGLI BI DA OPICIMO LIGU NEKU?

добијамо литванце 100%

Very difficult to translate, my friend.

E, drugaru mom je Željko ujak. I bili mi kod njega u Čačku, igrom slučaja Željko baš bio u prolazu tu kod njih, trebalo da dođe da se upozna sa nama, tj. mi sa njim i drugarov ćale nam kaže Pitajte ga bilo šta, samo nikako, ali NIKAKO ne spominjite EP 2005 :) Došao, upoznali ga, bio pola sata, pričao namm uglavnom o Partizanu i šizofrenom Vujoševiću iz mlađih dana, a mi se smorili (svi smo zvezdaši) :) Fin neki čoek sve u svemu

Da se nije Juga raspala ne bi im'o ko igrat'.

EJ, ko je 2005 zapravo bio u svadji s kim, to mi nikad nije bilo jasno ko skim nije pricao :)