Prijava

:knock knock:
Girl: Who's there?
Guy: Sex.
Girl: Sex who?
Guy: Sex with me.

Ja sam jednu Mađaricu, Brigita Salma se zvaše, celu noć posmatrao u jednom klubu. Na kraju večeri, prišao sam njoj i njenoj drugarici Hermini Yuhasz (simpatičan devojčurak plavih očiju i mio poput golubice, koji je inače bio zaljubljen u mene) Brigita me je ignorisala, dok je Hermina lovila svaki moj pogled. Herminu sam eliminisao odmah baš iz tog razloga i ustremio se na osvajanje ledene Brigite. Kad je došao fajront otišli smo u drugi bircuz. Častio sam je Kokakolom koju smo podelili. Tu je "pala". Posle toga sam ja otišao u drugo selo pa smo se čuli samo telefonom. Sledeći put kad sam došao u Horgoš, kod mog brata Karolja na rođendan ona je bila sa drugim. Kad me je videla, Brigita je počela da plače. Ja sam uputio oštar pogled i otišao na termalni bazen da čvarim noge. Tu je bila i Hermina koja mi je prišla i sela do mene. Rekao sam da mi je žao i da sam trebao da budem sa njom umesto sa onom prokletnicom. Ona se nasmešila, poljubila me u obraz, odmahnula glavom i zauvek otišla. Posle sam video onu prokletnicu u Kanjiži. Jela je kornišone iz tegle na ulici. Gadura.

Prdni joj kratko i jasno!

Удариш јој два шамара... Она ће теби да не да...

stavi joj nož pod grlo i prisloni pištolj uz leđa

Zašto tvoj nik vazda pročitam ''Marokanac''...

Позовеш се на резолуцију 12 44, и почнеш да јој певаш КО СО ВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ КО СО ВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ...
Ако ти ни тада не да, није вредна, нешто очигледно није у реду с њом и треба да је се клониш и да нађеш поштену и часну девојку.

mala os se karat samnom

свиђа ми се једна жена не зна јој се број

свиђа ми се једна жена не зна јој се број

Sedneš mi na moj, opaaa !

Prednost ti je ako se zoveš Milan... priđeš i kažeš "Ćao, mače, ja sam Milanče i mrdaj obrvama gore-dole u 3 sekunde bar 10x". Vežbaj pred ogledalom.

кажеш ДАЈ ПИЧКУ ЗНАМ ДИМАШ

Таса је ретко оригиналан дечко.

Lutak iskrivljenog L
predlog neki?

Reci joj da si modular!
Jebote Sos, ti ko pičkica neka... priđi joj jebote, nije mnogo važno šta pričaš ako joj se sviđaš, ako ne, možeš da citiraš i MOJE DEFKE ne pomaže ti ič! Eeeee a malopre mi se neka likuša uhvatila u kolo...inače sad sam došo sa svadbe. Zgodna u pičku materinu, al nema neke sise...
P.S. Jesi ozbiljno pitao, ili ne znaš de je levo?

Dionsio, samo mojne da je sa rodbinske strane lololo

Hehehe, nije, komšinica mi se udavala za ortaka... 89 i 88 godište.... nisam ja luda!
A što se pucaloo!

nešto kontam da vas sos loži

nešto kontam da vas sos loži

pa brate tema je šizenje