Prijava

Ja bih volio da vidim neki od tih filmova ali niko nece da ih okaci na net.

Наравно да нема филма на ИМБД кад је све студентски пројекат где се ради добровољно. Плаћају нас додуше у сендвичима и пиву док блејимо у комбинату Змаја и упознајемо се са алт цавама које готиве зомбије.
Култура бре!
ЕДИТ: Ај Оланиче сврати на зомбијаду, ми смо ваљда око 5 са немртвима.

Ne mora imdb, ima youtube i te munje.

ЕДИТ: Ај Оланиче сврати на зомбијаду, ми смо ваљда око 5 са немртвима.

moze...al ja nisam nemrtav.lolo

I sad si ti to stavio ovde, i videće neko dete, i postaće peder koji jedan pije pivo, drugi mu puši, a treći piša po njemu. Nema smisla. Znaš kako kaže Amfilohije: Drvo koje ne rađa predaje se ognju.

Za dva dana je gej parada u Podgoricu (druga u Crnu Goru, prva je bila u Budva, prošla sa manjim incidentima) a evo statusa dvije podgoričke grupe koje imaju zajedno 50.000 pratilaca:

Gospodo draga idite do vraga

Nijesam živ što neću prokomentarisat sramotan defile koji će se desit u neđelju našim ulicama. Parada stida i srama će se održat bez obzira što joj se protivi velika većina naših sugrađana, i ostalih građana Crne Gore.
Zašto?
Došli smo u situaciju kad manjina maltretira većinu, jer je manjina zaštićena, ali su mnogo osilili, i bojim se da će neko nedužan da strada. Svi dobro znamo da se takav čin ne može organizovat bez blagorečeno nereda i manjih sukoba, ali se plašim da se ne prolije nevina krv, a to je ono što nam najmanje treba.
Mi, što ne krademo, ne pljačkamo, ne otimamo, ne lomimo, ne razbijamo, ne švercujemo, ne dilujemo, ne petljamo, ne zlostavljamo i ne maltretiramo bilo koga, a pritom niđe ili neđe radimo za neku platu koju smo uglavnom kreditno zadužili, a koja je i bez kredita mnogo manja od potrošačke korpe, smo ogorčeni na stanje u kom se nalazimo. Kad nam se već nameću evropske cijene, evropski zakoni i običaji, e onda je fer da imamo evropsku i kulturu i standard, ali mi to na našu žalost i tugu nemamo. Kad bi to imali narod bi bio zadovoljan, baš bi nas bilo briga za bilo kakvo paradiranje - svako svoj posa.
Ovako, i pored svih boleština koje svakodnevno gledamo ulicama grada, počev od saobraćajne nekulture pa nadalje, meni će u neđelju bit oduzeta sloboda kretanja mojim gradom, mojim ulicama koje najviše volim, zbog grupice sexualno izopačenih koji su vidjeli da je danas unosno bit poremećen, i to maximalno iskorišćavaju.
Mi smo krivi što smo to dozvolili, priča o evropi je za malu djecu, mi nikad nećemo uć u evropu, i sa tom temom se samo skreće pažnja sa problema koji su svuda oko nas, prolazi vrijeme, mi samo idemo unazad, stranputicom, u ponor, ambis. Država nam je prsla na sve strane, narod je totalno obolio, a divim se nama, šačici jada, što je kolko tolko ostala u pamet, i pored svih nedaća ne pravimo nikakve gluposti nakon kojih bi se stiđeli ili kajali.
Da završim priču: Svi znamo ko su pederi kod nas, niko ih prstom ne dira kad se sretnemo po gradu i sl. ali zbog sveopšte situacije i tradicije našeg naroda je i više nego iritantno organizovat bolestan skup koji prirodno budi bijes i gnijev kod ljudi koji gaje ljubav prema suprotnom polu, porodici i zdravom napretku društva.
Laku noć.

i drugi, noćašnji:

Gdje su naša prava?

Ovih dana dobijam puno poruka u kojima me pitate za moje lično mišljenje vezano za "Paradu ponosa" koja je predviđena da se održi u Podgorici.
Kao prvo, ja to ne mogu da nazovem "Paradom ponosa" jer ne vidim što je tu za ponos, a kao drugo, smatram da je to lična stvar, intimna i da je ne treba dijeliti sa svijetom u vidu nekog paradiranja za koje opet smatram vrstom nekog egzibicionizma.
Njima ne smije ništa da se desi, njima ne smije ništa da se kaže jer je to govor mržnje i time se ugoržavaju njihova prava.
Ako javno pitaš kome zaista treba ta parada automatski ti se lijepi etiketa homofoba i odmah ćeš biti popljuvan od strane dežurnih dušebrižnika.

Kao odrasla i zdrava osoba svijestan sam da postoji homoseksulanost u našem društvu ali ne gledam ko što čini u svoja četiri zida. U svoju kuću neka rade što god hoće.
Imam utisak da time žele, da prije svega, ubijede sebe da nisu različiti, a ako smo svi isti čemu onda ta potreba da to tako javno dokazuju?
Zašto mi to ne radimo? Zašto mi to ne tražimo?
Zato što su seksualna opredijeljenost i ono što radimo sa svojim partnerom naša lična stvar.

Oni mogu da pričaju da je krajnji cilj borba za svopstena prava koja su im ugrožena u stvari je to borba za uništenje osnovne ćelije društva - porodice.

I ovo je samo uvod u ono što nas tek očekuje...
http://www.zombietime.com/up_your_alley_2008/part_1_full/index.php

.

Od njih sam preuzeo link. Glavno je da oni to vide ka nešto neprirodno, rušilačko itd..

Evo i nečiji moj komentar na prvi status:

Smetaju vam homoseksualci, i branite im da izađu na ulice da traže svoja zakonom garantovana prava, vi, kojima su ta ista prava ugrožena. Oni samo traže podjednaka prava, a Crna Gora je demokratska država (tako kažu ovi što nam vode državu, a ona blage veze s demokratijom nema, nastranu kriminal i korupcija). Nego, izađite i vi na ulice, ali - za svoja prava. Ili nemojte, osim ako vam ne smeta da sveopšti fukarluk i odsustvo čojstva i junaštva kojim se toliko dičimo.

Što reče Džoni Roten za Malkolma Meklarena: "On jednostavno ne shvaća."
Tako i ovi protivnici parade, narod sveuopšte za većinu stvari.

Da, taj fazon, kao ONI TRAŽE SVOJA PRAVA, A GDE SU MOJA PRAVA! Pa bori se, jebi ga.

Па, изашли су ИНВАЛИДИ пре неку годину пред Скупштину Србије да се жале за своја права. Где су тада били ови педери и они педери из ЕУ да кажу - ало, не поштујете права инвалида! Где су сви ти људи када се за своја права боре труднице? Незапослени? Борци за људска права Срба са КиМ? Овде је основни проблем што ми знамо само за себе и свој проблем. Никада нећемо подржати борбу некога ко не мисли као ми - педери неће подржати Србе на КиМ, Срби са КиМ неће подржати педере. Педери неће смети да кажу Европској Унији да она присилно истерује Роме из целе ЕУ у Србију и Румунију, а продаје приче о људским правима педера у Србији. Јер нико неће да се замери својим финансијерима - Срби Цркви, педери ЕУ, Шиптари Америци, и тако у круг... Ја имам педера на послу, колега наш. Нико га не дира. Чак га нико и не прозива. Више смо зајебавали Симу из матичне јер је испао пичка, него овог пешкирића. И?

čekaj, esmo mi jedina država na svetu koja ima problem sa pederima i zombijima? šta kao, mi smo netolerantna besna marva naoružana vilama i bakljama, a ceeeeooo svet je kul. ma hajde....

e granjka, ajd ne brokaj babe i žabe. zombiji nisu krivi što su zombiji, a trudnice su same krive što su napumpane, ko ih je terao da šire noge i da se jebu bez zaštite?!

p.s. pravda za zombije!!!

Лемаја, када тако поставиш ствари, у праву си... Шта су који курац тражиле? А и педери траже курац, али по закону.

Сам да се јавим да сам био на зомбијању и што би се рекло много буке ни око чега, имали смо полицијску пратњу ко да смо педери скоро. Јесте да смо правили оргије и купали се крвљу деце док смо од комада њихових тела набијали на копља ал претераше га стварно.

e,jbg,ja zaboravio na ovo skroz

kakav sam ja šumar od lika jbt...ne mam apsolutno pojma o čemu se radi i šta je fora sa zombijima. Ko su zombiji? koji je njihov razlog protestovanja? zbog čega smetaju drugim ljudima oni sami i njihov protest?

Zombiji su boles bog nije stvorio adama i zombija nego adama i evu!

хах, данас ортаку дошла нека девојка, не знам из које државе, странкиња дакле, и он није знао да се ово одржава и он где ће шта ће ај у кнез хахах
оно мртваци тамо лолол
волкинг дед уживо