Prijava

bolesna prica.kako vas njen cale nije sadzg'o...treb'o vas je penetrirati kitom u oko!

Siguran sam da bih novak djokovic imao mnogo toga da kaze na ovu temu

Јеботе узели скинули је и покушали да јој набијемо гранчицу у пичку у школском дворишту

Ako je ovo istina, zaslužuješ jedno silovanje govnjivom motkom.

YeahBatch je hodajuća reklama za abortus.

хахааххах

Ал нисам је ја скино нити гуро гранчицу у пичку, само сам стајо са стране и нисам покушаво да их спречим. Осећам се ко говно сад, али није зато што ми је нестало тоалет папира малопре.

2007 godine sam prebio svesteno lice tj popa

dakle bilo je to leta gospodnjeg dveiljadesedmog i bio je uranak kod manastira kaona nas sedam je pilo i jelo rostilj na miru pored logorske vatre napravljene od chekija koje su monasi spremili za zimu i doslo je jedno svesteno lice i reklo da ne palimo drva i ja sam ga tukao jako sam ga tukao

Znate ono što zubari savjetuju da peremo zube posle svakog obroka? E pa ja ih samo ponekad operem. XDDDDDD

U jebote, obrišite mi ovaj gore post, mogu u zatvor zaglavit zbog ovoga.

Znate ono što zubari savjetuju da peremo zube posle svakog obroka? E pa ja ih samo ponekad operem. XDDDDDD

Nema na čemu.

Ja sam bio nevaljao dečak. Kazni me.

2007 godine sam prebio svesteno lice tj popa

Svi smo mi božja deca, pa i popovi. Ako si ga prebio, mislim da to ne donosi mnogo više negativne karme nego da si prebio nekog rendom lika na ulici.

Vraćali smo se iz škole dva moja druga i ja i bio je sneg i kada smo došli na pomoćni teren lokalnog kluba počeli da se grudvamo i jurimo i ostale gej radnje koji mali dečaci u antičkoj grčki rade. Onda sam ja došao na ideju da Tošu Picoje i ja vežemo u mrežu na fudbalskom golu. Savladali mi njega nekako jer je bio duplo viši od nas i počeli da ga vezujemo u mrežu onako jedna ruka ispod plećke druga preko ramena pa mu vezali male prste zajedno nabacili onu kocku od mreže preko glvae i malo mu raskrvarili nos i noge vezali i sav je delovao kao da se uhvatio u paukovu mrežu onako visi tu u mreži. Poent aje bila da pobegnemo jer će dva starija ortaka da naiđu tim putem kad se budu vraćali iz prodavnice i da on koji je već počeo da viče UPOMOĆ! čuju ga dotrče i šokiraju se prizorom ulovljenog Toše u mrežu. Međutim Picoje je po prirodi stvari pičkica i on me nagovarao da ga odvežemo međuti ja sam ga gađao grudvama i oterao a onda se sakrio u snegu sa strane i čekao njih dok je on sve vreme plakao i vikao MOLIM TE UPOMOĆ :((( Onda su njih dvojca naišli i na moje zaprepašćenje nisu odlučili da se ga skinu odatle i počeli da ga gađaju grudvama ja sam počeo da se smejem izašao iz šteka i gađao ga zajedno sa njim onda smo mu tražili 500 dinara da ga oslobodimo i kada se zakelo u kevu da će doneti sutradana mi smo ga pustili. Posle je celim putem plakao i nije pokušao da se osveti.
Nekoliko godina kasnije nakon što su nam se putevi razišli a realno nije se dalo očekivati da ostanemo drugari posle tog incidenta pošalje on meni, Toša, zahtev na fejsu. Ja kao do jaja. Međutim pošalje on meni poruku sledeće sadržine.
"Desi školski. Ne znam da li si čuo da sam sada policajac i da radim u Šabcu. Čuo sam da si kupio auto i samo sam hteo da ti kažem da jedva čekam da naletim na tebe."

u osnovnoj skoli bila fora da guramo semenke u bravu/kljucaonicu od kabineta pa kad profesor dodje da se muci 5 minuta da otkljuca kabinet, ja sam podigao to na jedan visi nivo, doneo sam kalaj za lemljenje, ugurao komad i podgrejao ga upaljacem dok se nije malo rastopio...morali su bravu da menjaju, ja sam se usro da me nece provaliti da sam ja pa nisam to vise radio

"Desi školski. Ne znam da li si čuo da sam sada policajac i da radim u Šabcu. Čuo sam da si kupio auto i samo sam hteo da ti kažem da jedva čekam da naletim na tebe."

i ja iz Šapca, olololo
ako te nafata, nosiću ti čvarke u tvorza

Ja sam u detinjstvu dlaku zvao blaka a za svetlo sam govorio, pazi sad ovo; sveklo!

Ja sam jednom sebi dao plus sa duplog naloga.

rasni mi je jednom popušio kurac.