Prijava

Vidim da se štuje riječ i djelo ovoga čovjeka pa ga vrijedi i postaviti na svakih par stana
http://cdn.makeagif.com/media/5-28-2015/sg3p1z.gif

celt
lupas gluposti granjka

Вирусу, глупост - то си ти.

a ozbiljno, nisi nista novo niti zanimljivo rekao, i krivis nauku za nesto sto nema veze sa naukom nego sa ljudskom etikom.

Ledeni Преписивач америчких протестантских креациониста? Одрастите, то је превазиђено.

nedostajalo mi je malo ovo granjkino lupanje gluposti koje su upakovane da kao zvuce pametno nekom sa iquom oko 80

Granjchilo vas sjebao.

Granjchilo vas sjebao.

koje su upakovane da kao zvuce pametno nekom sa iquom oko 80

Nisam ja fan nego sam primjetio neke njegove „argumente” pa ubacih i sliku da se vidi intelektualna gromada.

Đesi Granjka debateru stari.
Mnoge stvari koje si izneo su baš dobro izrezonovane. Samo uvek praviš tu grešku kad kažeš da je NAUKA kriva za nešto. Zloupotreba tehnike DA, ali sama nauka u smislu saznajne metode NE. Hemičar je provalio strukturu molekula vode, ali nije on kriv ako se neko udavi u istoj. Ako skucaš najnoviji BMW u drvo nije ti kriv tim inženjera koji ga je sklopio. Ovo za uništavanje biljnog i životinjskog sveta je pre svega krivo dogmatsko učenje kojim smo se samopostavili za glavna bića planete i ne želimo da prihvatimo da smo deo biosfere koju delimo sa ostalim bićima i da mi činimo samo jedan mali deo. Eksploatacija prirodnih resursa i zagađivanje jeste uglavnom vezano za Ameriku, ali recimo i Brazilci seku šume kao ludi, dok već Skandinavci imaju mnogo razvijeniju ekološku svest iako spadaju u najrazvijenije zemlje. Mislim da su i Kinezi prešli amerikance po emisiji ugljen-dioksida u atmosferu, ali proverite negde podatke. Tako da to nije neko pravilo. Sad prenose nosoroge u Ameriku na čuvanje jer ih azijati linčuju naveliko jer su pseudonaučnom metodom ustanovili da rog nosoroga pomaže erekciji (logika - izgleda falusoidno sledi pomaže erekciju).

Укратко - посерем вам се на науку. У средњем веку су се макар затирали људи, а животиње, реке, језера, планине и ваздух су били поштеђени.

to jedino.

Јебе се мајмуну или антилопи за Дарвина, ајпод, ајфон, вибратор и лаптоп. Они хоће само да ЖИВЕ. Наша наука природи не значи баш ништа. Наше суперкул справице немају никакав позитиван ефекат на планету и живи свет (изузев људски). Ми се дивимо научном напретку и технолошким иновацијама, а све што ми радимо са њима јесте обично мастурбирање (емотивно, сексуално, интелектуално) и бедни ПОКУШАЈ да природу вратимо у првобитно стање које смо истом том науком и технологијом нарушили. Да ли смо мање сурови у 21. веку од људи у 12? Нисмо. Да лисмо више хумани? Нисмо. Да ли смо разумнији? Нисмо. Само смо продужили животни век људске врсте и учинили јој живот мало лагоднијим, што је највећа катастрофа за ову планету и њен живи свет. Као што рече агент Смит из Матрикса, ми смо вирус који уништава ову планету.

Ima dosta istine u ovome što si napisao, pasus je što se kaže za prs na čelo. Šta činiti dalje, kako napraviti konkretan napredak koji će osetiti svi stanovnici planete, ne samo velike korporacije i Rasni dok igra iks oks na Samsungu Galaxy 5. To Granjka, idemo..

Селт, озбиљно, нико не говори ништа ново или занимљиво, тако да не знам шта хоћеш. Ово је разговор, не очекуј беле медведе који жонглирају моторним тестерама.

О, да, извини, није наука крива што су људи глупи и зли. Да, не убија оружје, убијају људи. Није дрога опасна, већ људи који је злоупотребљавају. Класична глупост модерних човеколиких мајмуна. Не, наука је људски продукт и зло ове планете. Без људи, наука не би ни постојала.

Ако је са IQ-ом тако како кажеш, ти би требао први да ми се клањаш.

MOZHETE DA PRICHATE SHTA HOCETE AL GRANJCHILO VAM UZEO MERU HAHAHA

koliko se da primetiti
na ovoj temi provejava duh tolerancije i uvažavanja

lepo je to videti!

Samo Celt jede govna, kao i uvek

Ali Bog sve vidi

Trpamo ateiste ne vadimo, a oni prepisuju fraze sa ovih prethodnih 120 strana i misle da su pametni.

dobro granjka, gde prestaje priroda a pocinje nauka?

u srednjem veku uzmes testeru i iseces drvo da zapalis vesticu. ne valja testera, skodi prirodi. u kamenom dobu uzmes koplje i proburazis antilopu pa je ne pojedes. ne valja koplje, skodi prirodi.

ako imas dovoljno ljudi, ne treba ti nauka da sjebes prirodu. pogledaj kako su izgledali srednjevekovni i viktorijanski gradovi, tu od prirode kurca nije bilo.

a i danas na zemlji najzagadjenija indija, i to u mestima gde zive ko srednjevekovna evropa gde bas i ne znaju za nauku i ne zele je.

razmisljanje ti glupo, crno belo. nauka kriva jer kvari prirodu. nije nauka nego covek, uzmi 7 milijarde ljudi, daj im samo vatru i osnovno orudje i usrace prirodu ko od zajebancije gde ih ima puno.

Ево, Крпо, рекох да се јавим на теми коју сам и отворио. Ред је.

Наука као наука је само предмет људског интересовања, скуп нечега што смо само и искључиво ми људи именовали. Ако се добро разумемо, а ипак мислим да ти то схваташ, ја науку критикујем искључиво као новог Мамона, новог лажног идола коме се мајмуни клањају, коме се диве и обожавају га, а који при томе уништавају све на овој предивној планети. У том смислу, наука као идол, представља зло овог света. Исто као и поменути пиштољ или дрога. Само обични предмети. Али они су у 21. веку персонализовани облици обожавања (пиштољ - сила, насиље и дрога - магични штапић који човеку пружа рајски ужитак).

Кинези или Амери - свеједно. Напредни су, развијени, образовани, а више загађују планету од јебених Хуна и Авара.

Лепо што преносе носороге у Америке, а кад ће почети да враћају црнце? ;)

Шта чинити даље? Ништа. Сада само можемо да седнемо и чекамо Судњи дан. Назад нема, људи су толико глупи, зли и заостали, да овај процес просто не може да се заустави и преокрене. Можда један тотални рат који би избрисао људски вирус са лица планете, али бојим се да би и то оставило кобне последице по сав живи свет на планети.

KELTE ISPAO SI

N
O
O
B