Prijava

http://www.dodaj.rs/f/3a/k6/15ZlUI2W/untitled.jpg skech over 9000,kapirate ide stepenicama pa ne zna sta se prica u liftu ahahhh

Jednom je Carina porodica pravila svečani ručak za širu familiju.
Carina mama se vratila iz mesare i ostavila meso u kuhinji; u isto vreme, Cara je vratio psa iz šetnje i stavio smrdljivu kesu sa psećim govnima na pult blizu mesa (i zaboravio da je baci u kantu). Carina mama kaže svom mužu da krene da peče meso dok ona pozavršava druge poslove, i Carin tata, ne gledajući, dohvati kesu sa psećim govnima umesto kese sa mesom. Otvori je, pomiriše i složi facu, a Carina majka mu dobacuje iz daljine: „To je novo egzotično mesto, zato ima takav miris.” Carin tata, ne sumnjajući ništa, krene da roštilja. „Stvarno ima specifičan miris”, zaintrigirano konstatuje za sebe. Naposletku, iznesu ga na veliki sto; cela familija je na okupu, svi se smeju i zabavljaju. Krenu da jedu i svi su u stilu: „M-m-m, kakav šmek!”

I onda na kraju baka kaže: „A di su repete?” ne shvatajući da je, u stvari, sve vreme jela pseća govna!

Bio Cara u izlasku i smuva dobru ribu. Odluče da odu do obližnjeg jeftinog hotela pošto niko od njih nema slobodan smeštaj. Ona mu gurne ključeve u ruke i kaže da dođe u sobu za nekoliko minuta dok se ona spremi. Ne čekajući dugo, Cara odluči se popne gore. Ušunja se u sobu, i ne paleći svetlo, napipa krevet, uvuče se u njega i krene da je jebe. Najbolji seks u njegovom životu! Kad odjednom, neko ulazi u sobu i pali svetlo... Carina riba! Cara se naglo okrene ka osobi pod njim i vidi debelu sobaricu. Sve vreme je jebao debelu sobaricu! Bila je tako debela! I Ciganka!

U tom trenutku, niotkuda, u sobu ulaze trubači, a sobarica će (sa okorelim ciganskim akcentom): „Što ga ne gurneš nazad u Đanu?”

Dobra šala radi na više nivoa.
Prvo, niko neće da jebe debelu osobu, a ona je debela i Ciganka. Drugo, kaže: „gurni ga u Đanu”, što može istovremeno da bude njeno lično ime i sleng za pičku. A tu su i trubači koji se tradicionalno vezuju za Cigane... pripadnike romske nacionalnosti. Tu čitalac uviđa sve veze: debela kučka je Ciganka, a Cigani imaju smešna imena (Đeljana → Đana) i sviraju trube u orkestrima. Tako se gradi uspešna šala. Spojiš tačke. Nadam se da što više objašnjavam detalje, to više cenite koliko je promišljanja prethodilo pisanju.

Nadam se da što više objašnjavam detalje, to više cenite koliko je promišljanja prethodilo pisanju.

Da, da vidi se da si se izuzetno napregao da bi ovo smislio.

Carinog tatu bije glas da voli da gaji hrčke.
Na početku veze sa Carinom budućom mamom, odluče oni da odu kod njega u sobu i da se bolje upoznaju. Međutim, Carinog tatu pritera i mora ode u WC da kenja. Carina mama ljubazno, strpljivo čeka dok iz WC-a dopire „pr-r-r-r-r-r, pr-r-r-r”, jer, zna se, dok sereš – to su konstantni prdeći zvuci. U jednom trenutku, primeti ona hrčka u kavezu. Ona gleda hrčka, hrčak gleda nju. Hrčak zacvili nešto na svom hrčkećem jeziku (verovatno: „Kakva ženska!”), a Carina mama koketno podigne obrvu. Priđe mu, uzme ga u ruku, sedne na krevet, a hrčak dobije malenu erekciju. Ona počne da mu drka njegov maleni kurčić i odjednom hrčak svrši ogromnu količinu sperme, po njoj, po zidovima, po zavesama, svuda. U tom trenutku izlazi Carin tata iz WC-a: "Deset kila lakši." Kad je video scenu na krevetu, prodere se: "Mrvice, opet si me prevario!"

I to je priča o Carinom začeću.

Ит воз фани д фрст тајм...

хахахахахахаха

hahahaha jel imas onaj deo kad je i meni slicno SHUKNUO i jos dodao :D :P na kraju ahahhaha

hahahahahaha jao cek da proverim ahhaahhaha :D :P