Prijava

Dušane jel znaš da je govno zapravo bilo plastično?

Govno je zapravo najbolji trol sajta.

Govno je objasnilo

Rasni
Rasni vam jebe sve po spisku picke jedne ateisticeke, al umreceti i vi jednom sise male bezboznicke, dabogda zgurali onu dureks krpu sebi u guzicu spemujte onu debilnu temu a nemojte ovo picke jedne smrdljive, govnarske. Jebo vas pas retardirani kad ste tako retardirani ispali, degenerici jedni debni umno poremeceni idioti kretenski. Vi ste neki ateisti sa posebni potrebama siptari jedni smrdljivi gadni, sise jedne za sta su se vasi preci borili dabogda se svi poturcili smradovi jedni ustaski, kako vas nije sramota picke jedne. Jebo vas ja glupani, mrs sa ove teme jebam vas po licu, skorenom od sperme kondomi glupi unististe temu zajedno sa onom telecom glavom dureksom, jebalo vas moram naekom da se izjadam , fk partizan i zenski kutak za sporadicni trenutak, jebem vas glupe sise jedne lazljive jebite se govna jedna smrdljiva iz septicke sto ste evolvuirali majmuni degenericni! Jebem vas retardirane!

LOOOOOL

Jbt dushane ja sam to sve pozaboravljao

Rasni

ZNA DA KADA BI GA DOTAKAO DA BI GA NJEGOVI RODJACI NASLI I DA BI ZAVRSIO NA DNU NEKOG JARKA

Hahahhaahahahahm ona scena kada je rasnee pretio sa rođacima LOOOOOL

Nema šanse da je kineska plastika. Ovo je LEGO govno.

Ovo je gipsano govno, radjeno po kalupu.

kapiram da si platio bar 15eur

Ma dao sam 5 evra za njega.
Epsko govno.

znachi govno bilo na akciji

Ma kod nekog Crnogorca 2010. na moru. Kupio lažne ključeve što te udare strujom, lažnu olovku što te udari strujom i govno za 20 evra.

ЛООООООООЛ рекреативна настава у четвртом основне у плавим хоризонтима са учитељицом снежом стил

sranje ti je ovo rasni xD

Gipsano govno istrolovalo pola sajta.
Najjace su reakcije posle govneta, uvek placem kad citam

http://vukajlija.com/forum/teme/315?strana=14

LOOOOOL

Ovde je došlo do podele u dva tabora. Prvi koji su smatrali rasnija bolidom zbog toga što je srao po novinama, i drugi, gluplji tabor, koji je podržavao rasnog zbog toga što je srao po novinama. Jedni nisu mogli da veruju koliki je idiot dok su drugi bili fascinirani koliki je on idiot.

I jedni i drugi su pali na najgluplju moguću foru, zbog jako bitnog razloga, a to je da se od rasnog donekle i očekivalo da ovako nešto uradi.

Rasni svaka čast na supertrolu.

ovo bi bio savrsheni trol da nikad nismo otkrili istinu. ali srce rasnog nije izdrzhalo, mozhda su i godine u pitanju, pa je priznao da je to suvenir govno kupljeno ispred manastira ostrog 2010.

A još su bedniji ispali oni koji su u raspravama protiv mene koristili to da sam se israo. Izjebem ih propisno i onda kao pišu ti si srao po stripu daunovče jedan. I to tipa 2,3 meseca posle toga.